Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Έχω θέμα....μπαταρίας.

Souits - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Έκανα μία πρόοδο πάντως στο θέμα μας. Το τελώνιο αυτό ενονόματι Shell είναι το παρακάτω: 13010-Screenshot-2016-04-16-10-25-26-ccc71-at-free-png13011-Screenshot-2016-04-16-10-25-36-ccc71-at-free-png Όταν το κάνω force close όλα επανέρχονται στο φυσιολογικό. Να αναφέρω πως πράγματι "φανερώνεται" μόνο όταν το συνδέσεις στον υπολογιστή. Και ναι μόνο εάν έχεις το Mi Pc Suite εάν όχι δεν εμφανίζεται. Α.....φορτίζει κιόλας πλέον από τον υπολογιστή γιατί πριν όχι απλά δεν φόρτιζε αλλά ξεφόρτιζε. Μόλις τ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Περίεργο Factory Reset - Shell

Souits - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Έκανα μία πρόοδο πάντως στο θέμα μας. Το τελώνιο αυτό ενονόματι Shell είναι το παρακάτω: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13010/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13011/ Όταν το κάνω force close όλα επανέρχονται στο φυσιολογικό. Να αναφέρω πως πράγματι "φανερώνεται" μόνο όταν το συνδέσεις στον υπολογιστή. Και ναι μόνο εάν έχεις το Mi Pc Suite εάν όχι δεν εμφανίζεται. Α.....φορτίζει κιόλας πλέον από τον υπολογιστή γιατί πριν όχι απλά δεν φόρτιζε αλλά ξεφόρτιζε. Μόλις το δοκίμασα…

• H AOSP παιδιά έγινε "σχεδόν" stable. Όποιος ενδιαφέρεται.

• Γιατί εφόσον το range ειναι 400mhz έως 1800mhz όλα τα προγράμματα δείχνουν ότι δουλεύει στα 691mhz lower price;;; και 1400 max price ;;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13006/ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk. edit: Ανακάλυψα ότι με το Kernel Adiutor μπορείς να κατεβάσεις το frequency στο 400mhz του τετραπυρήνα ΑΛΛΑ επειδη το κινητό χρειάζεται λίιιγο παραπάνω ισχύει για να λειτουργεί αlagαριστο, συνέχεια ανεβοκατεβαίνουν τα frequencys από 400 έως full και γιαυ…

Souits - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

@giasoy εμμέσως πλην σαφώς αυτο αναφέρω στο προηγούμενο ποστ μου... Μήπως το shell εμφανίζεται σε κινητά που είναι rootαρισμένα ή έστω preroot;;;

Souits - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

@giasoy μήπως επειδη δεν το έχω rootαριμένο γιαυτό δεν μου το εμφανίζει το shell;;; Γιατί στην Ελληνική που είχα εντοπίσει το θέμα με το shell ήταν root η rom.

Souits - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

@giasoy Το Mount namespace separation από που το απενεργοποιείς;;;;

• Βουυυυυυυυρ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Souits - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Όταν είχα βάλει την Ελληνική(τουλαχιστον εκεί το είχα εντοπίσει) είχα κι εγώ shell κλασικά. Όταν όμως έβαλα Global stable ούτε καν στην πρώτη εκκίνηση δεν μου το εμφάνισε... Και εννοείται ακόμα και τώρα 2 εβδομάδες με αυτήν δεν έχω πρόβλημα.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Turkey δυστυχώς.... Και όχι δεν επηρεάζει πουθενά. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Εγώ τουλάχιστο το έχω πει και γράψει άπειρες φορές σε όλους τους οδηγούς σαν μήνυμα όμως ότι όταν πάμε να κάνουμε το οτιδήποτε στο κινητό βάζουμε 3 πράγματα βασικά. MiFlash, Mi Pc Suite και universal abd drivers. Με αυτά τα τρία ξεκινάμε....... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Εγώ ως εδώ μπορώ να βοηθήσω...... Ας σε βοηθήσει κάποιος ποιο έμπειρος. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Που να ξέρουν τα παιδιά;;; θα ξέραμε μόνο εάν το ανακοινώνουν στο miui.com αλλά εφόσον δεν ανακοινώνουν δεν ξέρουμε ούτε εμείς.......... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• @sakasa επιλέγεις από κάτω flash all;;;;;;; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• @Chridimi1 Εδώ.

• Πολύ απλά θα σου πω... Έχεις tracking number.... Σε περίπτωση απώλειας θα αποζημιωθεις είτε εσύ απευθείας είτε η εταιρία και μετά εσύ από την εταιρία.... Οπότε προς τι το άγχος;;;;. Μάλλον καίγεσαι να πιάσεις το κινητό στα χέρια σου γιαυτό... οι αποστολή κάνει περίπου 25-35 μέρες συνήθως κάποιες φορές λιγότερο κάποιες και περισσότερο... Οπότε δεν διατρεχεις κανένα λόγο άγχους. Εμπειρηκα μιλώντας μετά από χχχ παραγγελίες από κινεζομαγαζα κινητών και χχχ παραγγελίες από ebay κτλ. Sent from my Redm…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Σήμερα στις 20:00 λήγει η ψηφοφορία. Τα αποτελέσματα ήταν εμφανή anyway οπότε όλοι πήραμε μια γεύση του τι παίζει. Καλή τύχη σε όλους σε ότι και αν κάνετε.

• Μετά από μία εβδομάδα χρήσης της global stable μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλή και εφάμιλλη της Ελληνικής stable.....αν και έχει κι αυτή επίσεις το θέμα με το φόρτιση χωρίς deep sleep. Αρνείται να μπει σε deep sleep όταν φορτίζει και όταν επιτέλους τελειώσει η φόρτιση πρέπει να κάνω restart για να στρώσει. Απ ότι βλέπω λοιπόν όταν με το καλό κάνει release η CM 13 stable θα μπει και θα μείνει για τα καλά. Πιστεύω ότι πρέπει να κλείσω την δημοσκόπηση, έχουν ψήφιση ήδη αρκετά άτομα. Τι λέτε;