Διαφήμιση

Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5s (Capricorn) (Για πρώτη φορά)

• Οδηγός
    • Mi-5S/Plus
    • Ο/H geobas έγραψε:

Ο/H sso έγραψε:

Ο/H geobas έγραψε:

Δηλαδή εγώ που δεν έχω ενεργοποιημένο το 4G στο Mi Note Pro και στο Redmi Pro ... τι χάνω ??? ?( . Δεν βλέπω να έχω κανένα πρόβλημα :D
      Εννοώ την ταχύτητα στο ιντερνετ Δεν συγκρίνεται το 3G με το 4G
      Ε. καλά ..... δεν θα διαφωνήσουμε κι' όλας γιά εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου . Τουλάχιστον εδώ στο κέντρο δεν βλέπωνα έχει καμιά ιδιαίτερη διαφορά , και γλυτώνεις και μπαταρία :lol: :lol:
      Έλα όμως που θα διαφωνήσουμε... :lol:
      Με 3G είναι φορές που περιμένω ολόκληρα λεπτά να ανοίξει μια απλή ιστοσελίδα. Δεν την παλεύω.
      Το 4G συναγωνίζεται σε ταχύτητα το WIFI. Και είμαι τυχερός που στην περιοχή μου η Wind, που έχει φθηνό 4G, έχει κάλυψη :)
      Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
    • Ο/H sso έγραψε:

Ο/H geobas έγραψε:

Ε. καλά ..... δεν θα διαφωνήσουμε κι' όλας γιά εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου . Τουλάχιστον εδώ στο κέντρο δεν βλέπωνα έχει καμιά ιδιαίτερη διαφορά , και γλυτώνεις και μπαταρία :lol: :lol:
      Έλα όμως που θα διαφωνήσουμε... :lol: Με 3G είναι φορές που περιμένω ολόκληρα λεπτά να ανοίξει μια απλή ιστοσελίδα. Δεν την παλεύω.
      Το 4G συναγωνίζεται σε ταχύτητα το WIFI. Και είμαι τυχερός που στην περιοχή μου η Wind, που έχει φθηνό 4G, έχει κάλυψη :)
      Δάσκαλε δεν θα το παίξω αντιρρησίας αυτή τη φορά ... και τούτο γιατί δεν έχω απόλυτα ιδίαν ιδέα για τις εμπειρίες που πιθανόν να
      έχεις , χρησιμοποιώντας το κινητό γιά περιήγηση . Είναι πολύ σπάνιες οι φορές που χρησιμοποίησα το κινητό για να μπω στο Internet
      και αυτό σε περιπτώσεις αστείες . Για παράδειγμα σήμερα το πρωϊ , πίνοντας καφέ με φίλους , κάποιος πέταξε ότι σήμερα είναι το
      χειμερινό ηλιοστάσιο και κάποιος άλλος ρώτησε πότε είναι το περιήλιο . Μπήκα λοιπόν χωρίς κανένα πρόβλημα στο Internet το βρήκα
      και του απάντησα . Τέτοιες σαχλαμάρες . Τελικό πόρισμα σε ότι με αφορά . Μιά χαρά μου είναι το 3G.... :lol: :lol:
    • Ε τότε χαραμίζονται τα κινητά που έχεις. Έλα να κάνουμε ανταλλαγή με το Redmi Note 3G :lol: :lol: :lol:
      Το παρακάναμε όμως με το offtopic lol
      Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα και από εμένα !
      Πρώτα από όλα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την κοινότητα που ασχολείται και φτιάχνει αυτούς τους σαφέστατους οδηγούς και μπορούμε και εμείς να χαιρόμαστε τις όμορφες μας συσκευές.
      θα ήθελα να αναφέρω τι αντιμετώπισα εγώ με τον οδηγό μήπως το αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος ώστε να βοηθηθεί και να μην πανικοβληθεί.το κινητό φορούσε global stable και ήταν κανονικά κλειδωμένο.
      το ξεκλείδωσα πέρασα το twrp και με το reboot με πετάει κατευθείαν στο μενού χωρίς να μπορώ να επιλέξω γλώσσα από πρίν και ήταν όλα στα κινέζικα. Ακολούθησα αυτό το βίντεο και κατάφερα και έβαλα αγγλικά συνεχίζω κανονικά με ότι αναφέρει ο οδηγός και περιμένω να bootαρει το κινητό με την ελληνική (stable) rom.Κατα την εκκίνηση και μέχρι να τελειώσει και το πρώτο σετάρισμα το touch ήταν εντελώς μα εντελώς άθλιο.δεν μπορούσα καλά καλά να γράψω με το πληκτρολόγιο.εφόσον τελείωσα και έκανα μία επανεκκίνηση όλα έστρωσαν.Αυτά.
      και πάλι σας ευχαριστώ.καλό βράδυ.
    • Καλησπέρα σε όλους. Ακολούθησα πίστα τον οδηγό και φλασαρα κανονικά την τελευταία xtrv stable 8.0.10.
      Μετα την ολοκλήρωση του flash επιλέγω reboot system Αλλά μπαίνει στο recovery.

Το ανέφερα και στην γενική συζήτηση.
      Ευχαριστώ.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

8.0.10 ή 8.0.1.0 ?
      Μιχάλη καλημέρα,
      Την τελευταία ελληνική stable 8.0.10.0 από εδώ
      Υπέθεσα πως μπορεί να είναι θέμα της rom και δοκίμασα την developer 7.1.12 αλλά πάλι τα ίδια twrp bootloop.
    • Ξανα μπες στο twrp και κάνε εγκατάσταση. Ανέβασε screenshot απ όλη την διαδικασία να δούμε άν βγάζει κάποιο
      σφάλμα.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ξανα μπες στο twrp και κάνε εγκατάσταση. Ανέβασε screenshot απ όλη την διαδικασία να δούμε άν βγάζει κάποιο
      σφάλμα.
      Δεν ξέρω πως μπορώ να σου βγάλω το screenshot μέσα από το twrp αλλά μπορώ να σου γράψω τι βγάζει failed. Βλέπω δύο failed στο cust και στο userdata:

Mount cust....
      mount: failed to mount /dev/block/bootdevice/by-name/cust at /cust: Device or resource busy

Παρόμοιο μήνυμα βγάζει και παρακάτω για τα userdata:
      Extract system.img...
      package_extract_file took 29s.
      mount: failed to mount /dev/block/bootdevice/by-name/userdata at /data: Device or resource busy

Για πες γιατρέ μου.....
    • Διαφήμιση
    • Μπες εδώ και δοκίμασε την ρομ για το κινητό σου...
      androidfilehost.com/?w=files&flid=144082