Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 577.

• Ναι καε εγω σε 2-3 σημεια που τις τσεκαρα η μαμα δειχνει καλυτερα. Ισως εχειλιγο παραπανω θορυβο, αλλα εχει πιο καλη ευκρινεια και λεπτομερεια και μου αρεσει καλυτερα η αποτυπωση χρωματων και η εκθεση στο φως.

• Παράθεση από hoyas: “Δεν το λες και για πλάκα όλο αυτό, αλλά δεν ειναι αυτό το θέμα. Εμένα μου άρεσε η θήκη ” 5-10 δευτερολεπτα διαδικασια ειναι! Σαν θηκη και εμενα μου αρεσει και σιγουρα αν καποια στιγμη παρω κανα πιο μικρο κινητο (5inch) θα την προτιμησω. Και ειναι η πιο ασφαλης και πιο ''προστατευτικη'' απο ολες που εχω δει μεχρι στιγμης!

• Παράθεση από hoyas: “Μπραβο που είχες το κουράγιο να την βάζεις και να την βγάζεις για δοκιμή σήματος. Εγω την βγαζω πολυ δύσκολα ” Μπαινοβγαινει για πλακα! Θελει τροπο οχι κοπο Επιανα απο την αριστερη πλευρα οπως βλεπεις το κινητο (απο εκει που μπαινει η sim) και σηκωνα στο σκληρο πλαστικο απο το λαστιχο λιγακι (μην το παρακανετε και το σπασετε). Μετα το κατεβαζω προς τα κατω στην γωνια και μετα προς πανω και βγαινει το περιβλημα... Ε μετα το λαστιχενιο μερος δεν νομιζω να ζοριζεις κανενα αλλα …

• Παράθεση από hoyas: “Εγώ πτώση στο σήμα δεν παρατήρησα. Εκτός και αν κανω λάθος ” Αρχικα και εγω δεν ειδα κατι, μετα απο λιγο χρηση και οταν το παρατηρησα καλυτερα σε κατι περιοχες που δεν ηταν full και ηταν μια μπαρα κατω, εβγαζα δοκιμαστικα την θηκη και ανεβαινε! Οχι οτι μου δημιουργησε ποτε καποιο ιδιαιτερο προβλημα επικοινωνιας, απλα το αναφερω. Ο κυριος λογος που δεν την χρησιμοποιω τωρα ειναι ο αυξημενος ογκος.

• @kon.geo Μακραν Nillkinn για μαζεμενη και ωραια! Σαν να μην φορας θηκη!Nillkin Super Frosted Matte Hard Plastic Back Case Cover for Xiaomi Redmi Note 3 | eBay Επισης μια αλλη που εβαλαν τα παιδια στην γενικη συζητηση δειχνει καλη. Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro (κοιτα και κανα 2 ποστ πιο κατω για φωτο) Εχω και την Ipaky αλλα και εμενα δεν με βολευει στο χερι (το παρακανει μεγαλο και ηδη το μονο θεμα που ειχα με το κινητο ειναι οτι μου επεφτε λιγο μεγαλο). Επισης παρατηρησα πτωση στο σημ…

• Την ειχα δοκιμασει και αυτη για λιγο, αλλα για καποιο λογο δεν με βολεψε (ουτε ειδα σπουδαιες διαφορες). Ειναι παντως καλη εναλλακτικη εφαρμογη για φωτο. Προσωπικα παντως συνεχιζω να παιζω μπαλα με την MiCamera και την Open Camera.

• @DaRk_dOg Χωρις να εχω το κινητο, πιστευω οτι επειδη εχει πιο μικρη οθονη το θεμα της πιο μικρης αναλυσης δεν θα φαινεται στο ματι. @DrSaG Η αληθεια για την καμερα ειναι καπου στην μεση. Σε γενικες γραμμες οσο παιρναει ο καιρος και το μαθαινω (και με καποια update) ειμαι ολο και πιο ικανοποιημενος απο την camera του και επειδη το εχει συγκρινει τελευταια και με φωτο απο κινητα φιλων που παιζουν στην ιδια (και μεγαλυτερη) τιμη, πιστευω οτι ειναι αξιοπρεπεστατο. Αλλου εχει τα θεματακια του το κινη…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Ετσι πληροφοριακα εδω ειναι το changelog απο την Beta εκδοση της China Stable 7.3.5.0 . 150422ejg4062b3zm9u285.png.thumb.jpg150836mt43vztqzrg492te.png.thumb.jpg

• Την δοκιμασα εγω. Αρχικα μου φανηκε οτι ειχε πιο γρηγορο auto focus. Σαν ποιοτητα με μια γρηγορη ματια δεν ειδα καποια διαφορα αλλα δεν την πολυχρησιμοποιησα. Απο θεμα settings παντως εχει ελλειψη.... δεν βρηκα να ISO που εχει η MiCamera (ισως να μην εψαξα αρκετα) και ουτε τιποτα εξτρα που περιμενα (shutter speed πχ) .

• Δυστυχως εγω κραταω μικρο καλαθι μιας και μου φαινεται οτι οι official developers μερικες φορες βλεπουν τα δεντρα και χανουν το δασος. Τους εχουν ξεφυγει αρκετα θεματα (με πρωτο και καλυτερο αυτο που εχω εγω και διαφοροι αλλοι με την παντελη απουσια του 4G στην SIM1 ) και διαφορα αλλα bugs που ενω λενε οτι θα τα τακτοποιησουν, εξαφανιζονται στο χαος των request.... αυτο με το σημα παντως ελπιζω να το βελτιωσουν αμεσα (μιας και ειναι και σχετικα φρεσκο). Παρεμπιπτοντως εχει αρχισει ηδη να πηγαινε…

• Μεγειες ! Οταν μπορεσεις βαλε και μερικες φωτο πως ειναι κανονικα στο κινητο γιατι αυτες που εχει ο πωλητης δεν ειναι και πολυ ενδεικτικες... και ακομα καλυτερα βαλτες και εδω ... Original ipaky Hybrid Slim Armor Cover Case For Xiaomi Redmi Note 3 Pro

• Μερικες δοκιμες ακομα σημερα στον Πειραια Ολες με MiCamera - Ελληνικη Stable 7.3.2.0 και HDR IMG_20160529_192128_HDR.jpg IMG_20160529_193826_HDR.jpg Αυτη ειναι κοντρα στον ηλιο (δεν ειχε συννεφια), καθαρα για πειραματισμο... αλλα και παλι τα αποτελεσματα δεν ειναι καθολου απογοητευτικα (περιμενα να μην φαινεται τιποτα) IMG_20160529_194238_HDR.jpg

• @Chridimi1 Για low light τοπιο η φωτογραφια ειναι παρα πολυ καλη!!!

• Κοιτα το καλο ειναι οτι για αρχη οτι ο bootloader ειναι πραγματι κλειδωμενος και οτι δεν θα μπλεξεις σε περιπετειες απο αυτο! Απο την αλλη οπως λεει και ο @NasDriver και εμενα αυτη η ROM καθαρα και μονο απο την νουμερο της δεν μοιαζει με official. Δοκιμασες με το wi-fi ανοιχτο να κανεις update μεσω του μαμα Updater (το εικονιδιο με το βελακι που δειχνει προς τα πανω) Κατι μου λεει οτι 99,9% δεν θα σου κανει. To forum εδω ειναι ''επισημο'' fan-site απο οσο ξερω, οποτε αυτα που σου ειπαν απο το μα…

• Παράθεση από aen2012: “Α)Υπάρχει κάποια προεργασία που μπορώ να κάνω όσο περιμένω να έρθει η έγκριση; Β)Πως αντικαθιστώ την recovery λειτουργία με την TWRP(πάλι άγνωστες λέξεις ); Γ)Στη περίπτωση που καταφέρω να περάσω την ελληνική ROM μετά περνάω όποια ROM θέλω ή κλειδώνει πάλι και πρέπει να πάρω έγκριση ξανά; Δ)Επειδή δεν έχω την παραμικρή γνώση για αυτό το θέμα,και γενικά ο,τι αφορά τα κινητά,πιστεύτε οτι μπορώ να τα καταφέρω ή να μη το προσπαθήσω διότι θα καταστρέψω το κινητό και ίσως να είν…

• Μερικες φωτο απο μια εκδρομουλα στο Ναυπλιο. Ολες με Ελληνικη Stable 7.3.2.0 και MiCamera (μπορει να εβαλα και open camera σε κανα 2 αλλα δεν θυμαμαι tongue.png ) IMG_20160524_154058_HDR.jpg IMG_20160524_161558_HDR.jpg IMG_20160524_161611_HDR.jpg IMG_20160525_144508_HDR.jpg IMG_20160524_211543.jpg IMG_20160525_141259.jpg IMG_20160525_141305_HDR.jpg IMG_20160525_130052_HDR.jpg IMG_20160525_141516.jpg IMG_20160525_141524_HDR.jpg IMG_20160526_143549_HDR.jpg

• Παράθεση από referravag: “Παράθεση από hoyas: “ ” Παιδιά ερώτηση σχετικά με τα ακουστικά. Είμαι να παραγγείλω από Gearbest? και είμαι ανάμεσα στα Hybrid Dual Driver που κουβεντιάζετε οι περισσότεροι εδώ και στα Piston 3. Ποια από τα δύο προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ” Και εγω αναμεσα σε αυτα τα 2 ημουν και επελεξα μετα απο προτροπη αρκετων απο εδω μεσα τα Hybrid. Μιλαμε για καταπληκτικο ηχο και πολυ ποιοτικα ακουστικα για τα λεφτα τους. Γενικα να ξερεις τα hybrid ειναι ουσιαστικα ο αντι…

• Εφτιαξα bug report για το χαμηλο σημα της 7.3.2.0 στην SIM με τα προεπιλεγμενα data. Πατηστε confirm παρακαλω για να το τακτοποιησουν Low network signal in the SIM that is selected for data - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum

• @pafimal Μεινε με Global Stable και οταν με το καλο ερθει το οκ για ξεκλειδωμα, περνα την Chinese Developer, ξεκλειδωσε και περνα καπακια την ελληνικη ROM (dev ή stable οποια επιθυμεις).