Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Ο/H XDimension έγραψε:
Καλημερα στην παρεα
μετα το προ-τελευταιο update δεν μου κανει sync το cloud,ξερει καποιος πως μπορω να το διορθωσω?? XTRV Aroma εχω
Ακόμη δεν έχει εξομαλυνθεί πλήρως η κατάσταση με τους Server της Xiaomi καθώς κάνουν αλλαγές και αναβαθμίσεις από ότι λέγεται.
Είναι ένα πρόβλημα που έχουμε σχεδόν όλοι ανεξάρτητα της ROM που φοράει ο καθένας. -
Λοιπόν... αυτό που λέτε με την μπαταρία που φεύγει νερό από 40% και κάτω ισχύει και στο δικό μου με την τελευταία eu Stable.
Όμως...φεύγει νερό από 40%-25%. Στην συνέχεια πέφτει βασανιστικά αργά. Μισή μέρα μου βγάζει για να πάει από 25%-5%. Άρα... προφανώς κάποια λάθος εκτίμηση υπολοίπου (στα ποσοστά από 40-20) μου μοιάζει. Δεν νομίζω να επηρεάζει την συνολική διάρκεια αναμονής.
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
σωστός, εμένα από το 19 δεν πέφτει ποτέ πιο κάτω....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
-
-
Στης γυναίκας με official dev 8.1 την βλέπω μια χαρά.
-
Την Παρασκευή ανακάλυψα τον τρόπο να διορθώσω την έλλειψη της μπάντας Β20!
Το μοναδικό πράγμα που μου σπάει τα νεύρα στο Mi5s (το κακό δαχτυλικό το χώνεψα) είναι ότι τα παλτά των 50 ευρώ έχουν 4G+ και το δικό μου το υπερόπλο παλεύει για 4G! Την αγανάκτησή μου μέσα δηλαδή!
Έτσι...για να ηρεμήσω από αυτόν τον βραχνά...έκανα το εξής εκπληκτικό: Έριξα το πακέτο των MB μου από 3GB σε 250MB ανά μήνα! Έτσι...δεν μπορώ να ασχοληθώ σχεδόν καθόλου με mobile data...καθώς τα 250ΜΒ δεν είναι για πολλά πολλά. Ίσα ίσα για κάναν καιρό και κάνα Viber. Οπότε δεν μου λείπει το 4G+ και συνεπώς δεν μου σπάνε τα νεύρα!
TΣ! ΤΣ! ΤΣ! Φτύστε με βρε!!! Θα με ματιάσετε!! Τέτοιες λύσεις ούτε ο ΑλέΚΣης!!!
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Την Παρασκευή ανακάλυψα τον τρόπο να διορθώσω την έλλειψη της μπάντας Β20!
Το μοναδικό πράγμα που μου σπάει τα νεύρα στο Mi5s (το κακό δαχτυλικό το χώνεψα) είναι ότι τα παλτά των 50 ευρώ έχουν 4G+ και το δικό μου το υπερόπλο παλεύει για 4G! Την αγανάκτησή μου μέσα δηλαδή!
Έτσι...για να ηρεμήσω από αυτόν τον βραχνά...έκανα το εξής εκπληκτικό: Έριξα το πακέτο των MB μου από 3GB σε 250MB ανά μήνα! Έτσι...δεν μπορώ να ασχοληθώ σχεδόν καθόλου με mobile data...καθώς τα 250ΜΒ δεν είναι για πολλά πολλά. Ίσα ίσα για κάναν καιρό και κάνα Viber. Οπότε δεν μου λείπει το 4G+ και συνεπώς δεν μου σπάνε τα νεύρα!
TΣ! ΤΣ! ΤΣ! Φτύστε με βρε!!! Θα με ματιάσετε!! Τέτοιες λύσεις ούτε ο ΑλέΚΣης!!!
=============== Ιαν 7th 2018, 7:57pm ===============
Ο/H pavlidisc έγραψε:
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…8-1-4-Xiaomi-Mi-5S/#files -
Ο/H tsine έγραψε:
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0