οχι το κινητό... ο φίλος απο πάνω ανάφερε την λειτουργία πτήσης στο κινητό.. στο ρολόι κάνει αυτο που σου έγραψα
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤελευταία φορά που είχα κοιτάξει τα specs του Amazfit (δεν εχω την συσκευή) δεν είδα τέτοια δυνατότητα. Τωρα αν εχει προστεθεί με update (σύμφωνα με το ποστ #239 του @ktlk21) μου κάνει και εμενα εντύπωσηΟ/H JohnPhone έγραψε:
Μένω έκπληκτος πάντως με αυτό που μου είπες για το flight mode. Ουσιαστικά βάζει σε λειτουργιά πτήσης το κινητό δηλαδή και όχι το ρολόι
Άρα το τελευταίο (χθεσινό) firmware για την αγγλική version είναι το 1.3.2e, έτσι; To changelong του ποιο είναι; Δεν το βρίσκω πουθενά. Μπορείς να περιγράψεις τι και αν προστέθηκε η άλλαξε κάτι;Ο/H ktlk21 έγραψε:
Εχω την αγγλική version του ρολογιού και πηρα χτες την 1.3.2e με changelog αυτά που είχα αναφέρει στην προηγούμενη σελιδα
Σ' ευχαριστώ ktlk21, αλλά θα σε πρήξω, δεν θα τη γλυτώσειςΟ/H ktlk21 έγραψε:
Καινούργια παλι... 1.3.2f
Ισως αποσυραν την προηγούμενη για τυχον προβλήματα για αυτό δεν την πήρατε και έβγαλα καπάκι καινούργια