Οντως πολυ ωραιο avatar.Τωρα "Πολυβολιστα" κανεις Μπαμ απο μακρια..........χαχαχαχαχαχαΟ/H demakhs έγραψε:
από τον χθεσινό newbie που του φτιαξα το κινητό.....το προηγούμενο μου το χε στείλει ο bozonios.....
χάθηκε να στείλουν κανένα bluetooth ακουστικό ή κανένα powerbank?
όλοι στο τζαμπέ την βγάζουν....με τα ψέμματα!!!
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
από τον χθεσινό newbie που του φτιαξα το κινητό.....το προηγούμενο μου το χε στείλει ο bozonios.....
χάθηκε να στείλουν κανένα bluetooth ακουστικό ή κανένα powerbank?
όλοι στο τζαμπέ την βγάζουν....με τα ψέμματα!!!
Αναρωτιόμουν πως και το κράτησες τόσο. Το προηγούμενο το προτιμούσα περισσότερο. Άσε που το είχα συνηθίσει και το αναγνώριζα από μακρυά. Γλιγορο-μπούχτιστος που θα λεγε η γιαγιά μου.
RN2 Official Global 8.1.2.0 -
Παιδιά προσπάθησα να περάσω globarl stable rom με miflash μου έβγαλε error not enough storage και τώρα τίποτα δεν μ αναγνωρίζει το κινητό καθόλου δεν ανοίγει δεν κλείνει τίποτα..Το χάλασα?? Βοήθεια!!
=============== Ιαν 15th 2017, 8:12pm ===============
Ωχ τελικά όλα οκ κατάφερα να τ ανοίξω...
=============== Ιαν 15th 2017, 8:17pm ===============
Απλά όταν πάω να κάνω εγκατάσταση την global stable και πατάω flash all μου βγάζει δεν υπάρχει επαρκής διαθέσιμος χώρος.. Ξέρει κάνεις γιατί? -
Ο/H Panos123 έγραψε:
Απλά όταν πάω να κάνω εγκατάσταση την global stable και πατάω flash all
-
Γιώργο προσπαθώ την official global stable . Τελικά έφταιγε το miflash ήθελε καινούργια version. Τελείωσα με το φλασάρισμα περιμένω ν ανοίξει το κινητό τώρα.
-
-
Τόσο απλά ναι. Ε πήγε η ψυχή μου στη κούλουρη. Προσπαθούσα να τ ανοίξω στην αρχή δεν ανταποκρινόταν λέω πάει το χαλάσαμε και εν τω μεταξύ ακολουθούσα τον οδηγό κατά βήμα, λέω όχι ρε γμτ. Τελικά ήθελε τελευταία έκδοση Miflash και όλα οκ. Ευχαριστώ Γιώργο
-
λοιπον,την καλημερα μου καταρχην,σημερα θα εχω ενα prime στην κατοχη μου,αν θυμαμαι σωστα φοραει αγγλοκινεζικη,οποτε το συνδεω στο pc και κανω πρωτα unlock bootloader,σωστα?
αμεσως μετα,πιο το σωστο twrp που θα πρεπει να βαλω στην συσκευη ωστε να περασω την ελληνικη? -
Ένα είναι το twrp για την συσκευή σου και είναι μέσα στην ρομ, κατεβάζεις ρομ και ξεζιπάρεις το twrp. img ή recovery. img που θα βρεις μέσα.
XTRV the Greek miui definition -
Λοιπόν.
Σήμερα βρήκα χρόνο,ξεκλείδωσα bootloader,πέρασα την τελευταία rom του φόρουμ μας,xposed και κάτι άλλα καλούδια και το κινητό είναι ready to use.
Παιδιά,καμία σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.
Πολύ ανώτερό σαν κατασκευή,σίγουρα η κατασκευή του άλλα και η ποιότητα κατασκευής του,μας παραπέμπει σε ακριβότερη συσκευή,κι όμως.είναι φτηνό.
Με τον 625 το τηλέφωνο πάει σφαίρα.
Δίπλα στο πολύ δυνατότερό galaxy s7 πού επίσης έχω,πιστέψτε με ότι οι διάφορές στην ταχύτητα είναι απλά γελοίες.
3 στις 5 φορές,στο άνοιγμα εφαρμογών,το redmi είναι γρηγορότερο,όπως επίσης και στο smoothness κατά την χρήση.
Παιχνίδια δεν έτρεξα,εκεί ο exynos σίγουρα θα δείχνει τα δόντια του,όμως το redmi μου προκάλεσε πολύ θετική εντύπωσή καθώς είναι πολύ φτηνότερο από την ναυαρχίδα της Samsung.
Ηχείο ωραίο,δυνατό.
Οθόνη πολύ καλή.
Κάμερα δεν είδα ακόμα άλλα δε περιμένω και τίποτα σπουδαίο.εντάξει,μην τα θέλουμε κι όλα.
Vfm στανταρακι παίδες.
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H taksidiotis έγραψε:
3 στις 5 φορές,στο άνοιγμα εφαρμογών,το redmi είναι γρηγορότερο,
ο 820 έχει διπλή + επεξεργαστική ισχύ.. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H taksidiotis έγραψε:
3 στις 5 φορές,στο άνοιγμα εφαρμογών,το redmi είναι γρηγορότερο,
ο 820 έχει διπλή + επεξεργαστική ισχύ..
Δεν τα φουσκώνω καθόλου.
Το s7 δεν έχει 820.
Επίσης προφανώς το s7 το χαντακώνει το bloatware πού έχει.
Αν είχα μία καλή κάμερα θα ανέβαζα βίντεο.
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα