Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Ο/H annonnaki έγραψε:
Θα περιμένω το mi7 ή το mi mix 2s που θεωρητικά θα φέρουν παρόμοιο hardware και θα κοιτάξω κατά κει να καλύψω την ανωμαλία μου.
Ο/H tarnanas έγραψε:
Δεν ξέρω το σκέφτομαι έχω θέμα δεν μπορώ να κρατήσω τηλέφωνο πάνω από 3_4 μήνες τα βαριέμαι...
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
-
Γιατι πρέπει να κάνεις μετάβαση σε mi note 3!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H tarnanas έγραψε:
Κάτι άσχετο γιατί σταμάτησαν να έρχονται η ειδοποιήσεις από το Tapatalk στα καλά καθούμενα?
Εντελώς ΓΤΠ εφαρμογή (ειδικά εάν δεν την έχεις αγορασμένη). Μακάρι να υπήρχε κάτι εναλλακτικό.
Και με τα push το Gmail κάτι δεν πάει καλά τώρα τελευταία....Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H demakhs έγραψε:
Γιατι πρέπει να κάνεις μετάβαση σε mi note 3!!!
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H gvoi έγραψε:
Έχω λύση στο πρόβλημα. Διπλή μάλιστα. Μέχρι να βγει το 7 ασχολείσαι με cryptocurrencies.
Επίσης αλλάζεις κάθε 5 μέρες Ρομ.
50€ φιλικά και περαστικά.
from my mi5s
Μια ερώτηση.. Εχω κατεβάσει τη τελευταία αρωμα stable rom και θέλω να την περάσω με factory reset γιατί είμαι με την τελευταία άρωμα dev κι έχω διάφορα θέματα. Η ερώτηση είναι που πρέπει να αποθηκεύσω τη rom για να μην χαθεί;
Don't worry. Με factory reset δεν διαγράφεται η εσωτερική μνήμη. Πέρνα τη μέσα και βγες twrp και φλάσαρε.
Το format data διαγράφει τα πάντα. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0