Πριν την 8,1,3 με ανοιχτά δεδομένα έβλεπες 4G ?Ο/H Moneytarey έγραψε:
3G και κάτω όλα κανονικά πάνως!
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Ο/H makisfz έγραψε:
με cmd μπορεις να φλασαρεις fastboot και οχι ολη,αλα να επιλεξεις τη να φλασαρεις με bootloader unlock Usefull Fastboot Command if you facing issue and fix missmatching image error - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Καλημέρα παιδιά.Σήμερα πρωι- πρωι πήγα να ξεκλειδωσω το bootloader
αλλα μου λέει οτι δεν ειναι σωστο το όνομα χρήστη (έβαλα τα παντα γι όνομα χρήστη αλλά τίποτα)! Τι γίνεται; -
-
Το δοκιμασα και αυτό τίποτα παλι τα ίδια.
=============== Μαρ 10th 2017, 10:17pm ===============
Πρωτο βήμα έγινε τελικά τ κατάφερα εστηλα αίτηση για ξεκλειδωμα.Ευχαρηστω ολους για την βοήθεια. Σίγουρα θα χρειαστω κι αλλη στη συνέχεια.
-
Παιδιά την βοήθεια σας. Έχω περάσει την ελληνική rom ορίστε και screenshot:
Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν αναγνωρίζει το pc το κινητό για να περάσω αρχεία ούτε μου βγάζει επιλογή όταν βάζω το καλώδιο. Μόνο φόρτιση βγάζει. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι να συμβαίνει; Στις ρυθμίσεις στην επιλογή προσδεση usb βγάζει ότι το usb δεν έχει συνδεθει και δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω.. -
-
Έκανα και δεν άλλαξε κάτι..
-
Αρχικά άλλαξε θύρα usb. Συμβαίνει ενίοτε. Δες και στη Διαχείριση συσκευών μπας και σου έχει βγάλει κανένα mtp με θαυμαστικό. Τον εντοπισμό σφαλμάτων usb τον έχεις ενεργοποιημένο;
Στάλθηκε από το Lenovo TAB S8-50F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πηγαινε Ρυθμίσεις--->Πρόσθετες Ρυθμίσεις - - > Επιλ . για προγραμματιστες και από επέλεξε το usb debugging και ενεργοποίησε το ξανά και μετά σύνδεσε το κινητό στο pc. Λογικά θα δουλέψει.
-
Άλλαξα θύρα, δοκίμασα και σε άλλο pc και τπτ. Στο device manager δεν το αναγνωρίζει. Τον εντοπισμό σφαλμάτων usb τον έχω ενεργοποιημένο..
=============== Μαρ 11th 2017, 1:42pm ===============
Έκανα wipe τελικά απο το recovery και έστρωσε -
Απλα, κουφό!!!
Το να το αναγνωρίσει , κάνοντας το wipe που γράφεις..
Κάτι άλλο παίχτηκε...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα