Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Έχω δει αυτόν τον οδηγό. Απλά ήθελα να ξέρω αν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος μιας και εγώ θέλω να πάω από την official dev στην official stable.
Επίσης ξέρει τελικά κάνεις που μπορώ να βρω τις γλώσσες που περιλαμβάνονται στην official stable rom του kate για να δω αν έχει πορτογαλικά? -
Ο/H nes13 έγραψε:
Επίσης ξέρει τελικά κάνεις που μπορώ να βρω τις γλώσσες που περιλαμβάνονται στην official stable rom του kate για να δω αν έχει πορτογαλικά?
-
Ευχαριστώ, αλλά αυτό από ότι είδα είναι για dev, όχι για stable
-
Νομίζω ότι οι γλώσσες είναι ίδιες για όλες τις ρομ - κινητά, στο Redmi Note 2 υπάρχουν Πορτογαλικά, Βραζιλίας και Πορτογαλίας
-
Η συσκευή μου είναι στο συρτάρι εδώ και 10 μέρες και θα συνεχίσει να είναι μέχρι να βρεθεί τρόπος για rootάρισμα για να ξεκινήσω το στήσιμο του κινητού και να το έχω για καθημερινή χρήση.
-
-
Καλησπέρα, σκέφτομαι την αγορά του από το gearbest. Πρέπει να προσέξω κάτι πριν το παραγγείλω? Τώρα κάποιες απορίες, αν κατάλαβα καλά προς το παρόν ελληνική rom δεν υπάρχει για το kate, υπάρχει μόνο σε dev που έχει ελληνικά αλλά όχι 100%. Μήπως κάποιος έχει πάρει το Golden για να μου πει αν είναι έντονο σαν χρώμα?
-
Ο/H tsakinik έγραψε:
Καλησπέρα, σκέφτομαι την αγορά του από το gearbest. Πρέπει να προσέξω κάτι πριν το παραγγείλω? Τώρα κάποιες απορίες, αν κατάλαβα καλά προς το παρόν ελληνική rom δεν υπάρχει για το kate, υπάρχει μόνο σε dev που έχει ελληνικά αλλά όχι 100%. Μήπως κάποιος έχει πάρει το Golden για να μου πει αν είναι έντονο σαν χρώμα?
Ναι, αν θέλεις να βάλεις custom rom πρέπει να περιμένεις. Τα ελληνικά στην global dev έχουν φθάσει το 96%. Μία χαρά είναι το χρυσό. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το τι θήκη θα πάρεις. Το Kate είναι λιγο πιο μεγάλο από το Kenzo. Μόνο οι θήκες σιλικόνης του Kenzo μπαίνουν με λίγη προσπάθεια και πάλι δεν εφαρμόζουν όπως θα έπρεπε. Επίσης ούτε tempered glass πρέπει να υπάρχουν ακόμα. Οπότε αν βάλεις του Kenzo θα σου αφήσει κενά πάνω και κάτω.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro International Version -
Το χρώμα το έχεις δει από κοντά ? -
Ο/H tsakinik έγραψε:
Το χρώμα το έχεις δει από κοντά ?
Είχα το Kenzo σε χρυσό και το πούλησα σε άντρα.
Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα