Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 78.
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από LocoDiceGR: “Υπαρχει καποιος τροπος να τραβηξουμε Raw με αυτο το κινητο? ” Ναι. Δίνεις στον dialer: *#*#3646633#*#* Εν συνεχεία επιλέγεις Hardware Testing -> Camera. Εκεί μπορείς να παίξεις με διάφορες ρυθμίσεις της κάμερας και να τραβήξεις και RAW. Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, στο folder: /DCIM/CameraEM/ ” Ηταν επιλεγμενο το 'Pure Raw' Οποτε ειμαι κομπλε? Σε ευχαριστω για την βοηθεια.
-
Παράθεση από alexmar12: “καλησπερα παιδια εχω και εγωβθεμα απο τοτε που εκανα αναβαθμιση σε miui v9 αναβαθμιση προβλημα στην μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα και επισης λαγκαρει πολυ δηλαδη παγωνει η οθονη και χρειαζεται ρισταρτ να μη ντα πολυλογω αλλαξα παλι ρομ εβαλα παλιοτερες καινουριες official και μη αλλα και παλι το κινητο freezαρει ...μηπως μπορειτε να μου πειτε εσεις ποια ρομ εχετε και με τι προβληματα ? το θεμα μπαταριας φανταζομαι ειναι γενικο ” Εγω με την official miui 9...που την πηρα α…
-
Note 4 MTK ολα στοκ...9.2.2.0! Βλεπω στο apk mirror οτι βγαινουν updates για την εφαρμογες του miui π.χ calendar (και οχι μονο)...πως στο καλο μπορουμε να τα αναβαθμισουμε αυτα? Χωρις να κατσω να τα κατεβαζω 1-1 απο το apkmirror... Ενημερωση εφαρμογων συστηματος <-- αχρηστο δεν βρισκει και ποτε τιποτα.
-
Παράθεση από kostis12: “Σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο ! ” Ακυρο τελικα....... New Beta stable update is rolling out for Redmi Note 4 MTK Global ROM V9.2.2.0.MBFMIEK The update is rolled out to Random users. If you didn't get the update wait for its public release. The Update will be through OTA only and will be with/without Changelog. Sharing the ROM link and changelog is treated as leak and user may get banned for violation. Note: Beta Stable Update can be suspended so ignore the update if you wan…
-
Παράθεση από spideman3: “Η official global beta έχουν πάρει MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum η china beta rom MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum και εδώ η XTRV beta, XTRV ArΩma xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-Redmi-Note-4/#files @Stavros75 ” αμα περασω την official global beta θα γινει reset το κινητο?
-
Με το Redmi note 4 ΜΤΚ (mediatek) τι γινεται ξερει κανεις?