Έβαλα χειροκίνητα Ελλάδα σε gmt 2. Εδώ και ώρα έχω καιρό αλλά όχι τρέχουσα. Προς ενημέρωση έτσι, δεν τρέχει και τίποτα.
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες.
Έκανα έκανα εκαθάρριση δεδομένων και στα δύο που μου είπες και πάλι τίποτα.
Η συσκευη που το είχα συνδεδεμένο είναι κάτι χιλιόμετρα μακριά χεχε, αλλά της έχω κάνει και factory reset γιατί το έδωσα σε συγγενή μου.
3 ερωτήσεις:
- Πόση απόσταση πρέπει να είναι από το κινητό,εγω το έχω πάνω ακριβώς, και πόση ώρα θέλει για να συνδεθεί περίπου.
- Η οθόνη πρέπει να είναι ανοικτή;
- Χρειαζεται να κανω κάποια ενέργεια από το band; -
-
Ο/H Stonebird έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες.
Έκανα έκανα εκαθάρριση δεδομένων και στα δύο που μου είπες και πάλι τίποτα.
Η συσκευη που το είχα συνδεδεμένο είναι κάτι χιλιόμετρα μακριά χεχε, αλλά της έχω κάνει και factory reset γιατί το έδωσα σε συγγενή μου.
3 ερωτήσεις:
- Πόση απόσταση πρέπει να είναι από το κινητό,εγω το έχω πάνω ακριβώς, και πόση ώρα θέλει για να συνδεθεί περίπου.
- Η οθόνη πρέπει να είναι ανοικτή;
- Χρειαζεται να κανω κάποια ενέργεια από το band;
-Κατα την ώρα σύζευξης, ε 5-20 εκατοστά κοντά καλά είναι.
- Στο κινητό ναι για να βλέπεις την πρόοδο
- Πατάς όπως σου προτείνει και το Mi Fit το κουμπί στο band μόλις δονηθεί για να επιβεβαιώσεις.
Υπόψη ότι αν έχεις και άλλα band στο σπίτι, ίσως βρίσκει εκείνα πρώτα και προσπαθεί να συνδεθεί με εκείνα. Πες στο Mi Fit να ξαναπροσπαθήσει. Δοκίμασε να του κάνεις και soft-reset.
Διάβασε εδώ πως θα το κάνεις. Επίσης δοκίμασε να το έχεις να φορτίζει κατά την διαδικασία του pair. -
-
Λοιπόν 09:00 ακολούθησα τις οδηγίες με την ζώνη ώρας έφτιαξαν οι καρδιακοί παλμοί και η τρέχουσα στον καιρό. 09:15 η τρέχουσα ήταν 18 βαθμοί μέχρι και τις 12:30 εμφανιζόταν η τρέχουσα και μάλιστα άλλαζε πήγε μέχρι 21 βαθμούς. 12:35 κοίταξα και μου ζήταγε να ανοίξω την εφαρμογή 12:37 χωρίς να κάνω τίποτα εμφανίστηκε ο καιρός αλλά όχι ο τρέχων. Οπότε μάλλον όταν χάνετε για λίγο είναι η στιγμή που κάνει συγχρονισμό; (Γιατί όμως άλλαζε ο τρέχων βαθμούς) και όταν είναι και το mi fit και το notify ανοιχτά μια δείχνει και μια όχι τον τρέχων;
Ερώτηση είδα ότι το notify έβγαλε λειτουργεία να μπορείς να βλέπεις τα emoticons αυτό σημαίνει ότι μπορεί να τα δούμε και εδώ σε μας και σταματήσουμε να βλέπουμε ερωτηματικά;Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H vanni έγραψε:
Λοιπόν 09:00 ακολούθησα τις οδηγίες με την ζώνη ώρας έφτιαξαν οι καρδιακοί παλμοί και η τρέχουσα στον καιρό. 09:15 η τρέχουσα ήταν 18 βαθμοί μέχρι και τις 12:30 εμφανιζόταν η τρέχουσα και μάλιστα άλλαζε πήγε μέχρι 21 βαθμούς. 12:35 κοίταξα και μου ζήταγε να ανοίξω την εφαρμογή 12:37 χωρίς να κάνω τίποτα εμφανίστηκε ο καιρός αλλά όχι ο τρέχων. Οπότε μάλλον όταν χάνετε για λίγο είναι η στιγμή που κάνει συγχρονισμό; (Γιατί όμως άλλαζε ο τρέχων βαθμούς) και όταν είναι και το mi fit και το notify ανοιχτά μια δείχνει και μια όχι τον τρέχων;
Ερώτηση είδα ότι το notify έβγαλε λειτουργεία να μπορείς να βλέπεις τα emoticons αυτό σημαίνει ότι μπορεί να τα δούμε και εδώ σε μας και σταματήσουμε να βλέπουμε ερωτηματικά;
Ο/H Stonebird έγραψε:
-
Κοίτα στην λειτουργία λέει όλα τα emoticons αλλά σου λέει να εγκαταστήσεις το Latin font αν το κάνω θα πάψω να βλέπω ελληνικά ή απλά θα περαστεί και αυτή η γραμματοσειρά;Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H vanni έγραψε:
Κοίτα στην λειτουργία λέει όλα τα emoticons αλλά σου λέει να εγκαταστήσεις το Latin font αν το κάνω θα πάψω να βλέπω ελληνικά ή απλά θα περαστεί και αυτή η γραμματοσειρά;
Είναι η ίδια ιστορία όπως με τα fonts του Mi Band 2 που λέμε στο #3. Το Latin font έχουμε περασμένο στο Mi Band 3. -
Το έχω ανοικτό και το gps χεχε,αλλά τίποτα αρνείται
-
όταν εγκαθιστώ Mi fit ,συνδέομαι με το Mi account, μήπως να συνδεθώ με άλλο τρόπο,facebook,google κλπ?
-
Με τι συνδεόσουν παλιά ? Λογικά με το ίδιο πρέπει να συνδεθείς...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0