Εδώ ακριβώς είναι το γαμώτο της υπόθεσης. Εντελώς συμπτωματικά έχω και ένα παλαιότερο Lenovo K3 που τώρα έχει γίνει ταχύτερο του RN2!Ο/H Sof έγραψε:
τελικα δεν ηταν η ιδεα μου οτι το κινητο παει αργα! και του εκανα τοσα fr, delete delvin κτλ. αργει στις εναλλαγες των εφαρμογων, πολλες φορες δεν ανταποκρινεται και μου βγαζει μηνυμα σφαλματος, στο chrome κολλαει στην αλλαγη καρτελων. πολλες φορες οταν γραφω ενα μηνυμα τα γραμματα εμφανιζονται μετα απο ωρα πολλη κτλ. το συγκρινα με ενα λενοβο 5 χρονων 4πυρηνο και το λενοβο συμπεριφεροταν πιο ομαλα...

Όπως λέχθηκε παραπάνω, δεν προσπαθώ να κάνω την τρίχα τριχιά. Δε λέω ότι είναι άχρηστο το κινητό πλέον. Απλά λέω ήταν που ήταν παλιό, μη του ρίχνουμε και μια στο κεφάλι να πάει παρακάτω. Υπάρχει χρηστικό θέμα στις εφαρμογές που έχουν γίνει compile με το νέο build.prop.
Σωστά είπε ο φίλος παραπάνω, δεν είμαστε όλοι άνετοι να αγοράζουμε κινητά κάθε τρεις και λίγο.
Επίσης όπως βλέπετε, η δράση μου στο φορουμ είναι ελάχιστη. Ακριβώς επειδή δεν θέλω να ασχολούμαι με το κινητό. Έχω και άλλες δουλειές. Συμφωνώ ότι είναι εργαλείο για δουλειά και ευχαρίστηση. Όταν λοιπόν μου δημιουργούνε κάποιοι πρόβλημα, γκρινιάζω.