Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 191.
-
Επανεκκίνησεις στο τηλ
ΜήνυμαΑυτα βγαζει
-
Επανεκκίνησεις στο τηλ
ΜήνυμαΚατέβασα την τελευταία stable πάω να κάνω flash και όταν είναι να περάσει το system.img βγάζει error data to large πρέπει να κάνω πρώτα data wipe? Και κολλησε στο mi logo μαλλον του αλλαξα τα φωτα ε?
-
Επανεκκίνησεις στο τηλ
ΜήνυμαΚαι μια ερωτησουλα κατέβασα beta rom και δεν το κατάλαβα όταν βγει stable θα την περάσει κανονικά έτσι δεν θα συνεχίσω σε beta?
-
Επανεκκίνησεις στο τηλ
ΜήνυμαΌλα πήγαν καλά ούτε backup δεν χρειάστηκε απλά μια παρατήρηση σε εμένα τουλάχιστον έβγαζε error όταν έβαζα στο c αλλά όταν του άλλαξα σε άλλο partition το miflash και την romπήγε σφαίρα.
-
Επανεκκίνησεις στο τηλ
ΜήνυμαΟκ ξεκινάω και ο God Help us Eυχαρηστω πολυ
-
Επανεκκίνησεις στο τηλ
ΜήνυμαΤελικά λέω να κάνω Factory reset έχουμε κάποιο οδηγό η να κάνω ότι λέει στο site η xiaomi Βρήκα αυτον τον οδηγο κανει για το Note? Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω TWRP & Mi Recovery)
-
Επανεκκίνησεις στο τηλ
ΜήνυμαΑυτό είναι που θέλω να αποφύγω, καλό θα του κάνει μεν αλλά … Ευχαριστώ πολύ
-
Επανεκκίνησεις στο τηλ
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας Εχω το Mindo και μετα την αναβάθμιση σε 10αρι κανει τακτικά επανεκκίνησεις, κοιταξα μήπως το εχω βαλει κατά λάθος να κανει επανεκκίνηση αλλα οχι. Ξανα κατέβασα την rom παλι τίποτα. Η μπαταρία κραταει μια χαρα το εχω προσεγμένο. Καμια σκεψη?
-
Είχα κολλήσει και δεν μου πήγε στο μυαλό να αλλάξω όνομα ευχαριστώ πάντως
-
Όλα οκ το κατέβασα στο pc που το έβλεπε κανονικά apk το πέρασα στο τηλ και όλα καλά
-
Καλησπέρα Αφού έκανα απεγκατάσταση το MI Fit κατέβασα το αρχείο από την πρώτη σελίδα που ανέβηκε σήμερα για το Μι3 και όταν πάω να το ανοίξω ζητάει αποσυμπιεση την κάνω στον φάκελο του MI Fitστην κάρτα και τέλος δεν ανοίγει για εγκατάσταση τίποτα, κάνω κάτι λάθος η έτυχε? Το βλεπει σαν mifit3.zip
-
Καλημέρα Είχα ρωτηση πριν 2 μάρες για την μπαταριά το mi Bad3 έκλεισα και την τοποθεσία και ολα τα αλλα κλειστά σύνδεση με το τηλ 2-3 φορές την ημέρα για συγχρονισμό, σε μια μέρα εφαγε 6% πολύ το βλεπω η κανω λάθος?
-
Ευχαριστώ πολύ έκλεισα και την τοποθεσία να δούμε τι θα δούμε γιατί πριν κράταγε κάπου 25+ μέρες άνετα και τώρα 15 με το ζόρι
-
Καλησπέρα Εχω το mi bad 3 και περασμένη την τελευταία έκδοση, αυτό που βλέπω είναι ότι με την 3.5.4 το bad καταναλώνει πολύ μπαταριά τα εχω ολα κλειστά και μόνο το mi fit το συνδέω 3 με 4 φορές την ημέρα. Είχε συμβη και σε αλλους η μόνο εγώ είμαι ο ατυχος? Δεν είχα χρόνο να ψάξω ολλα τα post
-
Σαν γνήσιος Έλληνας έκανα μια πατέντα για στεγανότητα, απλά πρέπει να αλλάζετε κάθε μήνα γιατί χαλάει εύκολα. *Δεν φαίνεται καλά στην φωτογραφία λόγο αλλαγής μεγέθους αλλά είναι ένα απλό λάστιχο 0,5 cm
-
Καλημέρα Και εγώ το δοκίμασα σήμερα παίρνει τα δεδομένα εκτός από τον χάρτη, λεπτομέρειες ,μια χαρά.
-
Το δοκίμασα τώρα και είδα πέρασε νερό (λίγο μεν αλλά πέρασε) οπότε είναι για κυριλέ καταστάσεις
-
Από όσο βλέπω καλή μου φάνηκε αλλά για εμένα δεν ήταν το βασικό αυτό, ούτος η άλλως δεν το έβρεχα και ήθελα να εφαρμόζει καλά στο χέρι μου γιατί είχα να φορέσω και καμία 20αρια + χρονιά ρολόι η οτιδήποτε άλλο στο χέρι. Αν χρειαστεί να κάνω δουλειά σε σκόνες νερά το έβγαζα και πριν.