Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Πρόβλημα μετά το update

derveni - - RedMi Note 9S (Curtana)

Μήνυμα

Παράθεση από giannnis12: “δεν νομίζω να είναι το proximity sensor γιατί το έχει ακουμπήσει στο τραπέζι και φαίνεται κάτι να πατάει την οθόνη χαμηλά με συνέπεια να τερματίζει την κλήση ” Έχει περάσει προστατευτικο τζαμακι η κάποια θήκη ?

• @ktsiaras Εντάξει είναι η τιμή να ξέρεις.

• Παράθεση από ktsiaras: “Παράθεση από NasDriver: “ ” απο το net , μετα απο πολυ διαβασμα πετυχα ενα ρωσσο Unlockafe και teamviewer με δικο μου login στο miflash_unlockευκολακι για οποιον εχει θεμα, και σε 10 λεπτα περισσοτερο εκανε να ανοιξη (boot) η global που μου περασε ” Και η τιμή του για να κάνω σύγκριση ?

• κλοπη κινητου

derveni - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από best05617953: “μου εκλεψαν το κινητο. εχουν βγαλει τις sim . δεν μπορω να το βρω. ξερει καποιος αν μπορω να το μπλοκαρω (εχω το κουτι με το ΙΜΕΙ); ” Παράθεση από amavroudis: “@derveni μπορείς να βοηθήσεις με τις γνώσεις σου Χρήστο; ” Θα μεταβεί στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής του θα υποβάλει μήνυση, θα έχει μαζί του και το κουτί με το ΙΜΕΙ να αναγράφουν πάνω στην εγκληση, θα ζητήσει αντίγραφο και θα μεταβεί στην εταιρεία κινητής του τηλεφωνίας. Θα τους δείξει το αντίγραφο της μήνυσ…

• Xiaomi Mi 8 died

derveni - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από Giannisko: “Το δοκίμασα και volume down + power, και ούτε στον υπολογιστή το βρίσκει..... ” drivers στο pc σου πέρασες για να το βλέπει ?

• Xiaomi MI 9T/K20 HARD BRICK RECOVER

derveni - - RedMi K20/Mi 9T (Davinci)

Μήνυμα

Δεν θέλω να σε πικρανω αλλά δεν έχεις άδεια @Jos άσε τι σου δείχνει εκεί

• Redmi Note 8 Pro bricked

derveni - - RedMi Note 8 Pro (Begonia)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Ναι. Ξεκλειδωτο bootloader. Δώσε μας και άλλες πληροφορίες. Ποιο το έκανε; Πόσο κόστισε; ” 20 ευρώ αν έχω σωστή πληροφοριση

• Φωτιά σε μπαταρία

derveni - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

@fideboras Προσωπικά δεδομένα τα έχεις παραχωρήσει στο ΑΜΚΑ και σε όλους τους οργανισμούς της πολιτείας, της Τράπεζες στο Gmail και σε πάρα πολλούς άλλους, επομένως δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι.

• Φωτιά σε μπαταρία

Μήνυμα

Παράθεση από chkontog: “Παράθεση από derveni: “@chkontog ” edit: Τελικά ήθελε το τηλέφωνο.Τα βρήκα όλα.Thank you ” Καλή Ανάσταση

• Φωτιά σε μπαταρία

Μήνυμα

@chkontog Μπες με τους κωδικούς σου από το Account σου εδώ i.mi.com/?_locale=en και πάρε της φωτογραφίες σου και τα video σου

• Φωτιά σε μπαταρία

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Εχω βάλει φωτιές εγώ... ” Και η Λάρισα είχε φωτιές

• Παράθεση από Gpat: “Στείλε διεύθυνση ” Ευχαριστώ Καρντάση να τελειώσουμε με το θέμα του Κοροναϊόυ στην Λάρισα γιατί δεν έχω χρόνο ούτε για τουαλέτα και θα σου στείλω μήνυμα, εννοείται όταν τελειώσει αυτήν η μπόρα και περάσεις από Λάρισα θα χαρώ να βρεθούμε για φαγητό

• @Gpat Στείλε μου ρακί στην Λάρισα, δεν είδες ειδήσεις ο συνοικισμος ROMA γέμισε Κοροναϊό, όλοι η Θεσσαλία 28 άτομα, και αυτοί 20,ας ελπίσουμε να μην έγινε διασπορά γιατί βλέπω να μπαίνει ολόκληρη η Λάρισα σε καραντίνα.

• @Gpat Τι έπαθες πάλι βρε Κρητικέ

• @Vasilis Spn Η υπομονή είναι Αρετή Καρντάση

• @NasDriver Δεν ξέρω αν ίσως λέω ίσως το Κινέζικο το διαβάσει

• Κάποιο κόλλημα θα έχει φάει τα στοιχεία που δίνει είναι πλαστά κάνε factory reset

• Ρε παιδιά κάντε εγγραφή στο 112 και τέλος, το βάρος της πολιτείας αυτήν την στιγμή έχει πέσει, στην Δημόσια Υγεία και την Άμυνα της χώρας για την φύλαξη τον Συνόρων σε ξηρά θάλασσα και αέρα, δεν είναι προτεραιότητα αυτήν την στιγμή η διόρθωση του λογισμικού στης κυψέλες την κινητής τηλεφωνίας και στο 112. Κάντε εγγραφή στο 112 και θα παίρνετε κανονικά το SMS.

• Λόγω του Κοροναϊόυ σκέψη κάνω ο @MIUI_ART ίσως θα έπρεπε να το κάνει ξεχωριστό νήμα, να συγκεντρώσει όλες της αναρτήσεις και να το βάλει σαν νήμα alert και να μην γράφει ο καθένας σκόρπια. Για όσους δεν λαμβάνουν το SMS επαναλαμβάνω η μόνη αξιόπιστη λύση είναι η ΕΓΓΡΑΦΗ, ώσπου να λυθούν ορισμένα τεχνικά θέματα.

• Παράθεση από NasDriver: “90% είναι πρόβλημα της υπηρεσίας...κάντε εγγραφή στο 112 για τα λαμβάνεται τις ειδοποιήσεις με εναλλακτικούς τρόπους ” Αυτό είναι προς το παρόν η λύση το σύστημα διαρκώς δοκιμάζεται σε Πανελλαδικό επίπεδο και δυστυχώς υπάρχουν αστοχίες, θα διορθωθεί ο χρόνος πιέζει αλλά όλοι πρέπει να δείξουμε υπομονή, η πιο ενδεδειγμένη λύση για όσους δεν λαμβάνουν το SMS είναι η εγγραφή.