Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 223.
-
----Custom Resources για Mi Band 4---- Ετοίμασα ένα αρχείο με custom resources v96 και v97, για τις τελευταίες επίσημες εκδόσεις v1.0.9.66 και v1.0.9.68 για το NFC, το οποίο είναι μίξη από τα custom resources FatchOS του the_dise (εικονίδια μενού) και Mario του toaxel (καρδιά παλμών και καιρός) και κάποια εικονίδια που βρήκα online και μου άρεσαν. Αφαίρεσα τις συντμήσεις στο βασικό μενού, άλλαξα λίγο την απόδοση της μετάφρασης ώστε να μου φαίνεται εμένα καλύτερα (πχ. "Ξυπνητήρι" αντί "Συναγερμός…
-
Custom Font για Mi Band 4/5
Μήνυμα----Custom Font---- Τι θα λέγατε για ένα font για Mi Band 4 και 5, που εμφανίζει σωστά τις ελληνικές ειδοποιήσεις, τόσο σε non-latin όσο και σε latin γραμματοσειρά, και έχει και smilies; „<a href="https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Attachment/68235-MiFont-ft-zip/" class="externalURL" rel="nofollow noopener noreferrer" target="_blank">Custom font MiFont by me wink.png </a>“ Είναι μίξη των δύο fonts Myamazfit_3a και Tahoma των Ashim και tj27 αντίστοιχα. Πήρα το latin font από την πρώτη και…
-
Αποφάσισα να συγκεντρώσω σε ένα νήμα ότι έχω ετοιμάσει για τα Mi Band 4 και 5: - Custom Font για Mi Band 4 και 5. - Custom Resources για Mi Band 4 (με τροποποιημένη ελληνική μετάφραση). - Ελληνική μετάφραση για Mi Band 5. - Custom Resources για Mi Band 5 (με ελληνική μετάφραση). Για την εγκατάσταση των resources/fonts προτείνεται η χρήση του προγράμματος Notify & Fitness (θα το βρείτε στο Play Store), ενώ για την σύζευξη και λειτουργία του Band προτείνω είτε τη χρήση του Notify & Fitness, είτε τ…
-
Μπράβο, Γιώργο. Πολύ καλή προσπάθεια. Και είχες δίκιο, είχα ανεβάσει το λάθος αρχείο - αυτά συμβαίνουν όταν δεν έχεις τη συσκευή για να το δοκιμάσεις (την περιμένω αύριο). Χαίρομαι που πήρες την ιδέα μου - με την αποτυχημένη υλοποίησή της - και την ολοκλήρωσες επιτυχώς! Και γενικά απορώ πως κανείς δεν το είχε σκεφτεί μέχρι τώρα, αφού έτσι είχε υλοποιηθεί και η ανεπίσημη ελληνική μετάφραση στα προηγούμενα Mi Band!!! Δυο-τρεις παρατηρήσεις μόνο: - Εφόσον τα resources είναι τα ίδια και για τις δύο …
-
Το θέμα αυτό δεν έχει πια νόημα. Ο @Rizla46 έχει ετοιμάσει ήδη μετάφραση του Mi Band 5. Τα παρακάτω μένουν για ...ιστορικούς λόγους. Αναμένοντας να παραλάβω το Mi Band 5 και βλέποντας πως μέχρι στιγμής δεν υποστηρίζονται τα ελληνικά, είπα να κάνω μια πρώτη απόπειρα "έμμεσης" υποστήριξης. Την παραθέτω μόνο για δοκιμή. Ουσιαστικά έχω αντικαταστήσει τη γαλλική γλώσσα με την ελληνική μέσα στα resources. Επειδή όμως η επίσημη ελληνική μετάφραση είναι ακόμα ημιτελής και λείπουν πολλές φράσεις, αντέγρα…
-
Έχουν ανανεωθεί τα custom resources μου στην έκδοση 96, για το firmware 1.0.9.66. Θα τα βρείτε κλασικά στο 2ο ποστ...
-
Είναι γενικό θέμα για τις εκδόσεις Android 9 και πάνω. Στο stock Oreo 8.1 δεν είχε κανένα πρόβλημα. Τώρα έχω custom MIUI 11.0.5.0 Indian Global (Pie), αλλά είχα εντοπίσει το πρόβλημα και στην παλιότερη MIUI EU Stable 10.3.4.0 (επίσης Pie). Δοκίμασα επίσης κάποια tricks απενεργοποίησης υπηρεσιών της Google που δούλεψαν σε άλλα τηλέφωνα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Είναι καθαρά θέμα λογισμικού - πιθανώς κάποιου driver για wifi/bt που έχει ενσωματωθεί και στις custom ROMS από το Stock Android 9+. Το κακ…
-
Παράθεση από lsdpower78: “Οκ. Οπότε κάνω το Update σε recourses κ firmware που μου βγάζει το Magical Unicorn κ μετά Nitro περνάω το δικό σου v93 μόνο; ” Ακριβώς! Μετά την επίσημη αναβάθμιση, περνάς με το Notify & Fitness τα δικά μου resources. Αν δεν έχεις περάσει και το font μου παλαιότερα, θα σου συνιστούσα να το περάσεις (αυτό δεν ενημερώνεται προς το παρόν σε κάθε επίσημη αναβάθμιση).
-
Παράθεση από lsdpower78: “Παράθεση από Don Rai: “Καλημέρα παιδιά και καλό μήνα! Όποιος θέλει το καινούριο mi fit magical unicorn 4.1.0 με τα νέα firmware και resources εδώ! Mi Fit | GeekDoing ” Για την συγκεκριμένη έκδοση του MiFit έχει βγάλει ο Nitro custom resources κ firmware? ” Custom resources, ναι. Firmware, όχι!
-
Παράθεση από Don Rai: “Καλημέρα! Το κάνει επειδή δεν είναι η επίσημη ενημέρωση! Δεν είναι τίποτα! Καλή Ανάσταση σε όλους! ” Αυτό ακριβώς! Εκεί εμφανίζει την τελευταία επίσημη ενημέρωση που υποστηρίζει η συγκεκριμένη έκδοση Mi Fit. Για το Mi Fit 4.0.17 είναι η 1.0.9.42. Καλή Ανάσταση!!!
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Geoponer: “Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι πέρασα μια επίσημη στο μεταξύ, δοκίμασα τα resources του Nitro, στο τέλος έχασα τη μπάλα με το τι είχα αλλάξει. Τώρα τα κείμενα εμφανίζονται με μεγάλα κενά, λείπουν χαρακτήρες κλπ..... ” Από τώρα και στο εξής και μέχρι να υποστηριχθεί επίσημα η Ελληνική γλώσσα και στο μοντέλο με το NFC, το αρχείο πόρων (resources) που θα ανεβάζουμε στο νήμα του Mi Band 4 NFC, εκτός από την αντικατάσταση …
-
Κυκλοφόρησε νέα beta έκδοση firmware v1.0.9.53 με έκδοση resources v92 (ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ από τα v92 της 1.0.9.42). Μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ: geekdoing.com/threads/xiaomi-m…s.1372/page-16#post-32873 Επίσης έχω ετοιμάσει και τα αντίστοιχα custom resources, που θα τα βρείτε στα συνημμένα του 2ο ποστ ως NiTro-GR-v92-10953.zip. Προσοχή: στο κείμενο του ποστ είναι τα επίσημα resources v92 για την 1.0.9.42!
-
Για όποιον θέλει να περάσει χειροκίνητα το νέο firmware: - cinco_202003231437_1.0.9.42_cinco.fw - cinco_202003231437_v92_res.pack.bin Έχω ήδη ετοιμάσει και τα custom resources μου για την έκδοση 92!
-
Όποιος περιμένει ακόμη (όπως κι εγώ) το Mi Fit 4.0.16 Magical Unicorn, μπορεί απλά να εγκαταστήσει χειροκίνητα το νέο firmware: cinco_202002201232_1.0.9.34_cinco.fw Ορίστε και τα επίσημα resources, αν δε θέλετε να εγκαταστήσετε τα δικά μου: cinco_202002201232_v89_res.pack.bin
-
Ανανεώθηκε το 2ο μήνυμα του νήματος με τα custom resources μου v89 για το νέο firmware 1.0.9.34 που εγκαθίσταται μετά την αναβάθμιση σε Mi Fit 4.0.16.
-
Παράθεση από nFin1ty: “Αρκεί απλώς η εγκατάσταση του «Custom font MiFont» του NiTroGen από την 1η σελίδα του θέματος; ” Έτσι ακριβώς!
-
Προσωπικά είχα έναν διάλογο με κάποιον στο forum του Geekdoing, ο οποίος έλεγε πως χρειάζεται το GPS ανοιχτό κι εγώ του έλεγα πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τελικά είχε Android 10, ενώ εγώ έχω 9. Μάλιστα η ίδια η Magical Unicorn είπε ότι με το 10 έχει κι αυτή το ίδιο πρόβλημα. Όμως αν ανοίξεις το GPS για να συνδεθεί το Mi Fit και μετά το κλείσεις, η σύνδεση με το Band παραμένει ενεργή μέχρι να κλείσει το Mi Fit.
-
Οι τελευταίες εκδόσεις firmware του Mi Band 4 απαιτούν συγκεκριμένη έκδοση του Mi Fit. Οπότε για να δεις νέα έκδοση firmware πρέπει να αναβαθμίσεις το Mi Fit στην έκδοση 4.0.15. Κατέβασε απλά τη νέα έκδοση της Magical Unicorn και εγκατάστησέ την πάνω από την παλιά. Τότε θα μπορέσεις να κάνεις αναβάθμιση!