Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Μιάμιση μέρα άνετα με όλα ανοιχτά και αρκετό 4g. Το έχω ξαναπεί ακούω ράδιο στο τρένο περίπου μία ώρα ακουω τον Ιωάννου στο 247 (από έφηβος το 92 σταθερά από το μελωδία τον παρακολουθώ) με χαμηλό σήμα κλπ και εκεί σκίζετε το καημένο. Αν δεν το σκίζεις και είσαι με wifi και απλά σερφαρεις δυο μέρες αναμονή και τις 7 ώρες sot τις έχεις. Και σου δίνει και καβατζα ένα 10%...έτσι για να γουστάρεις. Όλα αυτά βέβαια με μια καλή ρομ όπως πιστεύω ότι είναι η τελευταία. . Τώρα με το mi5s που θες να το συγκρίνεις ένα θα σου πω . Δεν έχει σχέση. Μ αυτές τις συνθήκες έβγαζα δεν έβγαζα την μέρα. Πιστεύω ότι όταν κάτσει η 8αρα καλύτερα θα δούμε ακομα καλύτερα πράγματα.
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
-
@tsine 7 ώρες σοτ με δυο μέρες αφόρτιστο? δλδ αναμονή??? Το mi5s?????????
@taksidiotis βλέπω σε fastboot mode to mi pc suite. Mήπως να επιλέξεις το recovery και όχι το fastboot? Σε fastboot απο ότι θυμάμαι πρέπει να είναι ξεκλειδωτο για να φλασάρει, εκτός αν όντως είναι ξεκλείδωτο το τηλέφωνο. Γιατι αν είναι πας με mi flash και τέλειωσες. -
Θα το δοκιμάσω κι αυτό.
Αν ήταν ξεκλείδωτος θα ήταν εύκολο...
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@taksidiotis δες κι αυτόν τον οδηγό με recovery:xiaomi-miui.gr/community/index…CE%BF-bootloader-recover/. Επίσης θα σου έλεγα να δοκιμάσεις αρκετές φορές. Και τους δύο οδηγούς μπορούμε να τους εφαρμόσουμε και με κλειδωμένο bootloader. Ξεκλείδωτος πρέπει να είναι με Mi flash.
-
Έλα τι έγινε αγωνιούμε...Αν δεν ανοίξει... Μετά, ξέρεις τι επακολουθεί ε?
-
Παιδιά τίποτα...
Κούτσουρι το κινητό.
Πλεον δεν ανοιξει με τπτ??? Γιατι ανεφερες οτι κανει restarts μολις αλλαζεις γλώσσα... Αν ανοιγει μην κανεις τπτ κ προσπαθησε να ξεκλειδωσεις bootloader... Αν δεν ανοιγει... Μαλλον για test point σε βλεπω... Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι εφαγε τετοιο σκαλωμα...Mi 11 pro
-
Πως θα ξεκλείδωσω bootloader αν δεν μπει μενού;
Δοκίμασα και με άλλες γλώσσες.
Τίποτα....
Δλδ με το κινέζικο ξεκινάει αλλά δεν ? Τι κάνει τι σφάλμα βγάζει. Δώσε παραπάνω λεπτομέρειες αν μπορείς. Που κολλάει? Φλασαρει αλλά κάνει τα ίδια? Τι
-
Πιθανόν πρόβλημα ας δοκιμάσει developer η Stable ανάλογα η παλιότερη rom πάντως από την στιγμή που τον αναγνωρίζει είναι σε πολύ καλό δρόμο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0