Οδηγός Επαναφοράς Εργοστασιακών Ρυθμίσεων (Factory Defaults)
- Οδηγός
-
-
Από τον οδηγό που σου παρέθεσα , χαμηλά θα συναντήσεις αυτό...
Edl (emergency download mode) φλασάρεις και σε κλειδωμένο bootloader με το mi flash μια fastboot rom, αυτό θέλεις να κάνεις , σε fastboot mode και κλειδωμένο bootloader, δεν θα σε άφηνε... -
@gstoi καλημέρα ,τι έκανες τελικά κατάφερες να το φλασάρεις με το fastboot_edl.zip ; Ο συγκεκριμένος τρόπος είναι πολύ εύκολος διότι σε βάζει πολύ εύκολα από fastboot mode σε edl mode , μια που το kenzo έχει πολλές εναλλακτικές πέρα από το Testpoint. Γράψε μας που κολλάς.
-
@makis1024 σε ειχα στο νου μου. μετα απο αλεπαλληλα ξενυχτια ναι ΧIAOMI ΑΝΕΣΤΗ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ!!!!!!!Σ ευχαριστω ειλικρινα απ τα βαθη της ψυχης μου οπως και το μελος mavroudis και καθε αλλον που βοηθησε...τωρα ειπες να ξελοκαρω,οκ βρηκα το πως νομιζω στο φορουμ-στελνω μνμ στην xiaomi ε;- και μετα δεν καταλαβα,αν μπορεις να μου πεις, το πως περναω τις ελληνικες ενημερωσεις,δλδ πως περναω twrp και xtrv..ας πουμε twrp περναω και τα tools?για να μην τα χω κινεζικα...
-
-
@gstoi αφού πέρασες China fastboot rom στο Kenzo θα κάνεις τα εξής
Δημιουργία λογαριασμού mi και αίτηση για δικαίωμα ξεκλειδώματος.
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Και όταν λάβεις έγκριση θα ξεκλειδώσεις.
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Όταν ξεκλειδώσεις πλέον θα προχωρήσουμε και στο πέρασμα twrp και στην συνέχεια θα φλασάρουμε μέσα από αυτό, xtrv aroma.
ΥΓ να ξέρεις όμως πως το δύσκολο κομμάτι είναι πίσω σου , τώρα τα υπόλοιπα είναι εκτώς από το ξεκλείδωμα και την αναμονή για την έγκριση ,δέκα λεπτά με το ρολόι. -
-
καθως παω να το ξεκλειδωσω με το mi unlock βγαζει μηνυμα στο δευτερο βημα currentaccount is not bound to this device.add your device at miuis settings-developper options-mi unlock status.εψαξα να το βρω στις ρυθμισεις του τηλεφωνου δεν υπαρχει πουθενα developer options οπως σε αλλα κινητα που ειδα σε βιντεακια στο youtube.μπορω να κανω κατι αλλο;ενα vpn που προτεινεται ως λυση ειναι επι πληρωμη πλεον.εχω ενα αλλο vpn εγκατεστημενο.εκανα αιτημα στην xiaomi τωρα.
-
-
το κανα κ αυτο τωρα λεει couldnt unlock the device after 72 hours of trying to unlock.τελικα τα xiaomi ειναι πολυ σκληρα για να πεθανουν και πολυ σκληρα για να μας πεθανουν
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0