Δες αυτό, με τον τρόπο από recovery mode > mi assistance ---> Πως θα κάνουμε εγκατάσταση με το MIFLASHPRO TOOL recovery & fastboot rom
Μεγάλη γκάφα με 9T pro (χρειάζομαι βοήθεια επειγόντως)
-
-
Εγω θα σου προτείνω από την στιγμή που ειναι κλειδωμένο (αν ειδα καλα)
να χρησιμοποιήσεις το xiaomitool --προσοχη μονο το ενα μπορει να κανει αυτη την δουλεια.
Θα βρει την ρομ μονο του και θα την περάσει.
Εχει αναλυτικες οδηγίες μεσα. -
το βράδυ όταν σχολασω θα κάτσω Νά τα δοκιμασω όλα ενα ενα και ελπίζω οτι θα βγάλω ακρη... Το γεγονος οτι δεν εχω drivers θα παίξει ρολο στο να περάσω νεο Ρομ απο πανω;
-
Για drivers δες αυτό, επιλογές 1 & 3 ---> Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64
-
οταν λες επιλογές 1&3 τι εννοεις;
-
Τρέξε το στον υπολογιστή σου και θα δεις.
-
τις εκανα τις επιλογες 1 και 3 αλλα δεν μου το αναγνωριζει οπως το δειχνει στον οδηγο...
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Εγω θα σου προτείνω από την στιγμή που ειναι κλειδωμένο (αν ειδα καλα)
να χρησιμοποιήσεις το xiaomitool --προσοχη μονο το ενα μπορει να κανει αυτη την δουλεια.
Θα βρει την ρομ μονο του και θα την περάσει.
Εχει αναλυτικες οδηγίες μεσα.
Μου εβγαλε error με την global stable αλλα σε ολες τις υπολοιπες επιλογες δεν μου βρηκε ρομ -
-
ναι και ψαχνω μπας και βρω λυση
-
-
δοκιμασα μολις με το mi flash pro απλα επειδη στο rom packages δεν μου εβρισκε ρομ δοκιμασα να βαλω αυτες που μου ειπες να κατεβασω χθες
εβαλα την global την περασε κανονικα και οταν το ανοιξα το κινητο παλι μου ειχε σαν region μονο china απλα τωρα οταν την ελεγα μου ελεγε η ευρεση συσκευης διακοπηκε χωρις να μαπινει σε loop
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0