About Mi Note Pro...
-
-
Ο/H AbyssD έγραψε:
Και ναι ολα κατανοητα ειναι δεν ειμαι χαζος μια συζητηση κανουμε αν σε εκνευριζει τοσο πολυ να επικοινωνεις τοτε μην το κανεις! Αν ισχυει η δεν ισχυει δεν θα το μαθουμε απο εσενα δυστυχως δεν εχεις εσυ αυτη την απαντηση.
Εγω δεν σε αποκάλεσα χαζό... αλοίμονο!
Σε ρώτησα εάν είναι ή όχι ΞΕΚΑΘΑΡΟ, το γεγονός ότι ο παράγοντας "μικρές πωλήσεις" ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, επειδή τότε θα ίσχυε για όλες τις συσκευές και όχι για μερικές...
Βλέπω μια έντονη και αδικαιολόγητη επιθετικότητα... αλλά την προσπερνώ... και πάω αμέσως σε αυτό που αμφισβητείς ότι μπορείς να μάθεις απο μένα:
Πάρε λοιπόν μια λίστα με τα downloads της πιό πρόσφατης ρομ (της χθεσινής), από το eu, (ΜΟΝΟ την ΠΡΩΤΗ μέρα κυκλοφορίας της, την 21 Οκτωβρίου 2016) που αποτελεί και μια απο τις "πηγές" της δικής μας ρομ. Τα νούμερα είναι του androidfilehost.com και δεν χωρούν απολύτως ΚΑΜΙΑΣ αμφισβήτησης...
Φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ τι συσκευές χρησιμοποιούν οι Ευρωπαίοι, αφου ως γνωστόν είναι μια ρομ, που την φοράνε οι Ευρωπαίοι χρήστες:
Αν χρειάζεσαι περισσότερα στοιχεία, όπως μηνιαία downloads ή downloads ανά βδομάδα κλπ η πρόσβαση στο server της androidfilehost είναι ελεύθερη... Μπες και δες ότι θέλεις... Τα αποτελέσματα είναι (αναλογικά) τα ΙΔΙΑ...!!!
-
Ζητω συγγνωμη αν ενιωσες επιθετικοτητα το ιδιο νομιζα και εγω απο πλευρας σου.. Αυτα τα νουμερα δεν ξερω αν μπορουμε να τα λαβουμε σοβαρα υποψιν μιας και ειναι Custom Roms δεν γνωριζει ολος ο κοσμος γι αυτες οπως επισης υπαρχουν επισημες Rom η οποιες υποστηριζουν την γλωσσα του καταναλωτη. Ειναι λιγες οι γλωσσες πλεον που δεν υποστηριζονται ακομη, μια απο αυτες ειναι η Ελληνικη γλωσσα που και αυτη σε Global Developer τουλαχιστον στο Kate την εχουν προσθεσει.
-
Ο/H AbyssD έγραψε:
Αυτα τα νουμερα δεν ξερω αν μπορουμε να τα λαβουμε σοβαρα υποψιν
Συγνώμη φίλε μου αλλά αν δεν θέλεις, δεν πρόκειται ποτέ σου να καταλάβεις τι σου λένε, αν δεν προσπαθήσεις και λίγο μόνος σου.“The only freedom you truly have is in your mind, so use it.” -
Ο/H anorman08 έγραψε:
Ο/H AbyssD έγραψε:
Αυτα τα νουμερα δεν ξερω αν μπορουμε να τα λαβουμε σοβαρα υποψιν
-
Ο/H AbyssD έγραψε:
Ζητω συγγνωμη αν ενιωσες επιθετικοτητα το ιδιο νομιζα και εγω απο πλευρας σου.. Αυτα τα νουμερα δεν ξερω αν μπορουμε να τα λαβουμε σοβαρα υποψιν μιας και ειναι Custom Roms δεν γνωριζει ολος ο κοσμος γι αυτες οπως επισης υπαρχουν επισημες Rom η οποιες υποστηριζουν την γλωσσα του καταναλωτη. Ειναι λιγες οι γλωσσες πλεον που δεν υποστηριζονται ακομη, μια απο αυτες ειναι η Ελληνικη γλωσσα που και αυτη σε Global Developer τουλαχιστον στο Kate την εχουν προσθεσει.
Μιλάμε για την πιο δημοφιλή Ευρωπαϊκή κοινότητα που εκδίδει μια ρομ, που ναι μεν είναι custom (επειδή δεν θα μπορούσε να είναι Official, έτσι κι αλλιώς!), αλλά την χρησιμοποιεί η συντριπτική πλειονότητα των Ευρωπαίων, μεταξύ των οποίων και ΕΜΕΙΣ, οι Έλληνες, αφού εκτός από "ατόφιες" en. roms που βάζουν στις συσκευές τους πολλοί χρήστες, η GTV την χρησιμοποιεί σαν "πηγή" για να εκδοθεί. Οπότε δεν γίνεται να αμφισβητείς το ...αυτονόητο! -
Καλησπέρα! Φοράω στο κινητό την 6.10.27,προσπαθω να περάσω την "καινούρια" xtrv 6.10.27 και μου βγάζει σφάλμα, ότι η rom που προσπαθώ να φλασαρω προορίζεται για το libra...
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H sakis0547 έγραψε:
Καλησπέρα! Φοράω στο κινητό την 6.10.27,προσπαθω να περάσω την "καινούρια" xtrv 6.10.27 και μου βγάζει σφάλμα, ότι η rom που προσπαθώ να φλασαρω προορίζεται για το libra...
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Μου ήρθε ειδοποίηση για την καινούρια στο mail, για να την περάσουμε χρειάζεται factory settings?
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H sakis0547 έγραψε:
Μου ήρθε ειδοποίηση για την καινούρια στο mail, για να την περάσουμε χρειάζεται factory settings?
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H caeser έγραψε:
Εγώ με την 6.9.29 δεν έχω κανένα πρόβλημα που να έχω διαπιστώσει με τα widgets, ούτε και με το ξυπνητήρι, που βαράει μια χαρά, ακόμα και όταν η συσκευή είναι στο αθόρυβο (κάνει πρώτα 3-4 δονήσεις και μετά απο μερικά δευτερόλεπτα αρχίζουν "τα όργανα"...).
Εχει εξαφανισθεί η " Μείξη " γιά να επιλέξεις εικονίδια κλπ και έχει μόνο Θέματα & Ταπετσαρίες .
Εχεις το ίδιο πρόβλημα Βαγγέλη ??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα