Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από osalonikios: “Απορώ γιατι ασχολείστε με global stable όταν υπάρχουν τόσες και τόσες επιλογές. ” ...οι οποίες επιλογές λειτουργούν πολύ καλύτερα και σε νεότερη version του MIUI (θυμίζω ότι η Global Developer είναι στην έκδοση 8.3, ειλικρινά ποιος νοιάζεται για την 8.2 ?). ” Αυτό ακριβώς. Και είναι και σταθερότατες αν μη τι άλλο.. dev και τα μυαλά στα κάγκελα.
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από aetorraxi84: “ερωτηση Σε global dev rom 7.3.9 πως αλλαζω ανάλυση στην κάμερα σε φωτό και βίντεο....δοκιμασα τα πάντα και δεν υπάρχει επιλογη ” Από το λίγο που έχω ασχοληθεί με την άθλια stock κάμερα, ούτε εγώ είχα βρει τέτοια επιλογή. Το μόνο που φαίνεται να σε αφήνει να κάνεις είναι να επιλέξεις ανάμεσα σε 4:3 και 16:9. ” με πιο app είσαι καλύτερα;
Παράθεση από aetorraxi84: “θα μπορώ ακομα να παίρνω ότα αναβαθμίσεις ή θα πρέπει να το κάνω χειροκίνητα;” Μπορείς κανονικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από trixstat: “Έχω RN4 Pro με Global 8.1.6.0 κλειδωμένο. Θέλω να περάσω την GLOBAL DEV 7.3.9. Θέλω να κάνω τα εξής βήματα ; 1. Κατεβάζω στο κινητό την rom.(Την rom την κατεβάζω σε zip) 2. Πηγαίνω στις 3 τελίτσες του " έλεγχος για ενημερώσεις" και επιλέγω επιλογή πακέτου ενημέρωσης 3. Πάω στο φάκελλο που κατέβασα την rom και την επιλέγω Είναι σωστά τα βήματα ή χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο ????? Ευχαριστώ Τελικά δέχτηκε να εγκαταστήσει την 7.3.9 κατευθείαν , έκανε ενημέρωση 100% και μου έ…
το έκανε και σε εμένα αυτό στο messenger. Λύθηκε μετά από λίγο,αλλά δεν ξέρω ακριβώς το πως,γιατί συνέπεσε η ενημέρωση του messenger με την ενημέρωση της Global Rom...
Παράθεση από varitimos84: “Παράθεση από BanditGR: “Δεν είναι αυτό, και η stable σταθερή είναι απλά είναι ανεξήγητα πίσω σε ενημερώσεις, από πολλές απόψεις. ” δες τωρα τι με κανεις........................... να περασω την dev παααλι απο την αρχη στησιμο.......πφφφ ” Και εγώ για εκεί με κόβω...
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Chrysostomos17: “Kανένα λινκ με την ρομ παίζει; Γιατί το δικό μου δεν μου έχει δώσει ποτέ nightly σαν ενημέρωση... ” Recovery ROM miui_HMNote4Global_V8.1.6.0.MBFMIDI (nikel) ” Ευχαριστώ πολύ!