Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 252.
-
Τσεκαρα το bootloader μετα την εγκατασταση αυτης της ρομ και κλειδωσε. Για να τον ξεκλειδωσω. Χρειαζεται να βαλω official developer rom? και μετα φλας την ελληνικη ρομ παλι? Η να προσπαθησω να ξεκλειδωσω ετσι?
-
@HliasAvg ναι δουλεψε με Snapchat. Σε ευχαριστω. Λοιπον για να συνοψίσω: Το Root Explorer βγαζει σφαλμα με τη Νουγκατ, αλλος root explorer που χρησιμοποιησα δουλεψε. Αυτο για αυτους που τα χρησιμοποιουν οποτε να ξερουν αν γινεται να φτιαχτει στις επομενες εκδοσει. Δεν ξερω αμα ειμαι ο μονο που εγινε. FB messenger + whatsapp εχουν προβλημα με το μικροφωνο στο ηχητικο μηνυμα απο οτι διαβασα ειναι προβλημα με τη Νουγκατ γενικα και οχι με τη ROM. Ευχαριστω
-
Οκ θα το προσπαθήσω. Σου δουλεύει το root explorer?
-
Παράθεση από HliasAvg: “@thanag7 είχα θέμα με το snapchat και το έψαξα 2 εβδομάδες για να το λύσω(με xtrv7.1.19) . Έκανα τα εξής, άνοιξα το superSu και πήγα ρυθμίσεις και πάτησα "Πλήρης κατάργηση πρόσβασης root". όταν άνοιξε το τηλ έκανα restart to recovery μπήκα στο twrp έκανα wipe dalvik + cache και μετά reboot system και δούλεψε κανονικά. κοίταξε το. ” Απλα τώρα του τηλέφωνο σου δεν είναι root. Και δεν ξέρω αν αυτό δημιουργεί αλλά πρόβληματα. Ευχαριστώ πάντως. =============== Φεβ 23rd 2017, 1…
-
@gkalen δοκιμασα αλλον και ανοιγει. Δεν ξερω αν εχει συμβει σε αλλον οποτε δεν ξερω αν μπορει να διορθωθει σε επομενες εκδοσεις. Το σναπτσατ μαλλον δε γουσταρει νουγκατ και ρουτ.
-
Δεν μου βγαζει καν φακελους τιποτα, σαν να προσπαθει να φορτωσει, μεχρι που κρασαρει (του εκαν και clear data απο τα apps). θα ξαναπερασω τη ρομ.
-
Παράθεση από Nelias: “@thanag7 Δοκίμασε την εφαρμογή από play store Root ξCheck για να ελέγξεις αν είσαι root. Ίσως εκπλαγεί; ” Το εκανα και πριν και τωρα. Πριν κανω τα updates se binary και SUapp εδειχνε οτι το root den exei ginei σωστα. Τωρα ομως που εκανα τα ta updates μου δειχνει οτι το ρουτ εχει γινει σωστα, απλα σναπτσατ και ρουτ εξπλορερ δεν συμφωνουν
-
Οχι δεν μου ζητησε permission. δοκιμασα το app της τραπεζας μου και δεν με αφηνει να κανς log in γιατι βρισκει οτι το κινητο ειναι rooted. αυτο το εκανε παντα και πριν την αναβαθμιση
-
εκανα και τα 2 αλλα "δεν" δουλεψε τιποτα. Το δεν σε εισαγωγικα...ναι μεν μου βγαζει το Root Checker οτι οκ ολα οκ με το ρουτ. Το ροοτ εξπλορερ ακομα δεν μπορει να δει τους φακελους. Το σναπτσατ τα ιδια
-
@BanditGR οποτε κανω update το binary, η φλασαρω τη νεα εκδοση του SU και αν ναι ειναι στην αρχη του νηματος?
-
Παράθεση από Nelias: “Παράθεση από thanag7: “Το Root explorer οταν το ανοιξω δεν βγαζει τους φακελους περιμενω εως που καποιεσ φορες δε αποκρινεται ” Με έναν Root Checker έλεγξε αν το τηλέφωνό σου είναι rooted. Πίστεύω 'οτι δεν είναι. Έχω το ίδιο πρόβλημα ” Sorry! Root access is not properly installed on this device. Οποτε δεν ξερω τι παιζει. κατι χτυπησε ισως.
-
Περασα τελικα την 7.2.16 χωρις προβληματα με factory reset. ολα οκ εως τωρα. Απλα καποια πραγματακια: - @Bodai πως αφαιρουμε το Root για να κανουμε εγκατασταση το Snapchat. - To SU μου ζηταει να κανει update to binary, εχω ηδη απενεργοποιηsei το auto update. Τι κανω? - Το Root explorer οταν το ανοιξω δεν βγαζει τους φακελους περιμενω εως που καποιεσ φορες δε αποκρινεται - ερχεται μηνυμα καποιες φορεs για verify το κινητο στο MI account μεσω sms. Αυτα προς το παρον
-
@gkalen Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Με καλυψες πληρως.
-
Κατι τελευταιο. Το data περιλαμβανει φωτογραφιες μουσικη και βιντεο?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από thanag7: “@MIUI_ART απο TWRP τι εννοεις πληρες? Βοοτ? Ρικαβερι? Συστεμ? Ντατα? ι ολα μαζι? Ερωτηση 2 αν παρω αυτο το μπακαπ και το φορτωσω μετα δεν θα δημιουργησει προβλημα αφου ειχε παρθει και περιεχει πληροφοριες σε προηγουμενη εκδοση android? Εχω παρει ηδη backup apo settings->additional settings->backup & Reset->Local backups-> Και system kai apps Σε ευχαριστω ” Το backup από το TWRP είναι ουσιαστικά ένα Πλήρες Backup της συσκευής σου μαζί με την ROM που …
-
@MIUI_ART απο TWRP τι εννοεις πληρες? Βοοτ? Ρικαβερι? Συστεμ? Ντατα? ι ολα μαζι? Ερωτηση 2 αν παρω αυτο το μπακαπ και το φορτωσω μετα δεν θα δημιουργησει προβλημα αφου ειχε παρθει και περιεχει πληροφοριες σε προηγουμενη εκδοση android? Εχω παρει ηδη backup apo settings->additional settings->backup & Reset->Local backups-> Και system kai apps Σε ευχαριστω
-
Γεια σας παιδια, Σορρυ αν γινεται κουραστικο. - Εχω ενα MI4C το πηρα τον Ιουνιο του 2016. - Ξεκλειδωσα τοτε κανονικα με αιτηση και τον official τροπο. - Γυρισα σε ελληνικη developer και απο τοτε περναω κανονικα εως την 6.12.22 (αυτην εχω και τωρα) - Φωραω TWRP 3.0.2 Σκεφτομαι να προχωρησω σε Nougat 7.2.16. Ποια βηματα να ακολουθήσω γιατι εχω μπερδευτει. Χρειαζομαι το TWRP 3.0.3? Χρειαζομαι hard reset? Να ακολουθησω τα βηματα που ακολουθουσα εως τωρα? Σας ευχαριστω και σορρυ αν επαναλαμβανω πραγμ…
-
@mixaliscy Ευχαριστω. Απο οτι καταλαβα τα ιδια κανεισ κι εδω. Απλα αν κλειδωσει ο bootloader μετα θελει τη διαδικασια. TWRP κραταμε το ιδιο?
-
@derveni Σε ευχαριστω
-
@derveni εχουμε link για τον οδηγό? δεν τον βρίσκω