386 Νοε 1st 2016, 7:41pm @caeser Ξύπνησες τον Κινέζο με το θέμα που ανοίξαμε. ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ xiaomi & MIUI Θεσσαλίας Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer
387 Νοε 1st 2016, 7:45pm Ο/H derveni έγραψε: @caeser Ξύπνησες τον Κινέζο με το θέμα που ανοίξαμε. Χαχαχα! Είναι νύχτα στη Κίνα βρε, γι'αυτό!
388 Νοε 1st 2016, 11:48pm Ο/H osalonikios έγραψε: Μη μου πεις πως το παρήγγγειλες; Δεν το πστεύω!!! Ναι το παρηγγειλα αισιως αφου ελυσα και το θεμα της πληρωμης!!
389 RE: Νοε 2nd 2016, 12:10am Ο/H kostastechboy έγραψε: Ο/H osalonikios έγραψε: Μη μου πεις πως το παρήγγγειλες; Δεν το πστεύω!!! Ναι το παρηγγειλα αισιως αφου ελυσα και το θεμα της πληρωμης!! Αυτό σηκώνει πάρτι!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk R O M: XTRV ARΩMA Bootloader: UNLocked
390 Νοε 2nd 2016, 12:21am εγω ξεκιναω μόνος μου... Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! (Στρατολόγησις Σκληκιών) ( Tips για ξεκλειδωμα BOOTLOADER) ( Κινέζικο "πολυβόλο" mipcsuite & XIAOMI DRIVERS )
391 Νοε 2nd 2016, 12:31am Ο/H demakhs έγραψε: εγω ξεκιναω μόνος μου... (festiveparty OffTopic Ηρθααα Με 40 λεπτά καθυστέρηση You may think you can fly - but you better not try
392 Νοε 2nd 2016, 3:58am Ο/H kostastechboy έγραψε: Ναι το παρηγγειλα αισιως αφου ελυσα και το θεμα της πληρωμης!! Άντε μπράβο! Με το καλό να παραλάβεις!
393 Νοε 2nd 2016, 9:44am Ο/H kostastechboy έγραψε: Ναι το παρηγγειλα αισιως αφου ελυσα και το θεμα της πληρωμης!! Το θέμα μεταφοράς το ελυσες; Το θέμα after sales support? Even dead i will fight.
394 RE: Νοε 2nd 2016, 9:46am Ο/H osalonikios έγραψε: Ο/H kostastechboy έγραψε: Ναι το παρηγγειλα αισιως αφου ελυσα και το θεμα της πληρωμης!! Το θέμα μεταφοράς το ελυσες; Το θέμα after sales support? Αφησέ τον ρε Θοδωρή, θα ακυρώσει την παραγγελία!!! Proud member of xiaomi-miui.gr Γενικό ευρετήριο οδηγών TWRP 3.4.X.X για συσκευές XIAOMI
395 Νοε 2nd 2016, 10:30am χα χα χα χα χα χα, ναι τον κακουργο .... Και εγώ αυτό σκέφτηκα!! Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! (Στρατολόγησις Σκληκιών) ( Tips για ξεκλειδωμα BOOTLOADER) ( Κινέζικο "πολυβόλο" mipcsuite & XIAOMI DRIVERS )