Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Θέλω να βάλω lineage , θα έχω κάποιο θέμα με τις τελευταίες αλλαγές της xiaomi που μπορεί να κλειδωθεί το κινητό ; H απλά ξεκλειδώνω και προχωράω κανονικά;
-
Ο/H etsi έγραψε:
Θέλω να βάλω lineage , θα έχω κάποιο θέμα με τις τελευταίες αλλαγές της xiaomi που μπορεί να κλειδωθεί το κινητό ; H απλά ξεκλειδώνω και προχωράω κανονικά;Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Θέλω να δοκιμάσω και εγώ το lineage υπάρχει κάποιος οδηγός εγκατάστασης
Ο/H charlie2alpha έγραψε:
Ο/H etsi έγραψε:
Θέλω να βάλω lineage , θα έχω κάποιο θέμα με τις τελευταίες αλλαγές της xiaomi που μπορεί να κλειδωθεί το κινητό ; H απλά ξεκλειδώνω και προχωράω κανονικά;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H gung έγραψε:
Θέλω να δοκιμάσω και εγώ το υπάρχει κάποιος οδηγός εγκατάστασης
Πες μας την άποψη σου όταν την δοκιμάσεις.
install
mido -
-
Γειά σας παρέα!Διαπίστωσα πριν λίγες μέρες οταν μιλάω στον τηλέφωνο ενεργοποιώ τα δεδομένα αλλά δεν δουλεύουν..δεν μπαίνει στο Internet.Έτσι πρέπει να είναι;
-
Ο/H sharkimi έγραψε:
Γειά σας παρέα!Διαπίστωσα πριν λίγες μέρες οταν μιλάω στον τηλέφωνο ενεργοποιώ τα δεδομένα αλλά δεν δουλεύουν..δεν μπαίνει στο Internet.Έτσι πρέπει να είναι;
-
αυτό παρατήρησα και εγώ.όταν τα ενεργοποιείς ενώ έχεις ξεκινήσει την κλήση δεν δουλεύουν.δεν είναι και τόσο βολικό γιατί μπορεί να θες να ψάξεις κάτι ενώ μιλάς.
-
Ο/H sharkimi έγραψε:
αυτό παρατήρησα και εγώ.όταν τα ενεργοποιείς ενώ έχεις ξεκινήσει την κλήση δεν δουλεύουν.δεν είναι και τόσο βολικό γιατί μπορεί να θες να ψάξεις κάτι ενώ μιλάς.
2G=μόνο φωνή
3G&3G+= δεδομένα και φωνή
4G=4G+=μόνο δεδομένα
όταν λοιπόν έχεις κλειστά τα δεδομένα και κάνεις κλήση συνδέεσαι σε κεραία με δίκτυο 2G=μόνο φωνή αν τα ανοίξεις κατά την διάρκεια δεν μπορεί να αλλάξει σε 3G ή 3G+ γιατί για να γίνει αυτό θα πρέπει να διακόψει την σύνδεση με το 2G άρα να διακόψει την τηλεφωνική κλήση και να κλείσει. Ότι δηλαδή πρέπει να κάνεις και εσύ τελικάΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H sharkimi έγραψε:
Υ.Γ. Το Network Cell Info Lite ακόμα και όσο είναι κλειστά τα data μου δείχνει σύνδεση σε LTE δίκτυο στη συγκεκριμένη κάρτα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα