Διαφήμιση

Το νέο Mi Note 2 είναι ΕΔΩ!

• Και το βίντεο 4Κ που τράβηξα μια χαρά είναι παιδιά... Αλλά είναι μεγάλο και δεν μπορώ να το ανεβάσω εδω... Ίσως το ανεβάσω σε κάποιο cloud αργότερα και σας δώσω το link.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
    • φιλε μου εχεις καποιο λογαριασμο στο flickr?αν εχεις ανεβασε εκει φωτος ώστε να τις δουμε στην κανονικη τους ποιοτητα.επισης αν καποιος φιλος σου εχει s7 edge ή one plus 3 θα ηταν πολύ ωραιο να τα συγκρινατε σε:αποκριση οθονης κατω από τον ηλιο,ενταση κ ποιοτητα ηχου,ταχυτητα δαχτυλικου αποτυπώματος,φωτος κατω από διαφορες συνθήκες,ποιοτητα βιντεο κτλ.
      Κ επειτα να μας γραψεις τις εντυπώσεις σου.Ελπιζω να μην σε κουρασα :)

ΥΓ:καλοριζικο κ να το χαρεις μεχρι τερμα! :)
    • Δεν εχω λογαριασμό στο flickr φίλε... Αλλα να κάνω και να ανεβάσω τις φώτο εκεί.... Ο φίλος με το s7 βρίσκεται Ελλάδα τώρα.... Τον περιμένω και εγώ για να το συγκρινω και να σας πω :)

• Διαφήμιση
    • Ο/H apollo_il έγραψε:

φιλε μου εχεις καποιο λογαριασμο στο flickr?αν εχεις ανεβασε εκει φωτος ώστε να τις δουμε στην κανονικη τους ποιοτητα.επισης αν καποιος φιλος σου εχει s7 edge ή one plus 3 θα ηταν πολύ ωραιο να τα συγκρινατε σε:αποκριση οθονης κατω από τον ηλιο,ενταση κ ποιοτητα ηχου,ταχυτητα δαχτυλικου αποτυπώματος,φωτος κατω από διαφορες συνθήκες,ποιοτητα βιντεο κτλ.

χωρίς να έχω δει το note2 αλλά ήμουνα πρώην κάτοχος oneplus 3 και mi5s 128 και τώρα έχω στην κατοχή μου το oneplus 3t και όπως ρώτησες για κάποιες συγκρίσεις oneplus 3 σε θέμα δακτυλικού αποτυπώματος και οθόνη και εμπειρία χρήσης δεν υπάρχει κάτι πιο γρήγορο και θεωρώ ότι είναι πιο γρήγορα από το note2 γιατί άμα το συγκρίνω με το mi5s η διαφορά είναι ημέρα με τη νύχτα
    • Ο/H apollo_il έγραψε:

φιλε μου εχεις καποιο λογαριασμο στο flickr?αν εχεις ανεβασε εκει φωτος ώστε να τις δουμε στην κανονικη τους ποιοτητα.επισης αν καποιος φιλος σου εχει s7 edge ή one plus 3 θα ηταν πολύ ωραιο να τα συγκρινατε σε:αποκριση οθονης κατω από τον ηλιο,ενταση κ ποιοτητα ηχου,ταχυτητα δαχτυλικου αποτυπώματος,φωτος κατω από διαφορες συνθήκες,ποιοτητα βιντεο κτλ.

flickr.com/gp/146847821@N04/91xj87

=============== Δεκ 4th 2016, 10:42pm ===============
      Καλησπερα και παλι παιδια...Μολις εχω περασει την ελληνικη ρομ πανω στο κινητο και περιμενω να φορτωσει για να δω πως παει.

Για τον φιλο που ρωτησε σχετικα με το S7 edge τα εχω δοκιμασει σημερα.....απο design εγω προτιμω το Μι Note 2.... απο λειτουργια και τα 2 ανταποκρινονται το ιδιο καλα και γρηγορα...( ελαφρως πιο γρηγορο το Mi Note 2) ....Tωρα στην καμερα το S7 εχει σαφως ενα κλικ παραπανω καλυτερη καμερα...Ιδιως οταν κανεις zoom στην καμερα..... αλλα και τα 2 θα ελεγα οτι εχουν καθαρη καμερα σε κανονικες ληψεις την μερα.....

Παω για σεταρισμα και επανερχομαι.......Μπραβο για ακομα μια φορα στα παιδια για την καλη δουλεια που κανουν στις roms....
      Images
      • IMG_20161204_223421_HDR.jpg

429,25 kB, 2.246×3.136, viewed 117 times
      • IMG_20161204_223432_HDR.jpg

566,26 kB, 1.979×3.106, viewed 132 times
    • Το ηχείο μετα το περασμα της ελληνικής ρομ και με την βοηθεια του Dolby θα έλεγα είναι πολυ καλύτερη.... Αποψε θα ανεβασω στο filckr και νυχτερινες

• Διαφήμιση
    • Δεν πηστευω πως ειναι καλητερο.το mi5s plus...αλλα πως το note2....εχει μερικα καλητερα σημεια.....πχ μπαταρια σχημα οθονης και ωπος λεει η ετερια καμερα ....

Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-TL10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H xristos9 έγραψε:

σε σύγκριση με το mi5s plus πιο πιστεύετε οτι ειναι καλυτερο?
      Σαφως κ το είναι το mi note 2.Αλλα είναι κ πολύ ακριβοτερο επισης,ειδικα η global εκδοση που εμενα προσωπικα με ενδιαφερει.:(

=============== Δεκ 8th 2016, 10:10pm ===============

Ο/H birel-motosport έγραψε:

Ο/H apollo_il έγραψε:

Κ επειτα να μας γραψεις τις εντυπώσεις σου.Ελπιζω να μην σε κουρασα t

χωρίς να έχω δει το note2 αλλά ήμουνα πρώην κάτοχος oneplus 3 και mi5s 128 και τώρα έχω στην κατοχή μου το oneplus 3t και όπως ρώτησες για κάποιες συγκρίσεις oneplus 3 σε θέμα δακτυλικού αποτυπώματος και οθόνη και εμπειρία χρήσης δεν υπάρχει κάτι πιο γρήγορο και θεωρώ ότι είναι πιο γρήγορα από το note2 γιατί άμα το συγκρίνω με το mi5s η διαφορά είναι ημέρα με τη νύχτα
      Φιλε μου τελικα μαλλον το note2 είναι πιο γρηγορο από το one plus 3T.Ετσι τουλάχιστον εδειξαν τα τεστ.Παντως μιλαμε για πολύ μικρες διαφορες.Αυτο που με προβληματιζει στο note2 (περα από την υπερβολικη τιμη του) είναι η καμερα.Αναμεσα σε αυτά τα 2 σκέφτομαι να στραφω όταν αλλαξω το pro μου,εχω ακομα λιγους μηνες μεχρι να αποφασισω! :))))
    • Διαφήμιση
    • το πηρα σημερα και εγω.. εκ πρωτης αποψης μου φαινετε πολυ καλο.. καμερα περιμενα καλυτερη.. η οθονη σαν να μπλεδιζει λιγο νομιζω.