Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Billblack έγραψε:
Πάλι reboot και όλα δείχνουν κανονικά. Αν προκύψει κάτι θα ενημερώσω
λες να αποφύγω τα προβλήματα; Όχι τίποτα άλλο, απλά για να μη χρειάζεται να προσέχω συνέχεια μην τυχόν και κάνω update το SU από playstore και να μπορώ να πατάω "ενημέρωση όλων" χωρίς άγχος.. -
Μετά από update του Gmail έχω το παρακάτω μήνυμα. Εκτός από το βάλω άλλο app πώς θα το σταματήσω να εμφανίζεται κάθε φορά που ανοίγω το app;
-
εσύ , λόγω του nickname σου τα παθαίνεις αυτά που παθαίνεις...έχεις επιβάλλει μεγάλους ...... περιορισμούς στις εφαρμογές σου....
πήγαινε ρυθμίσεις-->εφαρμογές--> gmail-->δικαιώματα εφαρμογών και ενεργοποίησέ τα
και επίσης ασφάλεια-->δικαιώματα-->βάλτο στο autostart και δες και στο άλλα δικαιώματα
ακόμα μπορείς να πας στη μπαταρία-->διαχείριση χρήσης μπαταρίας εφαρμογών-->επιλέξτε εφαρμογές....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τα έχω κάνει αυτά αλλά τπτ..
-
Ο/H Billblack έγραψε:
Σ' ευχαριστώ για την προειδοποίηση. Έχω την Ελληνική stable 8.1.3.0. Αν υπάρξει νέα version και πριν το update κάνω αλλαγή εφαρμογής υπερχρήστη και φλασάρω το SU που αντιστοιχεί στη Rom που έχω,
λες να αποφύγω τα προβλήματα; Όχι τίποτα άλλο, απλά για να μη χρειάζεται να προσέχω συνέχεια μην τυχόν και κάνω update το SU από playstore και να μπορώ να πατάω "ενημέρωση όλων" χωρίς άγχος..
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
-
ρε την πτάνα την google...μέχρι και τους σφυγμούς μας θέλει να παρακολουθεί!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα παιδιά! Έχω ένα redmi 4 prime με unofficial rom και θέλω να περάσω την global, αλλά έχει κλειδωμένο bootloder...Να πάω με mipc?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν θα καταφέρεις κάτι γιατί το Mi PC suite δεν συνεργάζεται με κινητά που έχουν Android 6.0. Η αγγλική έκδοση τουλάχιστον.
Κατ αρχάς φτιάξε ένα Mi account και κάνε αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader. Ανέβασε και ένα screenshot από το about phone να το δούμε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα