Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Απάντηση από Banggood σε πελάτη forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57698/
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
ΜήνυμαΕντωμεταξύ εκεί που σε παραπέμπει έχει global version αλλά το συγκεκριμένο είναι global rom Άρα όσοι ακολούθησαν το νήμα, μάλλον θα έχουν πρόβλημα
-
Παράθεση από Antretng: “Συγνωμη αλλα αυτα τα 20 ευρω ειναι λιγα; (φανταζομαι οτι μιλας για το ξεκλειδωμα) ” Μιλώ καθαρά για την τιμή που τα πουλούν στο διαδίκτυο οι μεταπωλητές - τα Κινέζικα sites Παράθεση από Antretng: “Για ρωτα λιγο τομ 68χρονο θειο που αγορασε απο το σκρουτζομαγαζο κινεζικο κινητο με global rom ποσο χαρουμενος θα ειναι οταν μια μερα του μπρικαρει... ” Μα αυτός είναι ο σκοπός της xiaomi. Να μπρικάρει για να το πάρει πίσω. Αφού εκεί που τα δίνει δεν την ακούει κανείς και κάνει …
-
Eλληνική rom σε mi4c
ΜήνυμαΒάλε απλά τη λέξη bazzer στο google πάτα search και αμέσως μετά images
-
Eλληνική rom σε mi4c
ΜήνυμαΕπίσης το ηχείο δεν χαλά τόσο συχνά, αλλά μετακινείται Είναι ένα μικρό τετραγωνάκι, σαν μικρό νύχι και άμα ξεκολλήσει και πάει 2 χιλιοστά πιο αριστερά-δεξιά δεν
-
Παιδιά για να στέλνουμε στη xiaomi αίτηση για ξεκλείδωμα, με συγκεκριμένη sim μέσα και τόσο καιρό να το ελέγξουν, σημαίνει πως πριν την άδεια και τους ελέγχους, πρέπει η συσκευή μας να καταχωρείται κάπου. Άρα αυτή η βάση δεδομένων, που ξεκλειδώθηκε επίσημα με τη δική τους άδεια, θεωρώ παράλογο να μπρικάρει. Εγώ για παράδειγμα εκεί που βάζουμε λόγο στο ξεκλείδωμα, τους έλεγα επειδή θέλω να βάλω Ελληνική Ρομ. Δεν είναι ότι δεν γνώριζαν πως το έκανα για να βάλω custom rom. Μη λέμε ότι νά`ναι.
-
Επίσης εκτός από αυτό που σας είπε ο φίλτατος @gkalen όσοι έχετε παλιά συσκευή και δεν υπάρχει ενημέρωση για το κινητό σας, την ίδια ώρα που το κινητό σας επανεκκινεί, μπορείτε να κάνετε ένα Factory Reset και να ξαναπεράσετε από πάνω την ίδια την Ρομ που έχετε τώρα. Μπορεί κάτι να μην της έκατσε καλά. Αν και έτσι συνεχίζει, πάλι Factory Reset και πάμε στην τελευταία που λειτουργούσε καλά.
-
Παιδιά να ξεκαθαριστεί κάτι Τα κινητά βγαίνουν σε 2 versions 1. Τα Global version 2. Τα Chinese version Όποιος πάρει το πρώτο τα πράγματα θα είναι όπως τα ήξερε μέχρι τώρα Όποιος πάρει το 2ο το πιο πιθανό είναι να βρει δυσκολίες Για το τι έχουμε πάνω μας και τι θα συμβεί, όπως δείχνουν τα πράματα είμαστε καλυμμένοι. Στην τελικοί από αυτούς επίσημα πήραμε άδεια για ξεκλείδωμα. Τώρα πάμε στη διαφορά σε μία αγορά Global από Chinese Η διαφορά είναι από 20 ευρώ μέχρι μηδέν. Απλά αντί να μας πιάνει ο …
-
Παράθεση από Gkontos10: “Έχω παραγγείλει άλλη μπαταρία από το ίντερνετ, ξέρουμε κάποιο που μπορεί να την βάλει? Για Κυπρο μιλάμε πάντα ” Είπα για οτιδήποτε hardware ξέρω ένα παιδί που τα φτιάχνει και είναι σχετικά φτηνός Στείλε προσωπικό μήνυμα με το τηλέφωνο σου να σου το στείλω το νούμερο και το όνομα Αλλά είναι Λευκωσία
-
Κοίτα ένα πανικό τον έσπειρε Και άμα εδώ συζητάμε 20 σελίδες στο .com πρέπει να δέχτηκε 500 μηνύματα ο ίδιος Καλό είναι να ξεκαθαρίσει γιατί τα μισόλογα δεν εξυπηρετούν κανένα. Ούτε εμάς, ούτε τη xiaomi. Ας μας πει τι θα συμβεί και να δούμε και εμείς πως πράττουμε. Τώρα όπως το έκαναν, η μοναδική αλλαγή, είναι η ζημιά των μεταπωλητών τους όσο αφορά τα κινητά χωρίς Global Version που πρώτα τους τα έδωσαν και μετά βγήκαν με αυτό τον τρόπο και απέτρεψαν την αγορά να τα πάρει και θα βρεθούν με χιλιά…
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
ΜήνυμαΜάκη μου ευχαριστώ αλλά επειδή των φρονίμων τα παιδιά ... εγώ για τέλος του μήνα όταν πληρωθώ είπα να το πάρω. Απλά ξεκίνησα τη μελέτη Τώρα και να πέφτει δεν θα μπορέσω να το πάρω Δυστυχώς
-
Παράθεση από makis1024: “@mixaliscy βοήθεια , μαγαζί με γνώσεις από Xiaomi στην Κύπρο; ” Αν και άργησα το γράφω για δική σας γνώση Μαγαζί που να τα φτιάχνει δεν υπάρχει. Υποτίθεται ότι τα βλέπουν 2-3 μεγάλα μαγαζιά και ο λόγος επειδή πουλούν κάποια μοντέλα αλλά αμφιβάλλω για το support τους. Ένα παιδί το πήγε σε 4 μαγαζιά και τελικά το έφτιαξα εγώ δωρεάν Εγώ τους λέω φέρτε μου το Τώρα αν είναι hardware ξέρω ένα παιδί που είναι φτηνός και τους παραπέμπω (αλλά αυτό συνήθως το κάνω με φίλους). Από …
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
ΜήνυμαΆμα βλέπω αυτό δεν έχω εμπιστοσύνη Σε ένα άλλο νήμα τους επιμένουν ξεκάθαρα ότι είναι global Σε αυτό εδώ όμως που είναι και preorders δες τι γράφουν: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57464/
-
Παιδιά όλα αυτά είναι υποθετικά Μιλάμε όλοι με την προϋπόθεση ότι θα το πράξει και αναδρομικά Επειδή αν έρθει η Xiaomi και το κάνει από το επόμενο μοντέλο και μετά, σημαίνει αυτές οι 20 σελίδες παραπόνων θα είναι άσχετες. Εξαιρούνται κάποια διαχρονικά παράπονα, όπως του ότι δεν είναι καθόλου σοβαροί, ούτε σταθεροί και πως χρόνο με το χρόνο αφαιρούν δικαιώματα προς τους πελάτες (κάτι που ξαναείδαμε στο παρελθόν από άλλες εταιρίες). Υπενθυμίζω όμως την απόφαση του Bootloader να κλειδωθεί. Η μόνη α…
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
ΜήνυμαΤα ψάχνω και εγώ για το Mi8 εδώ και καιρό Περιμένω και εγώ να το βρω στα 350 (6/128) και θα το τσιμπήσω Απλά δεν θέλω ούτε ξεκλείδωτους bootloader, ούτε κινητά με chinese version γιατί με αυτά που διαβάζω τελευταία ίσως να έχουμε πρόβλημα σε κανά 6μηνο-χρόνο. Γνωρίζει κανείς που πουλούν Global Version κινητό και με κλειδωμένο bootloader? Εννοώ ποια sites? Μπήκα σε 7-8 και όλα ήταν μούφα ή δεν έγραφαν απλά
-
Παράθεση από Stoni90: “Μπορω να περασω την stable aroma πανω απο την xtrv χωρις fr? ” Αν δεν κάνω λάθος είναι βασισμένες σε διαφορετική Ρομ Ακόμα και να περάσεις όμως άλλη ρομ, το θέμα είναι να κάνεις ένα F.R. να φύγει ότι δημιουργήθηκε Δηλαδή το fr με την ρομ που έχεις είναι πιο πιθανό να δουλέψει παρά να κάνεις απλά μία αναβάθμιση χωρίς fr