Πράγματι αυτό ηταν. Και κατι τελευταιο. Ο καιρός πότε ενημερώνεται, όταν το band ειναι συνδεδεμένο σε 4G ή στο wifi;Ο/H lallasgr έγραψε:
Μήπως δεν έχεις δώσει δικαιώματα στις εφαρμογές? Για τσέκαρε όλες τις επιλογές δικαιωμάτων των εφαρμογών και προβολής!Ο/H peroukas έγραψε:
Καλημέρα κι απο εμένα. Ημουν κάτοχος του miBand2 και αναβαθμίστηκα σε miBand3. Όλα καλα με εγκατάσταση ελληνικού fw και fonts. Απλά έχω μια απορία. Ενώ στις εισερχόμενες κλήσεις κανει σωστά αναγνώριση, και στο mifit κανει σωστα preview της ειδοποίησης, στο viber και στο messenger δεν κάνει αυτό το preview του μηνύματος, αλλά γράφει κατι σαν "κοίτα το κινητό σου". Τι μπορούμε να κάνουμε για αυτο;; Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Παίρνει τις πληροφορίες από το κινητό σου το οποίο με τη σειρά του ενημερώνεται όταν είναι συνδεδεμένο σε 4g / wifi.
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H Nikolaos Manolakoglou έγραψε:
Αφού σ' ευχαριστήσω ξανά για την απάντηση και το ενδιαφέρον, θα ήθελα να εξηγήσω πως τη συσκευή την αγόρασα πριν 15 ημέρες, εφάρμοσα κατά γράμμα όπως λες τον οδηγό, χωρίς όμως την εγκατάσταση του αρχείου της γραμματοσειράς και ενώ έβγαζε στην αρχική οθόνη κανονικούς ελληνικούς χαρακτήρες, σε όλα τα υπόλοιπα μενού ήταν ακατάληπτα όλα τα "γράμματα". Έκανα factory reset, απεγκατάσταση - επανεγκατάσταση των app mi fit και notify, επανενάρξεις του κινητού αλλά και του bluetooth, αλλά δεν άλλαζε κάτι. Τελικά, χωρίς ιδιαίτερη λογική, έκανα εγκατάσταση από το notify τo firmware, res & ft που αυτό έδινε από την επιλογή latest firmware και τουλάχιστον επανήλθε η συσκευή στο αγγλικό πρότυπο. Έκτοτε εγκατέστησα το δικό σας mi fit, δεν έβαλε αυτόματα τις ενημερώσεις και πήγα εκ νέου στο notify αλλά δεν συνδέεται με το ρολόι. Εννοείται πως είναι συνδεδεμένο με το mi fit πριν το notify και πως δοκίμασα πολλές φορές τη διακοπή σύζευξης και την επανασύνδεση. Παρ' όλη λοιπόν την ταλαιπωρία μου, εξακολουθώ να θέλω να περάσω τα ελληνικά, κυρίως γιατί βλέπω πως κάνετε σοβαρή δουλειά. Δεν μπόρεσα όμως. Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή να διαβάσεις όλο το post και θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσαμε να βρούμε κάποια λύση. Βλέπεις έχω πεισμώσει αρκετά.
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Άνοιξε όπως είσαι τώρα το MiFit και πήγαινε Προφίλ > Mi Band 3 και δες κάτω κάτω στο <Έκδοση υλικολογισμικού> τι έκδοση firmware σου έχει περάσει.
Μόλις γράψει ολοκλήρωση συγχρονισμού ή σου πει ότι δεν υπάρχει κάτι νεότερο να συγχρονίσει (κάπως έτσι το λέει δεν θυμάμαι τώρα), ΤΟΤΕ και μόνο ΤΟΤΕ θα πας να περάσεις πρώτα το firmware (fw) και μετά πάλι με την ίδια διαδικασία το resources (res).
Αν το Notify & Fitness σου πέρασε όντως και τη γραμματοσειρά, τότε θα έχεις παντού Ελληνικά χωρίς πρόβλημα. Αν πάλι έχεις τα ίδια, θα πρέπει να περάσεις και τη γραμματοσειρά η οποία μπορεί να περαστεί μέσα από το Notify & Fitness με το αρχείο Mili_wuhan_ft.zip (αφού το αποσυμπιέσεις πρώτα) ή και πιο εύκολα μέσα από το ίδιο το MiFit (διάβασε εδώ και εδώ πως γίνεται) -
Ο/H peroukas έγραψε:
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ο/H peroukas έγραψε:
Καλημέρα κι απο εμένα. Ημουν κάτοχος του miBand2 και αναβαθμίστηκα σε miBand3. Όλα καλα με εγκατάσταση ελληνικού fw και fonts. Απλά έχω μια απορία. Ενώ στις εισερχόμενες κλήσεις κανει σωστά αναγνώριση, και στο mifit κανει σωστα preview της ειδοποίησης, στο viber και στο messenger δεν κάνει αυτό το preview του μηνύματος, αλλά γράφει κατι σαν "κοίτα το κινητό σου". Τι μπορούμε να κάνουμε για αυτο;; Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
Στάλθηκε από το AGS2-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Άνοιξε όπως είσαι τώρα το MiFit και πήγαινε Προφίλ > Mi Band 3 και δες κάτω κάτω στο <Έκδοση υλικολογισμικού> τι έκδοση firmware σου έχει περάσει.
Μόλις γράψει ολοκλήρωση συγχρονισμού ή σου πει ότι δεν υπάρχει κάτι νεότερο να συγχρονίσει (κάπως έτσι το λέει δεν θυμάμαι τώρα), ΤΟΤΕ και μόνο ΤΟΤΕ θα πας να περάσεις πρώτα το firmware (fw) και μετά πάλι με την ίδια διαδικασία το resources (res).
-
Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες! Τις ακολούθησα και όλα πήγαν καλά! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Τελικά τα ελληνικά τα εμφάνισε αμέσως μετά την εγκατάσταση του fw. 'Εβαλα βέβαια και το το rs μετά. Εμφανίζει 3 διαφορετικά θέματα για επιλογή αρχικής οθόνης.
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες! Τις ακολούθησα και όλα πήγαν καλά! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Τελικά τα ελληνικά τα εμφάνισε αμέσως μετά την εγκατάσταση του fw. 'Εβαλα βέβαια και το το rs μετά. Εμφανίζει 3 διαφορετικά θέματα για επιλογή αρχικής οθόνης.
-
Καλησπέρα, για το amazefit bip έχει υπάρξει αντίστοιχα δυνατότητα ελληνικών; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα.
Υπάρχει τρόπος να συνδεθεί η εφαρμογή με Google Account;
Στο προηγούμενο (3.5.5) με το κολπάκι εγκατάσταση original Mi fit, σύνδεση σε Google Account, απεγκατάσταση original Mi fit, εγκατάσταση Ελληνικού, κατάφερα να συνδεθώ.
Στην καινούρια δεν βλέπω να γίνεται.
edit.
Εντάξει. Έγινε.
Ήθελε επανεκκίνηση και από την αρχή την διαδικασία.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
καλησπερα παιδια, περασα μονο fw και res . και ολα κομπλε, και μπαταρια εδειχνε κανονικα χωρις " ?? "κτλ και τον καιρο με Ελληνικα κτλ και ξαφνικα δεν δειχνει τον καιρο. Τι φαση? γιατι ? δοκιμασα τα παντα. και λεει θελει ενημερωση απο την εφαρμογη. Τι γινεται με τον καιρο? ευχαριστω
-
Βάλε μόνιμα το Κάιρο σαν πόλη και θα στρώσει. Και διάβασε κάνα μήνυμα από τα προηγούμενα της στήλης. Έχει αναφερθεί πάμπολλες φορές;.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0