Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-12 από 12.
-
Καλησπέρα και απο μένα, κάτοχος απο την Πέμπτη, πήρα ένα silver για τον σύζυγο και ένα blue για μένα. πήρα και δύο σκούπες!!! Πρώτη φορά αγοράζω κινητό xiaomi. Το προηγούμενο ήταν Huawei p30 pro! Το τηλέφωνο είναι εξαιρετικό η οθόνη παρόλο που έρχομαι απο amoled δεν βλέπω διαφορά, είναι τέλεια! Γρήγορο, φοβερή κάμερα και η μπαταρία φαίνεται να είναι πολύ δυνατή(δεν μπορώ να πω με σιγουριά γιατί είναι νωρίς!) Φοβερή συσκευή και με εξαιρετική τιμή! Αυτό που δεν ρώτησα είναι αν είναι καθόλου αδιάβρ…
-
Παιδιά βοήθεια γιατί είμαι έτοιμη να κάψω όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα που μου έχουν απομείνει!!! Εχω ξεκλειδώσει το mi play της μικρής μου, έχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση miflash και κατέβασα και την διαθέσιμη rom τα έκανα και τα 2 unzip άνοιξα το πρόγραμμα και έβαλα την ρομ μέσα και μου βγάζει αυτό ... Επίσης δεν φαίνεται πουθενα το κινητο συνδεδεμενο...
-
Καλησπέρα σε όλους, newbie και εγώ και κοπέλα (βασικό)! Μου έφεραν απο κίνα ένα Mi play, είναι ολοκαίνουργιο μοντέλο Xiaomi Mi Play - Full phone specifications, έχει την έκδοση 10.1.4, και ενώ είναι ξεκλειδωμένο, λειτουργεί κανονικά η sim, δεν έχει ελληνικά και δεν έχει και ελληνικό πληκτρολόγιο... Τι να κανω... Δώστε τα φώτα σας!!!