Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Αγορά Redmi 4X (Απορίες)
ΜήνυμαΞεκλείδωμα έκανα με το που το πήρα εγώ για να βάλω τη global αφού το πήρα από Κίνα και είχε τη κινέζικη rom...μετά έπαιξα με official, έβαλα μετά τη προηγούμενη ελληνική stable αλλά δεν δούλευε το mtp και γενικά πέρα από το ότι ήταν ξηλωμένες άχρηστες εφαρμογές γενικά δεν είχα δει μεγάλες διαφορές και μάλιστα είχα παρατηρήσει μεγαλύτερη κατανάλωση...οπότε γύρισα σε official.....μετά είπα να παίξω πάλι και δοκίμασα την ΑRΩΜΑ (με εντυπωσίασε το ότι θα μπορούσα να εγκαταστήσω εγώ ότι θέλω) και από …
-
Παράθεση από Nikozzz35: “Παράθεση από kotsosgr: “Μόνο ότι η μπαταρία φαίνεται να πέφτει περίπου 20-30% πιό γρήγορα σε σχέση με πρίν. Φιλε κ εμενα το ιδιο κανει. 20 με 30 τις εκατο κατω σε σχεση με πριν ” ” Στο santoni το μόνο που παρατήρησα σε σχέση με πριν είναι ότι έχει μεγαλύτερη κατανάλωση στην αναμονή με τα δεδομένα ανοιχτά (περίπου -10% σε 3-4 ώρες) που πριν ήταν σχεδόν ίδια με το wifi ανοιχτό (δηλαδή σχεδόν καθόλου κατανάλωση)......Νομίζω όμως ότι βελτιώθηκε λίγο η κατανάλωση με αναμμένη …
-
TWRP KATE ?
ΜήνυμαΤο kate ή το kenzo έχεις τελικά? Δες πίσω από την συσκευή στο αυτοκόλλητο ή στο κουτί από πίσω στα χαρακτηριστικά αν γράφει κάπου 2015112 ή 2015161 ποιον αριθμό έχεις για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Ανέβασε και μια φώτο σε παρακαλώ από Ρυθμίσεις ==> Σχετικά με το τηλέφωνο. Αν θες να ξεκινήσεις από κάπου, ξεκίνα από εδώ ==>Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ και φυσικά πες μας τον αριθμό για να σε βοηθήσουμε παρακάτω
-
Αγορά Redmi 4X (Απορίες)
ΜήνυμαΚαι καλά θα κάνεις
-
Παράθεση από jimarios: “τι εχει σειρα τωρα; να το πεταξω εξω στη βρόχα το ρημαδι καλυτερα; ” Ναι μωρέ πέτα τη τη μπαχατέλα Έχει και αποσπώμενη μπαταρία και μόνο γι'αυτό αξίζει να το κρατήσεις
-
@gkalen Θα βρεις εσύ τη λύση
-
Έτσι για να γουστάρεις Νομίζω πρέπει να το κάνεις παρείτσα με το @gkalen...
-
Αφού έχει βγει 7.9.21 ARΩMA για rolex...
-
Αγορά Redmi 4X (Απορίες)
ΜήνυμαΤίποτα φίλε μου!! Αφού έχεις βολευτεί με την official και λογικά δεν έχεις διάθεση να δοκιμάσεις κάτι άλλο, μείνε εκεί που είσαι Αργά ή γρήγορα βέβαια θα βάλεις custom και προσωπικά εγώ μιας που έχουμε και το ίδιο κινητό από τότε που έβαλα την ARΩMA δεν βρίσκω το λόγο πλέον να γυρίσω σε official αφού μόνο θετικά βλέπω σε σχέση με την επίσημη.
-
Αρχικά κάνε μια αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader για να συνδεθεί το ξεκλείδωμα με τον δικό σου Mi λογαριασμό θα σου χρειαστεί έτσι κι αλλιώς ==>Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ. Και όταν αποφασίσεις ν'αλλάξεις τη μαϊμού rom, μας λες να σε βοηθήσουμε
-
Αρχικά πάτα 5-6 φορές το kernel version να μπεις στο cit και κάνε τέστ το mic να βεβαιωθείς ότι δεν είναι θέμα hardware. Γενικά ναι είναι γνωστό το πρόβλημα αυτό Περιμένεις update ή βάζεις τη custom ελληνική rom που νομίζω όσοι με note 4 την έχουν βάλει δεν έχουν πρόβλημα. Κοίτα κι εδώ αυτή τη λύση όπου μπορείς να μείνεις με την official rom απλά πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader, να βάλεις TWRP και να γίνεις root για να κάνεις αυτό που λέει.
-
Παράθεση από Afrots: “Μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει το Cam scanner ή τέτοιου είδους app και να μας πει αν δουλεύει; γιατί σε μένα δεν λειτουργεί. Μπαίνει στην εφαρμογή αλλά δεν βγάζει φωτο για περαιτέρω σάρωση, κολλάει. Πρώτα δούλευε κανονικά .. Και είναι ένα app που χρησιμοποιώ πολύ… Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ποια rom έχεις? Δείξε σε παρακαλώ μια φώτο από Ρυθμίσεις ==> Σχετικά με το τηλέφωνο. Στο santoni λειτουργεί κανονικά
-
Κάνε swipe to factory reset που σου λέει παραπάνω και μετά ξαναφλάσαρε
-
Παράθεση από kinregva: “Εγω που πέρασα την official 8.5.3.0 δεν ειδα καμμια διαφορά.. Η μπαταρία ισως λιιιιιγο χειρότερα, αλλα θα του δωσω ενα μικρο περιθωριο προσαρμογης, μηπως ερθει στα ισια του. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι οταν το συνδεω με καλωδιο στο pc δεν μου πεταει επιλογη σαν τι θελω να συνδεθει..Θα το δοκιμασω και σε αλλο pc οταν επιστρεψω σπιτι βεβαια για να εχω πιο σφαιρικη αποψη! Επίσης οταν παιζω βιντεακια στον chrome (ισως και στον default browser, αλλα δεν το εχω ψαξει) κανει κ…
-
Μόνο με φλασάρισμα ή αν το προσθέσουν τα παιδιά στη rom αλλά για να μην υπάρχει μάλλον κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει με το redmi 2.