Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 120.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Ronnie10 - - Recoveries
ΜήνυμαΣορυ αν σε πρηξα κ σε ευχαριστω για τις απαντησεις. Αυτο που εγραψα δηλαδη να κανω wipe τα παντα εκτος απο το otg που θα εχω τη ρομ μεσα δε γινεται; Θελω απλα να σβηστουν τα παντα απο μεσα απο το μαγαζι που μου το στειλανε να γινει λευκο αδειο τελειως και να το "χτισω" απο την αρχη σωστα...
-
Ronnie10 - - Recoveries
ΜήνυμαΑν καταλαβα σωστα μπαινω twrp, adavanced wipe, τικαρω τα παντα εκτος απο OTG, γιατι η συσκευη που εχω δεν υποστηριζει micro sd, αρα θα περασω τη ρομ σε ενα otg stickaki type-c, οποτε κανω wipe σε dalvik- system - data - internal - cache. Μολις ολοκληρωθει παταω το πισω κ επιλεγω format data. Μολις ολοκληρωθει παταω πισω κ πηγαινω στη καρτελα instal να βρω κ να φλασαρω τη ρομ απο το στικακι. Μετα μολις ολοκληρωθει reboot το κινητο. Ειμαι καπου λαθος;
-
Ronnie10 - - Recoveries
ΜήνυμαΕλπιζω να παρω μια απαντηση ωστε να αποφυγω κανα brickarisma, γιατι ελειπα καιρο κ σιγουρα εχω χασει επεισοδια στα περι twrp οπως πχ format data, το οποιο παλια δε το ειχα κανει ποτε κ δε ξερω αν θα χρειαστει στη δικη μου περιπτωση οπως περιεγραψα πιο πανω...
-
Ronnie10 - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπερα. Στις δυο προηγουμενες συσκευες που ειχα (redmi note 3 pro και redmi 4x) υποστηριζανετη χρηση micro sd. Οποτε περναγα τη ρομ στην micro sd, εμπαινα twrp, και εκανα wipe τα παντα, (dalvik- system - data - internal - cache) εκτος φυσικα απο το micro sd που ειχα εκει την ρομ. Κανωντας το wipe σε ολα αυτα, προτου ξεκινησω το ινσταλ της ρομ, για να αποφυγω το error 7 αν θυμαμαι καλα, μου ειχαν προτεινει σα λυση να κανω ενα reboot σε recovery κ επειτα το install. Ισχυει ακομα αυτος ο τροπος;…
-
Δοκιμασα τελικα στο ryzen υπολογιστη μου τα εξης. Κατεβασα κ εγκατεστησα την αυτοματοποιημενη εγκατασταση για drivers xiaomi που υπαρχει εδω στο φορουμ. Απενεργοποιησα signature κ εγκατεστησα qualcom drivers. Το κινητο το εμφανιζει οπως πρεπει στη διαχειρηση εργασιων. Επειτα σε fastboot παλι το το αναγνωριζει, αλλα μολις πατησα την εντολη για να δω αν ειναι η οχι κλειδωμενος ο bootloader, στις δυο πρωτες προσπαθειεςδενεδειχνε τπτ, βασικα κολαγε το cmd. Με την τριτη προσπαθει ανοιγωντας παλι το c…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΒρηκα το ιδιο βιντεο απο τον ιδιο τυπο πιο αναλυτικο, στο 4.11" βαλτε το. Κατι για stuttering λεει... Αν μπορει καποιος να μεταφρασει... youtu.be/93dG1Za7OnA
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Κατάλαβα το πρόβλημα που περιγράφεις, αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι πιο εμφανές στα δεξιά στο P30. Πολλά.σπασιματα στη ροή... ” Οντως στο συγκεκριμενο βιντεο ειναι πιο εμφανες στο p30, αλλα αν παρατηρησεις καλα κ στο mi9 σε 2-3 σημεια κανει αυτο το "σπασιμο" κ το λεει κ ο τυπος στο βιντεο εξηγωντας πως κ τι. Το θεμα ειναι αν μπορει να στρωσει αυτο με επομενες εκδοσεις ρομ μιας κ μολις κυκλοφορησανε τα κινητα αυτα. Δε ξερω αν για βιντεο το κανει σε gcam εφαρμογη κ αν ο…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΝομιζω βρηκα την απαντηση μου εδω. Οπως ακριβως κανει κ σε μενα το ιδιο σκηνικο που περιεγραψα πιο πανω. Στο 1.10" - 2.15" youtu.be/4LaeCzEMEgw Το θεμα ειναι αν διορθωνεται με καποια μελλοντικη ρομ, η ειναι hardware προβλημα αρα μονιμο...
-
Μηπως οφειλεται στις USB 3.0 θυρες; Γιατι το διαβασα κ αυτο καπου. Παντως μια φορα που το συνδεσα στο πισι μου το οποιο εχει μονο usb 3.0 θυρες, ενεργοποιησα μονο το usb debugging, κ το αναγνωρησε κατευθειαν το κινητο γιατι ηθελα να περασω κατι αρχεια (mtp mode). Τωρασε fastboot δε το εχω δοκιμασει. Αλλα αν δεν υπαρχει κινδυνος για μπρικαρισμα, θα το δοκιμασω...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Ronnie10: “Καλησπερα! Για το mi 9 se (grus) αυτη τη στιγμη ειμαι με τη global rom που ηρθε το κινητο. Οποτε θα χρειαστει να κανω unlock bootloader κ την υπολοιπη διαδικασια. Γνωριζουμε αν κυκλοφορει καποιο twrp official για τη συγκεκριμενη συσκευη; Μιας κ φλασαρισματα ρομ στις προηγουμενες συσκευες που ειχα παντα τα εκανα με αυτον τον τροπο... ” Μέχρι να κάνεις το Unlock θα έχουμε βγάλει πολλά TWRP... ” Σωστο κ αυτο!
-
Καλησπερα! Για το mi 9 se (grus) αυτη τη στιγμη ειμαι με τη global rom που ηρθε το κινητο. Οποτε θα χρειαστει να κανω unlock bootloader κ την υπολοιπη διαδικασια. Γνωριζουμε αν κυκλοφορει καποιο twrp official για τη συγκεκριμενη συσκευη; Μιας κ φλασαρισματα ρομ στις προηγουμενες συσκευες που ειχα παντα τα εκανα με αυτον τον τροπο...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΓεια σας παιδια. Δεν εχω το mi 9 αλλα την SE εκδοση οπου στη καμερα λογικα θα ειναι σχεδον παρομοιες με ελαχιστες διαφορες κ για μην ανοιγω καινουριο θεμα μθαςκ ειδα συζητατε για τη καμερα εδω παρατηρω ενα προβλημα στη καμερα κ δε ξερω αν ειναι φυσιολογικο διαβαζωντας τα παραπανω, η οφειλεται στο οτι ειναι με τη ρομ που ηρθε το κινητο, η αν με αλλο app πχ google cam διορθωνεται, η αν τελικα εχει προβλημα (ελπιζω πως οχι) η δικη μου συσκευη. Ανοιγω λοιπον τη καμερα, βιντεο κ ξεκινω την εγγραφη πχ…
-
Καλησπερα παιδια. Με μεγαλη μου χαρα σημερα παρελαβα το συγκεκριμενο κινητο και ειπα να μοιραστω μαζι σας καποιες unboxing φωτος. Η προηγουμενη μου συσκευη η οποια καταστραφηκε απο ισχυρη πτωση ηταν το Redmi 4X και γενικα μαρεσουν και προτιμω τα πιο "μικρα" μεγεθους κινητα, ωστε να μπορω να τα χειριζομαι με το ενα χερι αν χρειαστει. Εψαχνα καιρο μεχρι να καταληξω στην επιλογη αυτη και μιας και οι δυο προηγουμενες συσκευες μου ηταν στη σειρα Redmi, ειπα να παω αυτη τη φορα στην Mi σειρα. Αλλα δυσ…
-
Ronnie10 - - Recoveries
ΜήνυμαΓεια σας παιδια μολις παρελαβα ενα redmi 4X με κλειδωμενο bootloader και εχω μπει στη διαδικασια ξεκλειδωματος, περιμενω την εγκριση. Μεχρι τοτε μπορω να βαλω το twrp στη συσκευη? Η θελει ξεκλειδωτο bootloader για να εγκατασταθει;
-
Redmi 4X new
ΜήνυμαΕυχαριστω για τις απαντησεις σας και σορυ για τα greeklish οπως ειχα γραψει κ πιο πανω εμπαινα απο συσκευη που δεν ειχε ελληνικο πληκτρολογιο. Τελικα παρηγγειλα το redmi 4x κυριως λογως 5αρας οθονης που ηθελα. Θελω μια βοηθεια στο πιο προσταυτικο τζαμακι να αγορασω γιατι μεχρι τωρα παντα προτιμουσα το nillkin 9H+ pro κλπ οπου ειχα και στη παλια μου συσκευη, αλλα μπαινοντας στο site της nillkin ειδα οτι για το redmi 4x βγαζει μονο φιλμ. Στο redmi 4 νγαζει τζαμακι αλλα δε ξερω αν η εφαρμογη θα ειν…
-
Redmi 4X new
Μήνυμαeuxaristo gia tis apantiseis apla tha thela na dokimaso me 5ara othoni ayti ti fora k den exo treles apaitisis. Gia serfarisma sto internet youtube messenger k kamia kali photo gia facebook klp. Gamer den eimai alla pisteuo k se apla games de tha kolaei. Skeftomai gia tin ekkdosi 3/32GB
-
Redmi 4X new
ΜήνυμαSource Code (1 line)