Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)

• Ο/H osalonikios έγραψε:

Γιατί τέτοια κάψα με το miui 9 δεν καταλαβαίνω.
      Δεν σε καλύπτει το τηλέφωνο;
      Δεν εχω καψα με το Miui 9 απλα με ενοχλει οτι δεν ασχολουντε με την συσκευη!!!
      Είναι κοροϊδία να έχεις πάρει μια συσκευή εδώ και ένα χρόνο και ξέροντας ότι η εταιρεία δίνει έμφαση στην υποστήριξη να σου λέει ότι εσένα προσωπικά σε γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι!!!
      Όχι ρε αδερφέ δεν το δέχομαι, άμα ήταν έτσι να το έλεγαν απ την αρχή να το ξερουμε!!! (και οχι τπτ αλλο παιδεύονται τα παιδιά εδώ μέσα να βρουν λύση)
    • Ας διορθώσουν βασικές λειτουργίες του nikel κινητού όπως fingerprint μπαταρία και Sim και χάρισμα τους και τα miui9 όπως και τα nougat..... :thumbsup: Και τη στιγμή που δεν δίνουν ανοιχτό κώδικα για λόγους ασφαλείας, πρέπει και η Xiaomi για του ίδιους λόγους να δώσει έστω ένα uptade που να διορθώνει τις ατέλειες και μετά ας ρίξει του τίτλους τέλους στα mtk.

Γιατί τέτοια κάψα με το miui 9 δεν καταλαβαίνω.
      Δεν σε καλύπτει το τηλέφωνο;
      miui 9 & nougat, εγω παντως εχω μια καψα ναι, με τετοια χαρακτηριστικα το κινητο μπορει χαλαρα να τα τρεξει..
      Αλλα ειναι το γα.....το οπως λεει και ο john volk.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H leonidasts έγραψε:

Ας διορθώσουν βασικές λειτουργίες του nikel κινητού όπως fingerprint μπαταρία και Sim και χάρισμα τους και τα miui9 όπως και τα nougat..... :thumbsup: Και τη στιγμή που δεν δίνουν ανοιχτό κώδικα για λόγους ασφαλείας, πρέπει και η Xiaomi για του ίδιους λόγους να δώσει έστω ένα uptade που να διορθώνει τις ατέλειες και μετά ας ρίξει του τίτλους τέλους στα mtk.
      Fingerprint, μπαταρία και sim τι έχουν δλδ?? Στης γυναίκας μου μια χαρά δουλεύουν όλα από την πρώτη στιγμή που της έβαλα xtvr stable!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H LocoDiceGR έγραψε:

miui 9 & nougat, εγω παντως εχω μια καψα ναι, με τετοια χαρακτηριστικα το κινητο μπορει χαλαρα να τα τρεξει..
      Για πες μου ποια η διαφορά του ΜΜ με το Nougat και τι παραπάνω έχει το Miui 9 από το Miui 8.

Even dead i will fight.
    • μια πιο γενικη απορια

γινεται να αλλαξουμε την "αναλυση" του κινητου για τα δειχνει πιο μικρα και να χωραει περισσοτερα?

δε καταλαβαινω γιατι το εχουν κανει να "χωραει" τα ιδια πραγματα με ενα 4,5'' κινητο
      η μονη διαφορα ειναι οτι ειναι πιο μεγαλα τα πραγματα

εχω πετυχει κινητο περιπου 6'' να εχει μεγαλυτερη αναλυση και να χωραει περισσοτερα.

γινεται να αλλαξουμε αυτο?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H aledjo έγραψε:

μια πιο γενικη απορια

γινεται να αλλαξουμε την "αναλυση" του κινητου για τα δειχνει πιο μικρα και να χωραει περισσοτερα?

δε καταλαβαινω γιατι το εχουν κανει να "χωραει" τα ιδια πραγματα με ενα 4,5'' κινητο

εχω πετυχει κινητο περιπου 6'' να εχει μεγαλυτερη αναλυση και να χωραει περισσοτερα.

Γίνεται αλλά πες μ λίγο σε παρακαλώ τ rom έχεις στο κινητό;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο/H LocoDiceGR έγραψε:

Για πες μου ποια η διαφορά του ΜΜ με το Nougat και τι παραπάνω έχει το Miui 9 από το Miui 8.
      Teo μην το κοιτάς απ την πλευρά τ θα σου προσφέρει το νέο λογισμικό, αλλά γιατί δεν σε σέβεται σαν πελάτη.
      Εσένα σου φαίνεται λογικό να έχει υποστήριξη το note 2-3 και εσένα να σε έχει αφήσει;;;

• Αυτα είναι μ********ς παιδιά επειδή έκανε τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο αυτό το κινητό δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά έκανε από πέρσυ τον Αύγουστο μέχρι φέτος 11 γ*****α εκατομμύρια δολλάρια σε πωλήσεις αυτό το κινητό και μας λένε δεν θα πάρετε nougat και απλά θα περνούμε ιλιθια fix update και μ*****ς για αυτό θα τα πουλήσουμε για να πάρουμε τα ποιο καινούργια για να έχουμε nougat και τα λοιπά δεν το καταλαβαίνετε ρε παιδιά το σκεπτικό τους

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Επεξεργασία λέξεων ().

• Ο/H john volk έγραψε:

Ο/H aledjo έγραψε:

μια πιο γενικη απορια

• Διαφήμιση
    • Ο/H aledjo έγραψε:

Ο/H john volk έγραψε:

Ο/H aledjo έγραψε:

μια πιο γενικη απορια

Σε αυτήν π είσαι δεν γίνεται άμα πας στην τελευταία dev θα μπορείς..