Φίλε μου απλά λέμε για το ύφος. Όσο για τον Μήτσο απλά έχει ιδιόρρυθμο χιούμορ!
[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop
- Ολοκληρώθηκε
- Σημαντικό
-
-
Άσε φίλε ,δεν το μπαλώνεις , γιατί απλά δεν μπαλώνετε έτσι που το έθεσες την πρώτη φορά.
-
Ώπα ώπα ώπα!
Κανείς δεν έβαλε κανέναν να αγοράσει.
Καθένας υπεύθυνος για το που βάζει την υπογραφή του, την ...... του και την κάρτα του.
Εξαρχής εδώ μέσα μιλήσαμε για πιθανότητα σκαμερ, αλλά κάποιοι το τόλμησαν.
Εξαρχής άτομα που παρήγγειλαν αυτοτρολαρονται και η ζωή συνεχίζεται.
Εισαι το λιγότερο εκτός θέματος.
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Άσε φίλε ,δεν το μπαλώνεις , γιατί απλά δεν μπαλώνετε έτσι που το έθεσες την πρώτη φορά.
Δεν χριεαζεται να μπαλωσω τιποτα, 100% σωστοτατες ειναι οι δηλωσεις μου.
Εγω πιστευω οτι οσοι παρηγγειλαν ειναι απλα κουτοπονηροι σε φαση τυπου
"Και αν στειλουν λιγα κινητα και τυχει σε μενα;"
Ή απλα θελαν καλωδιο, εκει οκ, παω πασο -
Όχι το φαντάζεσαι να είσαι δέμα να ζητά ο Ταχυδρόμος 3€ για να σε παραδόσει επειδή είχες την τύχη να περάσεις από το τελωνείο και ο άλλος να μην θέλει να σε παραλάβει γιατί ξέρει, και ο άλλος άλλος να μην έχει πατρίδα , διεύθυνση κτλ. Σαν αυτόν τον Tom Hanks στο "The Terminal" σε βλέπω...
-
Ο/H gordito έγραψε:
Τωρα απλα υπαρχει κοσμος που θα ταλαιπωρηθει να παρει τα λεφτα του πισω, καποιοι ισως τα χασουν κιολας και φυσικα το παρον site φερει ευθυνη.
Και βέβαια εσυ, που επέλεξες να αγνοιήσεις την προτροπή μου και να επευθυνθείς σε moderator. Καλό σου βράδυ λοιπόν -
gordito πάνε κ @@@@@@@@@@@@ρε τελειωμενε.
-
-
Ρε παιδιά "συναδελφος" είναι, τι δεν καταλαβαίνετε;
Φανταστείτε τώρα να είστε πελάτης του...Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Ο/H gordito έγραψε:
Αν ησασταν σωστοι, θα ριχνατε ban και ακυρο σε οποιον προμοταρε το συγκεκριμενο site και θα απαγορευατε περαιτερω κουβεντα για αυτο
Τοτε εισαι επικίνδυνος για το πορτοφολη ΣΟΥ!
Ο/H gordito έγραψε:
Δεν χριεαζεται να μπαλωσω τιποτα, 100% σωστοτατες ειναι οι δηλωσεις μου.
You may think you can fly - but you better not try -
Παρακαλώ όλους να σταματήσουμε εδω. Εχουμε πιό σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε (πχ πως να μην χάσει κάποιος τα χρήματα του)
-
αυτό ξαναπές το!
σήμερα θα ανοίξω και εγώ το πακέτο μου...μετά το σερβάϊβορ..
έτσι και έχω καλωδιάκι, θα πρέπει να οργανωθούμε ρε παιδιά, να οργανωθούμε....έχω πάρει καλώδιο κ έχω δώσει 165 ευρώ!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0