Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 252.
-
Για το MI-4c η XTRV beta εως τωρα εχω παρατηρησει τα εξης: 1. Facebook και Messenger δεν ανοιγουν και κρασαρουν 2. Δεδομενα και wifi σερνονται Εκανα cache + dalvik παλι τα ιδια. Καμία ιδεα?
-
@Bodai Μεσω updater? Ευχαριστώ
-
Καλησπερα, Εγώ έχω την GTV 6.10.27 και θέλω να περάσω την XTRVbeta1 6.10.27. Τελικά κάνουμε factory reset η οχι? Το email λέει ''Θα πρέπει να κάνετε Factory Reset από το TWRP Recovery πριν την περάσετε για πρώτη φορά.'' Παραπάνω στο πόστ του ο @MIUI_ART λεει ''Αν έχετε μία από τις τελευταίες GTV ή THUNDER ROM, απλά κάνετε Flash μέσα από το TWWRP Recovery χωρίς να χρειάζεται Factory Reset.'' Ευχαριστώ
-
Στο Mi4c υπάρχει θέμα με τα notification LEDs. Δεν κρατάει τις ρυθμίσεις με τα χρώματα. Καμιά ιδέα τι παίζει;
-
Μπηκε η gtv σε Mi4c ολα καλα προς το παρον. Μονο για το ΥΙ Home μου εβγαλε μνμ το Google Play να το απεγκαταστησω. Αλλα δεν το χρησιμοποιω.
-
Αδυναμία backup MiPCsuite
thanag7 - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΣε ευχαριστω @GR_Macedon καλη μαγκια. Θα το προσπαθησω.
-
Εχει απαντηθει σε αυτο το νημα. Στις προηγουμενες σελιδες. Τσεκαρε να δεις γιατι ειχαν και αλλοι προβλημα με αυτο.
-
Μήνυμαοκ θα βρω ενα καλωδιο και θα το κανω. Αλλιως θα προσπαθησω να τα κανω export σε PC με MISuite. Ευχαριστω παντως
-
ΜήνυμαΟχι αποφευγω να ανεβαζω δεδομενα σε cloud
-
ΜήνυμαΕχω κι εγω το ιδιο προβλημα. Πως μπορω να κανω ενα backup σε φωτογραφιες, μηνυματα, βιντεο και επαφες? Ευχαριστω
-
Παράθεση από Maronbil: “Αν δεν θέλεις να είσαι root, μην το βάλεις το super user. ” Λοιπον εκανα wipe cache kai dalvic. Και ξαναπερασα τη ΡΟΜ και ολα οκ. Και για καποιον που ειπε για το ΦΒ οτι κρασαρει. Κανε το επανεγκατασταση. Εμενα δουλεψε ετσι.
-
εχω παρατηρήσει τελευταια ότι το Super User εικονίδιο λείπει. Δεν ξέρω γιατί. Έχω την τελευταία GTV 6.10.20 dev ROM. Δεν έκανα ποτέ update apo Google play ούτε το έκανα απεγκατασταση. Είναι λόγο της ρομ? Βλεπω όμως ένα supersu.zip όταν πάω στον explorer ανοίγω το storage. Τι παίζει και πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει?
-
super su
Μήνυμαεχω παρατηρήσει τελευταια ότι το Super User εικονίδιο λείπει. Δεν ξέρω γιατί. Έχω την τελευταία GTV 6.10.20 dev ROM. Δεν έκανα ποτέ update apo Google play ούτε το έκανα απεγκατασταση. Είναι λόγο της ρομ? Βλεπω όμως ένα supersu.zip όταν πάω στον explorer ανοίγω το storage. Τι παίζει και πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει?
-
Παράθεση από GnF: “Μας έχει σκίσει το supersu. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό ρε παίδες. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σωστος
-
Παράθεση από koukis: “Παράθεση από thanag7: “Απο ότι παρατήρησα. Έχει καταργηθεί το Super User sto Mi4c. Αν το θέλει κάποιος το βάζει από μόνος του σωστά? Γιατί δεν το βρίσκω στα apps. Και κάτι ακόμα. Μπήκα στα installed apps από τις ρυθμίσεις και είδα την εφαρμογή Documents disabled. Τι παίζει να είναι. Μπορεί να το είχα και στις προηγούμενες ρομ απλά δεν το χα παρατηρήσει. Πρέπει να είναι disabled από τη ρομ ή ίσως το έκανα κατα λαθος; ” Tο su δεν έχει καταργηθεί μπορεί όμως να μη μπει συνήθως…
-
Απο ότι παρατήρησα. Έχει καταργηθεί το Super User sto Mi4c. Αν το θέλει κάποιος το βάζει από μόνος του σωστά? Γιατί δεν το βρίσκω στα apps. Και κάτι ακόμα. Μπήκα στα installed apps από τις ρυθμίσεις και είδα την εφαρμογή Documents disabled. Τι παίζει να είναι. Μπορεί να το είχα και στις προηγούμενες ρομ απλά δεν το χα παρατηρήσει. Πρέπει να είναι disabled από τη ρομ ή ίσως το έκανα κατα λαθος;
-
@gkalen Οπότε θα την κάνουμε την διαδικασία όπως πριν. Δεν αλλάζει κάτι.
-
Οκ σωστά αλλά δίνεις το παθ μέσω του updater και τα υπόλοιπα τα κάνει το twrp.
-
Θα αλλάξει κάτι στο φλασαρισμα της XTRV σε σύγκριση με τη GTV? Θα γίνεται κι αυτό μέσω updater? Χρειάζεται κανένα factory reset ή ότι κάνει το TWRP απο μόνο του?