Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από gdy190: “Χθες είδα αναβάθμιση που διορθώνει το πρόβλημα με την οπτική και γενικά την απόδοση. Την έκανα και πήγαν όλα καλά. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τι αναβαθμιση δηλαδη; στο αντροιντ; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από fotisbasm: “Ρε παιδιά θα το σπάσω μου φαίνεστε Ενώ όλα καλά όταν το κλείνω το μποξακι αυτό κάθε 5 λεπτά ακριβώς ανοίγει (ΚΑΙ φυσικά και η tv) είναι πολύ σπαστικό Και τι δεν είδα στις ρυθμίσεις, αναγκάζομαι να το βγάζω από το ρευμα” Προσπαθησες να κανεις factory reset να δεις; γιατι εχει μια λειτουργια που οταν ανοιγεις την tv ανοιγει αυτοματα στο box οποτε χρειαιμοποιεις κ ενα τηλεκοντρολ να την απενεργοποιησεις; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχω ενα της εταιρειας που λες εχω συνδεσει πανω usb stick κ πληκτρολογιο παει μια χαρα σιγουρα το ethernet ειναι καλυτερο αρκει να υπαρχει καλη συνδεση στο internet Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μικροτερη αναλυση κ rgb στο χρωμα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από omegagr: “Καλησπέρα σας ξέρουμε κάνα τεχνικό στην Καλλιθέα Αττικής να το πάω για φτιάξιμο μιας κι εμένα έχει κολλήσει και κάνει boot loop;” Καλησπερα τελικα βρηκες τεχνικο; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από geozn8: “Περίεργα πράγματα πως γίνεται σε άλλους να παίζει καλά και σε άλλους να κάνει νούμερα η να σέρνεται η να κολλάει.. Το ότι το απέσυραν με βάζει σε σκέψεις πολλές πάντως..” Σαν τι δηλαδη; Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμενα οπως ειπε κ ο φιλος πιο πανω παιζει απροβληματιστο τι να πω Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από paiktaras: “Το θετικό είναι ότι αποσύρθηκε το update Δεν μου το βγάζει πλέον Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Υπαρχει θεμα το update να εχει bug; Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να υποθεσω οτι ειμαστε τυχεροι; Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγω μετα τα μηνυματα σας την εκανα δεν περιμενα να γινοταν απο την αλλην ειπα κολλησει θα αγορασω το καινουργιο τωρα αυτο μου φαινεται περιεργο να πηραν μερικοι Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk