Το νέο Mi Note 2 είναι ΕΔΩ!
-
-
φιλε μου εχεις καποιο λογαριασμο στο flickr?αν εχεις ανεβασε εκει φωτος ώστε να τις δουμε στην κανονικη τους ποιοτητα.επισης αν καποιος φιλος σου εχει s7 edge ή one plus 3 θα ηταν πολύ ωραιο να τα συγκρινατε σε:αποκριση οθονης κατω από τον ηλιο,ενταση κ ποιοτητα ηχου,ταχυτητα δαχτυλικου αποτυπώματος,φωτος κατω από διαφορες συνθήκες,ποιοτητα βιντεο κτλ.
Κ επειτα να μας γραψεις τις εντυπώσεις σου.Ελπιζω να μην σε κουρασα
ΥΓ:καλοριζικο κ να το χαρεις μεχρι τερμα! -
-
Ο/H apollo_il έγραψε:
φιλε μου εχεις καποιο λογαριασμο στο flickr?αν εχεις ανεβασε εκει φωτος ώστε να τις δουμε στην κανονικη τους ποιοτητα.επισης αν καποιος φιλος σου εχει s7 edge ή one plus 3 θα ηταν πολύ ωραιο να τα συγκρινατε σε:αποκριση οθονης κατω από τον ηλιο,ενταση κ ποιοτητα ηχου,ταχυτητα δαχτυλικου αποτυπώματος,φωτος κατω από διαφορες συνθήκες,ποιοτητα βιντεο κτλ.
ΥΓ:καλοριζικο κ να το χαρεις μεχρι τερμα!
-
Ο/H apollo_il έγραψε:
=============== Δεκ 4th 2016, 10:42pm ===============
Καλησπερα και παλι παιδια...Μολις εχω περασει την ελληνικη ρομ πανω στο κινητο και περιμενω να φορτωσει για να δω πως παει.
Για τον φιλο που ρωτησε σχετικα με το S7 edge τα εχω δοκιμασει σημερα.....απο design εγω προτιμω το Μι Note 2.... απο λειτουργια και τα 2 ανταποκρινονται το ιδιο καλα και γρηγορα...( ελαφρως πιο γρηγορο το Mi Note 2) ....Tωρα στην καμερα το S7 εχει σαφως ενα κλικ παραπανω καλυτερη καμερα...Ιδιως οταν κανεις zoom στην καμερα..... αλλα και τα 2 θα ελεγα οτι εχουν καθαρη καμερα σε κανονικες ληψεις την μερα.....
Παω για σεταρισμα και επανερχομαι.......Μπραβο για ακομα μια φορα στα παιδια για την καλη δουλεια που κανουν στις roms.... -
Από ηχείο πώς πάει σε σχέση με το s7? Ανέβασε κ νυχτερινές στο αυτόματο φίλε μου..
-
-
-
-
εχουν ομως αρκετη διαφορα στην τιμη. πιστευω οτι δεν αξιζει τα λεφτα του
-
Ο/H xristos9 έγραψε:
σε σύγκριση με το mi5s plus πιο πιστεύετε οτι ειναι καλυτερο?
=============== Δεκ 8th 2016, 10:10pm ===============
Ο/H birel-motosport έγραψε:
Ο/H apollo_il έγραψε:
Κ επειτα να μας γραψεις τις εντυπώσεις σου.Ελπιζω να μην σε κουρασα t
-
το πηρα σημερα και εγω.. εκ πρωτης αποψης μου φαινετε πολυ καλο.. καμερα περιμενα καλυτερη.. η οθονη σαν να μπλεδιζει λιγο νομιζω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0