Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 252.
-
Καλησπερα κι απο Σκωτια, Απο χθες που περασα την ROM GTV 6.10.20 στο Mi4c ολα καλα. Μια γρηγορη ερωτηση. Θα αλλαξει τιποτα στο φλασαρισμα της XTRV οταν ειναι να τη φλασαρουμε? Ευχαριστω.
-
Αυτο τουλαχιστον ισχυει. Με το που σταματαω αρχιζει και πεφτει η θερμοκρασια.
-
@MikeTheMechanic Απο οσο ξερω το twrp τα κανει αυτοματα. μονο urdate θα κανεις απο τον Updater και θα δωσεις το path. Καποιο μελος πιο καταρτισμενο ισως βοηθησει πιο πολυ
-
@Bodai Είναι λογικό όταν κάνεις χρήση και φορτίζεις το κινητό παράλληλα? Ευχαριστώ
-
Δεν θυμαμαι απο ποια ρομ (τωρα εχω την GTV 6.10.13) και μετα αλλα το κινητο μου (Mi-4c) ανεβαζει πολυ ευκολα θερμοκρασια. Πανω απο 45 βαθμους. Χωρις να τρεχουν ενα σωρο εφαρμογες στο παρασκηνιο. Καμια ιδεα κανεις? Ειναι φυσιολογικο? Ευχαριστω
-
libra Εως τωρα ολα κομπλε εκτος το widget google search bar.
-
@maddoctor Το εκανα αλλα τιποτα. Παλι αθορυβο το ξυπνητηρι.
-
Καλησπερα παιδες, Το ξυπνητήρι δεν ακούγεται, μόνο δόνηση όταν χτυπάει. Είτε στο δυνατό είτε στο αθόρυβο να το έχω το τηλεφωνο. Καμια ιδεα? Ευχαριστω
-
Δεν υπάρχουν mirrors για το ΜΙ 4C.
-
Stable vs Dev
ΜήνυμαΘα ήθελα να ρωτησω κάτι που ίσως είναι και χαζό. Ποια ή διάφορα της stable Greek from miui 8.0.1.0 και της τελευταίας Greek dev ROM 6.8.XX όσον αφορά τις νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά?
-
Download limit
ΜήνυμαΚαθαρισμό δεν έκανα. Ίσως είχε κολλήσει το Google play. Γιατί ενεργοποιησα και απενεργοποίησα τη ρύθμιση για updates μέσω wifi Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Download limit
ΜήνυμαΕνταξει παιδια, Δεν ξερω τι εφταιγε αλλα οκ τωρα. Ευχαριστω
-
Download limit
ΜήνυμαΜαλιστα. Ουτε περιορισμο στα δεδομενα εχω.
-
Γεια σας, Εκανα εγκατασταση την τελευταια ρομ GTV_6.8.11/12 MIUI V8 στο ΜΙ4C. Ψαχνω να αλλαξω το download size limit απο το γραναζι στο downloads αλλα δεν υπαρχει. Μηπως ξερετε πως το αλλαζουμε γιατι δεν με αφηνει να κανω update σε apps εκτος WIFI. Οι ρυθμισεις στο google play ειναι οκ. Ευχαριστω
-
Download limit
ΜήνυμαΓεια σας, Εκανα εγκατασταση την τελευταια ρομ GTV_6.8.11/12 MIUI V8 στο ΜΙ4C. Ψαχνω να αλλαξω το download size limit απο το γραναζι στο downloads αλλα δεν υπαρχει. Μηπως ξερετε πως το αλλαζουμε γιατι δεν με αφηνει να κανω update σε apps εκτος WIFI. Οι ρυθμισεις στο google play ειναι οκ. Ευχαριστω
-
Το ίδιο email πήρα κι εγώ κι αφού τους είπα ότι τα έκανα όλα μου έστειλαν. Dear Sir/Madam, Thank you for your support and attention towards XiaoMi. The unlocking tool will refresh gradually, so if you failed to unlock bootloader, please wait a week and try again, see if you can succeed then. We appreciate your understanding and cooperation. If you have any further question, please feel free to contact us. May you experience a lifetime of love, happiness and joy! Best regards, Emma XiaoMi Europea…
-
Εκανα εγκατασταση της 6.7.7 στο ΜΙ4C πως κανω αναβαθμιση στην 6.7.14? Ο πρωτος τροπος δεν δουλευει. Την εγκατασταση την εκανα για με τον οδηγο που λεει πρωτη φορα. Ετσι η twrp den einai egkatesthmenh.
-
@Astrolabe Εχω κολλήσει κι εγω σε αυτο το σημειο. Εστειλα ιμειλ την κυριακη αλλα τιποτα εως σημερα. Το πρωι μου εκανε αναβαθμιση το κινητο στην τελευταια developer ξαναπροσπαθησα αλλα κολλαει στο 50%. Πιστευω οτι χρειαζονται μερες εως οτου ενημερωσουν του σερβερς. Τωρα δεν ξερω αν θα πρεπει να κανω downgrade στην προηγουμενη εκδοση της developer rom που ειχα γιατι το printscreen που ειχα επισυναψει στο μειλ ηταν με αυτη. Οπως και να εχει δεν νομιζω να φταιει η ρομ σου εφοσον ειναι official devel…