Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)

• RedMi 4X
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)

Επειδή δεν είχα το τελευταίο καιρό dev αλλά stable, είναι εξίσου καλή με την stable global, απώλεια 4% κατά τη διάρκεια της νύχτας.
    • @8anos μια χαρά πάει. Στα επίπεδα 7.10.19 και ίσως λίγο καλύτερα. Αυτή ήταν η τελευταία dev που δοκίμασα. Μετά την επόμενη που ρούφαγε την μπαταρία σαν κουνούπι το αίμα μας "φόρεσα" την ελληνική 8.5
      Ψηλός είμαι, ότι θέλω λέω
      Να είμαστε καλά, να γινόμαστε χάλια
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Greg greg έγραψε:

Καλήμερα παιδιά. Από την τελευταία Dev στην ελληνική stable, πρέπει να κάνεις factory reset για να την περάσεις?
      Σωστα
    • @drivth Εγώ που έχω τη τελευταία dev δεν χάνω ούτε 1% ;) Βέβαια δεν ξέρω τις ρυθμίσεις σου.

@seitman Η 7.10.19 δεν ήταν και η καλύτερη, στην 7.11 διορθώθηκε το πρόβλημα μπαταρίας.

Οπότε αν δεν είναι θέμα ρυθμίσεων η stable μπορεί να είναι λίγο χειρότερη από τη dev.
      Open-source is the future

@8@nos τα μοναδικά που έχω ανοιχτά το βράδυ είναι το wifi και το Viber, δλδ αυτά τρέχουν. Θα δοκιμάσω να τα κλείσω απόψε να δω.

Συμβαίνει κάτι περίεργο στην συσκευή του θέματος.
      Έχω στο σλοτ ένα μια σιμ της wind που παρέχει ομιλία και ντατα και στο σλοτ 2 μια σιμ mobile broadband μονο με ντατα. Το περίεργο είναι ότι ενώ στις ρυθμισεις επιλέγω για ντατα να χρησιμοποιεί την σιμ 2 αυτό από μόνο του το γυρνάει σε ανύποπτο χρόνο στην σιμ 1 . Και δείχνει την 2 ανενεργή.πρεπει να κάνω ρισταρτ την συσκευή για να μπορέσω να ξαναεπιλεξω να παίρνει ντατα από την σιμ2.
      Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο;
      Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταιει;
      Φοραω xtrv rom την τελευταία αλλα το ιδιο συνέβαινε και με προηγούμενες ρομ
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα,
      ένα θέμα που αντιμετωπίζω με την νέα stable (την επίσημη) miui9 9.1.1.0, είναι ότι με τη χρησιμοποίηση ως default Launcher τον Nova και με custom επιλεγμένη ταπετσαρία μετά από χρήση κάποιας ώρας, κάνει αυτόματα stretcing στην ταπετσαρία με οπτικό αποτέλεσμα ''χάλια''. Με επιλεγμένο τον μαμά launcher (προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου) δεν το κάνει αυτό. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος με την επίσημη νέα stable; Προφανώς είναι κάποιο bug και πιστεύω ότι θα διορθωθεί εν καιρό.
      Να σημειώσω ότι η ρομ περάστηκε έγινε και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ευχαριστώ!!
    • Ο/H ross έγραψε:

δεν ανεβάζεις ένα screenshot από το about phone για να δούμε;
    • Ο/H princegr έγραψε:

Καλημέρα,
      ένα θέμα που αντιμετωπίζω με την νέα stable (την επίσημη) miui9 9.1.1.0, είναι ότι με τη χρησιμοποίηση ως default Launcher τον Nova και με custom επιλεγμένη ταπετσαρία μετά από χρήση κάποιας ώρας, κάνει αυτόματα stretcing στην ταπετσαρία με οπτικό αποτέλεσμα ''χάλια''. Με επιλεγμένο τον μαμά launcher (προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου) δεν το κάνει αυτό. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος με την επίσημη νέα stable; Προφανώς είναι κάποιο bug και πιστεύω ότι θα διορθωθεί εν καιρό.
      Να σημειώσω ότι η ρομ περάστηκε έγινε και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ευχαριστώ!!
      Υπήρχε από πάντα αυτό το πρόβλημα όχι μόνο στο Santoni, αλλά σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν Nova, από εποχής MIUI 8.

Δεν θα διορθωθεί ποτέ από τη Xiaomi, δεν τους ενδιαφέρει τι κάνεις εφόσον δεν χρησιμοποιείς τον δικό τους launcher. Αφού εκεί λειτουργεί σωστά, θεωρούν ότι η δική τους δουλειά έχει τελειώσει. Η "λύση" by the way είναι να επιλέξεις στον Nova κατάλληλο wallpaper και zoom level, ώστε το stretching να μην συμβεί ή να περιοριστεί στο minimum. Όλα αυτά αφού έχεις ήδη επιλέξει να χρησιμοποιείται το ίδιο wallpaper και στον μαμίμισιο launcher, ανεξάρτητα αν δεν προτίθεσαι να τον χρησιμοποιήσεις.
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Ο/H ross έγραψε:

δεν ανεβάζεις ένα screenshot από το about phone για να δούμε;

Θα ανεβάσω ευχαρίστως το βράδυ όμως καθώς η συσκευή είναι της γυναίκας

Παιδιά σορρυ με 3 συσκευές μι στην οικογένεια έχω χάσει τα αυγά και τα πασχαλια που λένε. Το ζήτημα αφορά τοredmi 3s., το μηνυνα το δημοσίευσα μόλις στο σωστό τοπικ οπότε αν μπορεί κάποιοςmod ας το σβησει από εδώ
      Ευχαριστώ
    • Διαφήμιση
    • Ο/H princegr έγραψε:

Καλημέρα,

Ο/H BanditGR έγραψε:

Ο/H princegr έγραψε:

Καλημέρα,
      Υπήρχε από πάντα αυτό το πρόβλημα όχι μόνο στο Santoni, αλλά σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν Nova, από εποχής MIUI 8.
      Δεν θα διορθωθεί ποτέ από τη Xiaomi, δεν τους ενδιαφέρει τι κάνεις εφόσον δεν χρησιμοποιείς τον δικό τους launcher. Αφού εκεί λειτουργεί σωστά, θεωρούν ότι η δική τους δουλειά έχει τελειώσει. Η "λύση" by the way είναι να επιλέξεις στον Nova κατάλληλο wallpaper και zoom level, ώστε το stretching να μην συμβεί ή να περιοριστεί στο minimum. Όλα αυτά αφού έχεις ήδη επιλέξει να χρησιμοποιείται το ίδιο wallpaper και στον μαμίμισιο launcher, ανεξάρτητα αν δεν προτίθεσαι να τον χρησιμοποιήσεις.
      Αυτό το είχα αντιμετωπίσει και εγώ, αλλά μόνο όταν άλλαζα το wallpaper κάποιου θέματος. Όσο κρατάω το default wallpaper οποιουδήποτε θέματος, όλα ΟΚ.
      Ψηλός είμαι, ότι θέλω λέω
      Να είμαστε καλά, να γινόμαστε χάλια