Ο/H Skorpios1988 έγραψε:
Γιώργο εχθές μετά την αναβάθμιση και πριν αλλάξω περιοχή από Ελλάδα σε Ινδονησία πλήρωσα με το κινητό σε σούπερ μάρκετ κανονικά
Rom Taiwan | Xiaomi 14
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H jimxai έγραψε:
λογο ξεκλειδωτου bootloader nfc & gpay δεν δουλευουν κλειδωνεις bootloader ρωσικη , ινδονησια , ταιβαν μπορεις να κλειδωσεις global syskeyh με κινεζικη δεν γινετε μονο, οπως και σε κινεζικη συσκευη με global rom
-
Γιώργο καλημέρα
Αρχικά να σου πω ότι και σήμερα το πρωί από καθαρή περιέργεια που έκανα πληρωμή με το nfc του κινητού η πληρωμή έγινε κανονικά
Σε δεύτερο στάδιο ναι έχω κλειδώσει τον μπουτλοαντέρ και όχι δεν χρειάζεται να ξαναστήσεις την συσκευή από την αρχή εάν κλειδώσεις τον μπούτλοάντερ
Πες μου όμως κάτι
Πριν γίνει αναβάθμιση στην συσκευή σε hyperos 2 το nfc του κινητού σου δούλευε κανονικά? -
Ο/H Skorpios1988 έγραψε:
Γιώργο καλημέρα
Αρχικά να σου πω ότι και σήμερα το πρωί από καθαρή περιέργεια που έκανα πληρωμή με το nfc του κινητού η πληρωμή έγινε κανονικά
Σε δεύτερο στάδιο ναι έχω κλειδώσει τον μπουτλοαντέρ και όχι δεν χρειάζεται να ξαναστήσεις την συσκευή από την αρχή εάν κλειδώσεις τον μπούτλοάντερ
Πες μου όμως κάτι
Πριν γίνει αναβάθμιση στην συσκευή σε hyperos 2 το nfc του κινητού σου δούλευε κανονικά?
-
αν μπορει να απαντησει ο jim γιατι εγω δεν θυμαμαι πως γινεται καθολου
-
καλημερα κανει εργοστασιακες αναγκαστικα μετα το κλειδωμα ξεκλειδωμα bootloader , κλειδωνεις με εντολη cmd που ειναι fastboot oem lock
-
Ο/H jimxai έγραψε:
καλημερα κανει εργοστασιακες αναγκαστικα μετα το κλειδωμα ξεκλειδωμα bootloader , κλειδωνεις με εντολη cmd που ειναι fastboot oem lock
-
εγω παιδια εχω αλλο προβλημα
μετα την αναβαθμιση παρολο που εχω της επαφες μου στα μυνηματα βλεπω τα νουμερα και οχι τα ονοματα
ξερει κανεις γιατι? -
Ο/H Skorpios1988 έγραψε:
εγω παιδια εχω αλλο προβλημα
μετα την αναβαθμιση παρολο που εχω της επαφες μου στα μυνηματα βλεπω τα νουμερα και οχι τα ονοματα
ξερει κανεις γιατι
-
εχεις το ιδιο προβλημα?
τα ειδα ολα
δεν βρηκα κατι -
Ο/H Skorpios1988 έγραψε:
εχεις το ιδιο προβλημα?
τα ειδα ολα
δεν βρηκα κατι
-
Το γυρίζω Ελλάδα τις δείχνει κανονικά τις επαφές στα μυνήματα
Το γυρίζω ξανά Ινδονησία πάλι χωρίς ονόματα τα μυνήματα μόνο με τους αριθμούς
Εν τω μεταξύ η συσκευή έχει και την εφαρμογή της Xiaomi για τα μυνήματα και τις Google
Στην εφαρμογή της Google σε περιοχή Ινδονησίας βλέπω κανονικά τα μυνήματα με τα ονόματα από τις επαφές
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα