Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 577.
-
Παράθεση από Chilly: “Καλησπέρα παιδιά. Νέο μελος στο φόρουμ. Μπορεί να είμαι σε λίγο άκυρο μέρος αλλα ήθελα να ρωτήσω και να μου πείτε την γνώμη σας. Να πάω σε Xiaomi Redmi Note 3 3GB RAM /32 ROM ή σε Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2 GB RAM / 16GB ROM? Μακάρι να μπορούσα να πάρω το Pro σε 3/32 αλλά δυστυχώς το Budget δεν μου το επιτρέπει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση ” Αναλογα για τι χρηση το θελεις... και τα 2 καλα ειναι, αλλα εδω εχουμε ολοι το Pro οποτε ξερεις ηδη τι επιλογη ε…
-
Το ειχα δει και εγω αλλα νομιζα οτι ειναι για Kate, αλλα ειναι τελικα για Kenzo ???? Και ΓΑΜΩ! Οποτε συντομα θα εχουμε official stable που θα εχει ΚΑΙ Marshmallow ΚΑΙ MIUI8 KAI Ελληνικα !!!!! Φτιαξε μας μωρη XIAOMARA Περα απο την πλακα το κινητο πραγματικα δεν θα εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα περισσοτερα ακριβα κινητα του 2016!
-
@Dimitra Kgianni 1) Περνας πρωτα Official Dev (ειτε Chinese ή Global) με αυτο τον οδηγο Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) 2) Κανεις αιτηση για ξεκλειδωμα και μολις παρεις εγκριση τον κανεις unlock με αυτον Ξεκλείδωμα του Bootloader. 3) Τελος περνας Ελληνικη ROM με αυτο τον οδηγο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) 4) Βλεπεις ποσο γαματη ειναι η ελληνικη ρομ και το κινητο και αποφασιζεις να κρατησεις το κινητο για εσενα και παιρνε…
-
Παράθεση από geoanto555: “Είναι σε λογικά πλαίσια το σύστημα και το λειτουργικό...Περίεργο μου κάνει.. Παρακολούθησε το κανα 2-3 φορτίσεις.. Κανα και καμια πληρη... 5-100% ” Τα εχω κανει ηδη δυστυχως ολα αυτα... απο την πρωτη μερα κατι δεν μου πηγαινε καλα, αλλα ειπα να της δωσω χρονο. Τωρα που εχει κλεισει πλεον εβδομαδα το ανεφερα (εκανα απλα 16%-100 φορτιση αλλα δεν νοζιμω να εχει μεγαλη διαφορα με το 5% )
-
@geoanto555 Σκεψου το φορτισα χτες το βράδυ και μετά από λίγο το άφησα και την έπεσα για ύπνο (δεν βάζω flight mode ή κάτι τέτοιο ) και ως τώρα έχω άυτη την καταναλωση forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16153/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16154/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16155/
-
Εγω παντως δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος με την καταναλωση της 7.5.1 Πλεον βγαζει μια μερα και κατι ψηλα με την ιδια χρηση που εκανα πριν (και εβγαζε μιαμιση με δυο ευκολα με την 7.3.2.0) Επισης απο 100 εως 75 νιωθει οτι πινει την μπαταρια σαν τρελο... δεν εχω δει καποια υποπτη εφαρμογη να ξοδευει πολυ μπαταρια παντως.
-
@hoyas Στα official download του forum θα την βρεις. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-Redmi-Note-3-PRO/#files @pavlidisc Από ότι διαβασα και είδα είναι official κατευθείαν από τους server των κινέζων απλά δεν την έχουν βγάλει ακόμα στο official site για download (λογικά θα βγει μέσα στις επόμενες μέρες). Τα τσακάλια εδώ βέβαια πρόλαβαν και την κατέβασαν και την ελληνοποιησαν κι όλας.
-
Παράθεση από lallasgr: “@Project_P την πέρασα εγώ και όλα καλά.δουλευει άψογα Απλο update εκανα ” Με βλέπω να το κάνω το update όταν επιστρέψω και γεμισω την μπαταρία του κινητού. Έχει μέσα στις πληροφορίες change log με τις αλλαγες γιατί δεν βρήκα πουθενά αλλού; Το ότι έχουμε πάντως ελληνική 7.5 πριν δώσουν οι Κινεζοι στο official site το download με εκπλήσσει για αλλη μία φορά ευχάριστα για την δυναμική και την αφοσίωση της ελληνικης κοινότητάς
-
παιδια επειδή λειπω από δεύτερα και δεν πολύ παρακολουθώ ή 7.5.1.0 που είναι έτοιμη και σε ελληνική από που προέκυψε; Στο MIUI.com βλέπω ότι παίζει ή 7.3.8.0 και είχα διαβάσει ότι ΘΑ βγάλουν και 7.5 (αλλά δεν είδα να υπάρχει διαθέσιμη για download). Παίζει πουθενά change log; Την κατεβασα με wifi στο κινητό και με τρώει να κάνω update αλλά φοβάμαι μην γίνει καμια μ@λ@κι@ & επειδη δεν θα έχω back up & PC για 2-3 μέρες...
-
@Bodai Δεν λεω οτι το gearbest εχει προβλημα με κανενα... απλα παιζει να εχει βρει παραθυρακι με το paypal και να μην μπορει το paypal να τραβηξει τα λεφτα. Το ολο προβλημα εδω ξεκιναει απο την ανικανοτητα του paypal να αντλησει (η να προδεσμευσει) τα χρηματα και οι κινεζοι απλα το εκμεταλλευονται αυτο. Σε καθε περιπτωση συμφωνω και εγω οτι πρεπει να συνεχιζεις @zeus41 να επιμενεις μεχρι να βρεις ακρη. Για τι αντικειμενο και αξια μιλαμε?
-
Εχω φανταζομαι οτι οι εταιριες και ιδιαιτερα οι κινεζικες, θα εχουν βρει πουστια να μην μπορει να παρει το paypal τα λεφτα με refund... τους περισσοτερους μας δεσμευει επειδη διναμε πιστωτικη, που εχεις δεν εχεις σου παιρνει... αν το εχεις γυρισει και σε συνδεση με ενα λογαρισμο καταθεσεων δεν μπορουν να σου παρουν τιποτα... βεβαια σου μπλοκαρουν τις συναλλαγες μετα, αλλα επειδη στην Κινα παιζουν τεραστιες διαφορες στα νομικα ισως να μην τους αγγιζουν. + οτι το paypal να μην ΘΕΛΕΙ να πειραξει τε…