Στον Dialer *#06# και πες μου αν σου γράφει κάτι... δεν θέλω να μου γραψεις το ΙΜΕΙ, απλά να μου πεις ότι σου βγαζει 2 ΙΜΕΙΟ/H george_1 έγραψε:
και για ΙΜΕΙ στην υποδοχη SV (υποδοχη 2 ) δίνει 0 .
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Ναι, βγάζει δύο ΙΜΕΙ ...
=============== Απρ 20th 2017, 9:29pm ===============
Επισης στην σιμ1 που είναι cosmote δεν εμφανίζει καν τον πάροχο ενώ στην σιμ2 που είναι qtelecom εμφανιζει τον πάροχο αλλά δεν μπορώ να κάνω κλήση... -
Φλάσαρα σήμερα σε δύο φίλους την τελευταία stable xtrv και με την καμία δεν ανοίγουν τα δεδομένα. Τι γίνεται;
Wifi κλήσεις και όλα τα γίνονται κανονικά μόνο δεδομένα δεν εχω και στις δύο συσκευέςΟ ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
-
Ο/H Sakoumidis έγραψε:
Φλάσαρα σήμερα σε δύο φίλους την τελευταία stable xtrv και με την καμία δεν ανοίγουν τα δεδομένα. Τι γίνεται;
Wifi κλήσεις και όλα τα γίνονται κανονικά μόνο δεδομένα δεν εχω και στις δύο συσκευές
XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED] -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Χαχαχ ολοι με μερικά δευτερόλεπτα διαφορά , σίφουνες είμαστε
.
-
Απλά τέλειοι...Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Ο/H george_1 έγραψε:
Ναι, βγάζει δύο ΙΜΕΙ ...
=============== Απρ 20th 2017, 9:29pm ===============
Επισης στην σιμ1 που είναι cosmote δεν εμφανίζει καν τον πάροχο ενώ στην σιμ2 που είναι qtelecom εμφανιζει τον πάροχο αλλά δεν μπορώ να κάνω κλήση...
-
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Ο/H Sakoumidis έγραψε:
Wifi κλήσεις και όλα τα γίνονται κανονικά μόνο δεδομένα δεν εχω και στις δύο συσκευές
Όνομα =Cosmote internet
Apn= internet
Τύπος ΑΡΝ= δεν έχει ρυθμιστεί
Πρωτόκολλο ΑΡΝ= ΙΡv4/ipv6
Πρωτόκολλο περιαγωγής ΑΡΝ= Ipv4
Φορέας= HSPA
=============== Απρ 21st 2017, 10:57pm ===============
Ο/H Sakoumidis έγραψε:
Μόλις παρέλαβα δύο Redmi 4 Pro και θέλω να περάσω την xtrv. Ποια από όλες να περάσω παίδες;
=============== Απρ 20th 2017, 4:32pm ===============
Παίδες για να ρωτήσω κάτι.Παρέλαβα Redmi 4 pro και έχει πάνω την Global 8.1
Να την αφήσω ή να πάω στην δικιά μας;
Τι προτείνετε;
Ξεκλειδωσα απ' ευθείας και μετά την πέρασα
Δηλαδή αυτό τον οδηγό πρώτα
xiaomi-miui.gr/community/index…4%CE%BF%CF%85-Bootloader/
και μετά
xiaomi-miui.gr/community/index…CE%B7%CF%84%CE%AC-Xiaomi/Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
ολα οκ...
Φόρτωσαν ένα πρόγραμμα που παίζει με το band status και ενεργοποιηθηκαν οι σιμ.
Ψάξε - ψάξε όλο και κάτι βρίσκεις.... -
Καλησπέρα. Αγόρασα το redmi4 pro και όταν το συνδέω στον Η/Υ το αναγνωρίζει αλλά δεν μου βγάζει το περιέχομενο του κινητού. Έχω εγκαταστίσει το Mipcsouite. κΚαμία βοήθεια 'η που μπορεί να υπάρχει αλλού να το διαβάσω. Ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα