Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 252.
-
ΜΙ4c μπαταρία
thanag7 - - Mi-4C (Libra)
Μήνυμα@NasDriver Ευχαριστώ πολύ. Μόλις παρήγγειλα από Αμαζον μια green cell. Έχω πάρει και για λάπτοπ ίδια και είναι καλή. Θα δείξει.
-
ΜΙ4c μπαταρία
Μήνυμα@NasDriver σε τι περίπου τιμή την αγόρασες αν επιτρέπεται και από πού?
-
ΜΙ4c μπαταρία
ΜήνυμαΚοιτα εγώ μένω Αγγλία και έχω πάρει 2 ΒΜ35 από το eBay σαν original Xiaomi. Εξωτερικά ήταν ίδιες με την εργοστασιακή. Η τιμή με έκανε να αμφιβάλλω λίγο. Ήταν γύρω στα 15-20 € και τι θεώρησα φτηνές για να είναι αυθεντικές. Ίσως προσπαθήσω με τι nohon που πρότεινε ο @NasDriver.
-
ΜΙ4c μπαταρία
ΜήνυμαΕγω έχω αλλάξει 2 φορες. Είναι εύκολο θα βελτιωθεί να ξέρεις αλλά όχι τρελά λόγω του ότι οι ρομ μετά από 2 χρόνια θεωρώ ότι είναι πιο απαιτητικές.
-
Παράθεση από Aris Dinovitsis Deauville: “@thanag7 από μπαταρία ; Στρώνει η κατάσταση; Η μονάδα 4 της ΔΕΗ του Άης καρδιάς για πάρτη μου δουλεύει........χάχα Μέσα μας έβαλε η δλεια με την Δεκάρα....θα μας βγάλει η ΔΕΗ από το κοινωνικό τιμολόγιο ” Κοίτα γενικά η κατανάλωση είναι μεγάλη αλλά πάντα είχα αυτό το πρόβλημα εκτός μόνο σε μια από τις τελευταίες 9αρες. Δε θυμάμαι ποια ήταν
-
Περάστηκε σε Libra. Τα μηνύματα επανήλθαν σε σχέση με την προηγούμενη. Κατέβηκε μέσω ΟΤΑ. Το ποσοστό μπαταρίας φαίνεται κανονικά και με 2 σιμ ανοιχτές. Το χρώμα στο led ειδοποιήσεων γιατί αλλάζει χρώμα από ρομ σε ρομ για συγκεκριμένη εφαρμογή χωρίς να έχει αλλαχτεί χειροκίνητα?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ολα καλά στο libra εκτός των led για ειδοποιήσεις και το widget του καιρού που δεν κάνει refresh.
-
Σε Libra όλα και προς το παρόν. Το μέιλ λειτουργεί σε σχέση με την προηγούμενη Ρομ. Το μόνο που έχω παρατηρεί έως τώρα είναι ότι το led των ειδοποιήσεων δεν παίρνει το ανάλογο χρώμα από την εφαρμογή η σε ότι έχει ρυθμιστεί. Πχ σε ειδοποιήσεις από FB η messenger ήταν μπλε. Τώρα στις 2 τελευταίες Ρομ είναι πράσινο.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από stauros2653: “Παράθεση από thanag7: “Έκανα εγκατάσταση σε libra. Η εφαρμογή για το email κρασαρει και δεν ανοίγει όπως και στην πρώτη miui 10. Καμία ιδέα? ” Δοκιμασε απο ρυθμισεις- εφαρμογες να σβθσεις τα δεδομενα της. ” Κι αυτό το έκανα. Αλλά δεν έπαιξε. Περιμένουμε το update.
-
Παράθεση από Nelias: “@thanag7 δοκίμασε να επανεγκαταστήσεις την ρομ. Εμένα το mail ήταν ok με την 8.8.3 αλλά σήμερα σε κάποια στιγμή μου κρασσάρισε. Έκανα αυτό που σου προτείνω και όλα εντάξει ” Την επανεγκατεστησα 3 φορές. Και από μέιλ και από updater, αλλά τίποτα. Ευχαριστώ πάντως.
-
Έκανα εγκατάσταση σε libra. Η εφαρμογή για το email κρασαρει και δεν ανοίγει όπως και στην πρώτη miui 10. Καμία ιδέα?
-
-
Παράθεση από thanag7: “Την ξαναπέρασα και τώρα μου τα έβγαλε όλα τα εικονίδια και την επιλογή για ποσα στην αρχική. ” Για εμάς που δεν κάνουμε επαναφορά εργοστασίου μήπως θα ήταν καλό να ξαναπερναμε τη ρομ εάν βλέπουμε κατι που νομίζουμε ότι είναι σφάλμα στη ρομ και τελικά δεν είναι? Το λέω γιατί στις δύο τελευταίες αναβαθμίσεις (libra) πράγματα που έμοιαζαν με σφάλματα της ρομ τελικά δεν ήταν και διορθώθηκαν όταν την ξαναπέρασα. Ας με διορθώσουν οι developers εάν κάνω λάθος.
-
Την ξαναπέρασα και τώρα μου τα έβγαλε όλα τα εικονίδια και την επιλογή για ποσα στην αρχική. ♂️♂️♂️
-
Παράθεση από Nelias: “@thanag7 πάτα τρις γραμμές κάτω αριστερά να δεις τα widgets/ρυθμίσεις/περισσότερα ” Αυτό ρώτησα γιατί έχει εξαφανιστεί από κει
-
Εγκατέστησα τη ΡΟΜ πάνω απο την τελευταία σε libra χωρίς το fix. Όλα δουλευον μια χαρά έως τώρα. Δεν χρησιμοποιώ ROOT. Στην καινούργια ρομ τα εικονίδια είναι πολύ μικρά καμιά βοήθεια πως να μεγαλώνουν και χάθηκε και η επιλογή πόσα επί πόσα εικονίδια μπορούμε να βάλουμε στην οθόνη, καταργηθηκε η έχει αλλάξει θέση αυτη οι επιλογη.
-
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από thanag7: “@MIUI_ART Θα πρέπει να ξανασεταρω το email? Ή θα πάρει το account αυτόματα; ” Αν ενημέρωσες το προφίλ σου με άλλο mail θα το πάρει αυτόματα στο νέο Vip mail που θα στείλουμε. ” Εννοώ αν θα χρειαστεί να ρυθμίσω το email μου στην εφαρμογή email της Xiaomi όταν θα φτιαχτεί στην επόμενη έκδοση.