mono 16-17 βλέπω γιατρέ για δες το
Xiaomi Router MINI AC Mi Intelligent Dual-band 2.4GHz/5GHz
-
-
Ο/H bandit έγραψε:
mono 16-17 βλέπω γιατρέ για δες το
Για κάποιο λόγο δεν το κράτησε. Τώρα είναι εντάξει.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Και νέο firmware...2.5.49! Δεν λέει κάτι νέο. Το μόνο κακό ότι είναι ακόμα στα κινέζικα! Να δω πότε θα αρχίσουν οι κινέζοι να σκέφτονται globaly!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Και νέο firmware...2.5.49! Δεν λέει κάτι νέο. Το μόνο κακό ότι είναι ακόμα στα κινέζικα! Να δω πότε θα αρχίσουν οι κινέζοι να σκέφτονται globaly!
να δεις που θα μάθουμε πρώτα εμείς κινέζικα -
παρελαβα αλλα ουτε με τον 192μπορω να συνδεθω ουτε με την εφαρμογη στο κινητο..λεει συνεχεια δεν βρεθηκε..οτι και να εχω κανει ουτε ασυρματα ουτε ενσυρματα το βλεπει
-
Ο/H tsopirs έγραψε:
παρελαβα αλλα ουτε με τον 192μπορω να συνδεθω ουτε με την εφαρμογη στο κινητο..λεει συνεχεια δεν βρεθηκε..οτι και να εχω κανει ουτε ασυρματα ουτε ενσυρματα το βλεπει
Για να σετάρεις τον ρούτερ χρειάζεσαι μόνο την εφαρμογή του κινητού. Ενσύρματα στο 192.168.31.1 δεν βλέπεις τίποτα!? Δες το νήμα από την αρχή να δεις την διαδικασία σεταρίσματος.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Και νέο firmware...2.5.49! Δεν λέει κάτι νέο. Το μόνο κακό ότι είναι ακόμα στα κινέζικα! Να δω πότε θα αρχίσουν οι κινέζοι να σκέφτονται globaly!
Εγώ πλέον το βλέπω χλωμό... αν ήταν πιστεύω θα το είχαν ήδη δώσει. Ίσως σε επόμενη γενιά προϊόντων. -
Αναβάθμιση το ρούτερ πως το κάνουμε;;έχω κατεβάσει μια έκδοση απο την πρώτη σελίδα
Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H tsopirs έγραψε:
Αναβάθμιση το ρούτερ πως το κάνουμε;;έχω κατεβάσει μια έκδοση απο την πρώτη σελίδα
Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ή μεσα από τον ρούτερ ή μέσα από την εφαρμογή.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Βγήκε νέα έκδοση της εφαρμογής για το κινητό (2.3.19). Αν προλάβω, μπορεί να την μεταφράσω πιο μετά.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Πρωινός - πρωινός