[XTRV-7.5.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 30/05 22:24)
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Σε Redmi Note 4 Nikel με προσαρμοσμένη εγκατάσταση , η εγκατάσταση έγινε επιτυχώς.
Επελέγησαν τα default miui launcher , gps και camera για σιγουριά.
Θα ήθελα περισσότερο feedback για τις άλλες επιλογές.
Χρησιμοποιώ το boot animation της Hellenic Mi community!
Το μόνο ψιλοbug που παρατήρησα είναι όταν είμαι σε μια επαφή με πολλά στοιχεία , τηλέφωνα, διεύθυνσεις κλπ και χρειάζεται για να τα δω να κάνω scroll down, τότε αυτόματα γίνεται scroll up στην αρχή των στοιχείων της επαφής, αντί να μείνει εκεί που είναι.
Κατά τα λοιπά πολλά συγχαρητήρια.
Επίσης ότι νεότερο παρατηρηθεί θα μπω σας το κοινοποιήσω για να έχετε όσα περισσότερα inputs για το debugging.
*** Το ψιλοbug διορθώθηκε μόνο του.Όλα οκ. -
Ο/H newsformobiles έγραψε:
Δεν ξέρω εάν έχει ειπωθεί πιο πριν, στο Mi3 με την τελευταία aroma, βγάζει συνέχεια ένα μήνυμα λάθους για NetworkLocation, σε σημείο που είναι σπαστικό!
Υπάρχει κάποιο bug στην AROMA, και θα διορθωθεί σε επόμενο Update. -
καλημερα ! Δοκιμασα να βαλω την απλη xtrv αλλα πρωτη φορα μου εβγαζε συνεχεια errors μετα την εγκατασταση σε πολλες εφαρμογες. Δοκιμασα την AROMA αλλα ενω πηγε η εγκατασταση περιφημα (διαλεξα την πρωτη επιλογη ) οταν εγινε η επανεκινηση και πηγε να ξεκινησει μου εβγαλε προβλημα pixel ή κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα. Επειδη χρειαζομουν το κινητο αμεσα εβαλα πανω την προηγουμενη ( xtrv 7.5.18 ) . Μηπως ηρθε η ωρα για factory reset ? Κι αν ναι για να μη κανω καμμια πατατια μια υπενθυμηση τα βηματα ωστε να κανω factory reset και μετα αρομα ?
-
@ovelix11 μάλλον δεν έχεις διάβασει το ποστ!!! Ακολούθησε την προσαρμοσμένη εγκατάσταση και βάλε το miui luncher...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Δοκιμασα την πρώτη επιλογή νομίζοντας ότι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Θα το δοκιμάσω. Σε ευχαριστώ πολύ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
=============== Μαι 29th 2017, 9:20am ===============
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
@ovelix11 μάλλον δεν έχεις διάβασει το ποστ!!! Ακολούθησε την προσαρμοσμένη εγκατάσταση και βάλε το miui luncher...
αψογος. Μπηκε . Ολα καλα. Απλα μια ερωτηση. Αν θελω να καθαρισω το τηλεφωνο και να κανω factory reset ετσι που ειμαι , ποια ειναι η πιο σωστη και ασφαλης διαδικασια ?
-
-
Καλημέρα
Σε Mi Max Pro (Helium) με προσαρμοσμένη εγκατάσταση όλα καλά μέχρι στιγμής. Επιλογή όχι Root και των Default επιλογών + Swiftkey. -
-
Περαστηκε σε Redmi Pro 64 Gb από την πρωτη μερα της κυκλοφοριας της. Η καταναλωση της μπαταριας φαινεται καπως καλυτερη, ο καιρος (μια βδομαδα μεχρι την επομενη) θα δειξει, ένα μικρο lag όταν ανοιγουν οι ρυθμισεις που δεν το ειχαν οι προηγούμενες, κατά τα λοιπα απλα πολύ γρηγορη.Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
-
-
Ο/H Aris1 έγραψε:
Καλημέρα,
έχω την αίσθηση (ίσως είναι νωρίς ακόμα) ότι η 7.5.25, σε Nikel,
έχει μικρότερη κατανάλωση μπαταριάς σε σχέση με την 7.5.11 που είχα.
Έχει παρατηρήσει κάτι ανάλογο και κάποιος άλλος ??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0