Διαφήμιση

[Awards 2016 - Κλήρωση δώρου] Η κοινότητά μας στην κορυφή του κόσμου !

• Ολοκληρώθηκε
    • O συνφορουμίτης που σχολίασε το θέμα των πολλαπλών ψήφων, χωρίς να θέλω να μπώ στην ουσία του θέματος, απλά βλέπει το δέντρο και χάνει το δάσος.
      ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ προβάλει την ελληνική κοινότητα και τις ατέλειωτες ώρες (ΔΩΡΕΑΝ) εργασίας που έχουν αφιερώσει εδώ οι ιδρυτές και τα παιδιά που "τρέχουν" το φόρουμ
      για να το φέρουν στο σημείο που έιναι σήμερα, είναι εξαιρετικά πολύτιμο.
      Η Ελλάδα δεν είναι μεγάλη αγορά αλλά σίγουρα με αυτό που έγινε έχει μπεί πλέον στον "χάρτη" για τα καλά.
      Ας ελπίσουμε σε περισσότερη προσοχή από την μαμά Xiaomi στο μέλλον. :thumbup:

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Δεν θα σχολιάσω τον συμφορουμιτη με κάλυψαν οι προλαλησαντες αλλά έχουμε στο DNA μας τελικά την απαξίωση την γκρίνια την διχόνοια. Όπως και να χει μεγάλη νίκη έχοντας σαν βάση τις πληθυσμιακες διαφορές που αυτό από μόνο του δείχνει πολλά. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΆ στα παιδιά που έστησαν αυτή την σελίδα, που μας βοηθούν από ένα νέο κάτοχο συσκευής και μέλος. Μπράβο σε όλους μας για τους ψήφους και σαν επιβράβευση για αυτούς που ξεκίνησαν όλα αυτά που έχουμε θα πρότεινα ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ να γίνουμε VIP μέλη για να συνέχισει ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ η προσπάθειά τους.
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Μάλλον είσαι εκτός τόπου και χρόνου αγαπητέ μου.
      Οι όροι συμμετοχής είναι κοινοί για όλες τις συμμετοχές (όλες τις χώρες).
      Αν σε κάποια οικογένεια υπάρχουν 3 συσκευές με διαφορετικά accounts (Μαμά - Μπαμπάς και τέκνο) είναι λαμογιά ?

Επαναλαμβάνω πως ότι έγινε στην δική μας κοινότητα, τα ίδια έγιναν και σε όλες τις άλλες..
      Αυτό ακριβώς έγινε στην δική μου οικογένεια, απλά ενημέρωσα τους άλλους για την ψηφοφορία μιας και δεν ακολουθούν το forum (έχουν εμένα για τις "βρωμοδουλειές") και ψηφίζαμε 3 στην ίδια ψηφοφορία. Που είναι το κακό. Xiaomi έχουμε όλοι! Τα accounts (λογω micloud) που έχουν είναι 2-3 ετών εκτός το δικόπου που είναι μήνα και ανοίχτηκε για να σεταριστεί το micloud μόλις θα παραλάμβαβα το mi5, και για να κάνω αίτηση για "ξεκλείδωμα".

Ήμαρτον!
      Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον; X(
    • Διαφήμιση
    • Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους σας !
      Δυστυχώς κ εμείς δεν ψηφίσαμε όλες τις μέρες η γρίπη μας έχει πάρει σβάρνα κ έχουμε soft brickarei !!!
    • Διαφήμιση
    • Έχω να γράψω πολύ καιρό, έχω όμως να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την κοινότητα :)
      Ειδικά στο Δημήτρη που με τα Newsletter κάθε μέρα μας υπενθύμιζε να ψηφίσουμε. Νομίζω ψήφισα όλες τις μέρες...

Συγχαρητήρια σε όλους μας, ελπίζω η InfoQuest να δει ότι αν συνεχίσει και αυξήσει τις συσκευές (και δεν παραμείνει στα κινητά μόνο),
      τότε θα δει τα κέρδη της (και είναι εύλογο) να εκτοξεύονται.

Δείτε τις κριτικές σε Skroutz.gr για τα Xiaomi Redmi Note 3 και θα καταλάβετε ότι από τη στιγμή που ήρθαν επισήμως στην Ελλάδα,
      κατάλαβε ο λαός ποιά είναι η εταιρεία αυτή και την ποιότητα που προσφέρει. Το έχω γράψει προ πολλού στο Blog μου, από πέρισυ
      έλεγα ότι η Xiaomi είναι η ανάλογη Apple της εποχής του Jobs. Θα αυξάνει τους τομείς δραστηριότητας γιατί πολύ απλά, κοινότητες
      σαν τη δική μας εδώ τις ακούει που τη στηρίζουν. Έχει ανοιχτά αυτιά και μάτια σε ιδέες και δεν φοβάται να επενδύει και να ρισκάρει.

Προβλέπω του χρόνου τέτοια εποχή να έχουμε με καθυστέρηση 1 μήνα, ΟΛΑ τα προϊόντα της Xiaomi και γιατί όχι, ένα Official Retail
      store & support από κινέζους (που θα μάθουν Ελληνικά) για άμεση ανταπόκριση και σύνδεση με Κίνα. Φανταστείτε σε 2 χρόνια...

Καλή χρονιά σε όλους, συγχαρητήρια και πάλι σε όλους μας και ειδικά στην ομάδα διαχείρισης και οργάνωσης.
      Χαιρετισμούς από Ηράκλειο Κρήτης!

Βαγγέλης.
    • ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΓΚΡΙΝΙΕΕΕΣ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΗΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΕΙΜΑΙ Κ NEWBIE (ΣΣΣΣ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΡΟΥΝΕ ) ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ !!!

ΟΠΟΤΕ ΝΟ ΓΚΡΙΝΙΕΕΕΣ

:rocketlauncher: :rocketlauncher: :rocketlauncher: lol lol lol (gift) (gift) (gift) (gift) (holidayspirit) (holidayspirit) (holidayspirit) (headphones) (headphones) (headphones) (headphones) (computerrage) (computerrage) (computerrage) (computerrage) (computerrage)
    • Η πολύ μεγάλη διαφορά ψήφων από το δεύτερο (double score) αποδεικνύει τη δυναμική του Ελληνικού forum. Η διαδικασία της ψηφοφορίας ήταν απλή γι' αυτό και δεν υπήρχε κανείς λόγος να μην ψηφίζουμε όλοι μας συχνά. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα αυτό (μαζί με το περυσινό) θα "τραβήξει" την προσοχή της Xiaomi στη "μικρή" Ελλάδα. Συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως στους εμπνευστές (και άοκνους εργάτες) του forum.
    • Διαφήμιση