Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-18 από 18.
-
Παράθεση από steliosperamos: “Την πέρασες με καθαρή εγκατάσταση με fastboot και άφησες τον bootloader ξεκλείδωτο ? V14.0.1.0.SJDIDXM αυτή πέρασες ( αυτή τουλάχιστον βλέπω είναι η τελεταία για το δικό μου τηλέφωνο) Μπορώ να την βάλω και με Recovery ? ” Πιο κινητό έχεις; Εγώ έβαλα αυτή, που είναι η τελευταία για το Redmi note 12 4g NFC: redmi-note-12-4g-nfc-topaz-indonesia-fastboot-recovery-rom Αν έχεις βάλει TWRP βάζεις την έκδοση recovery. Αν δεν έχεις βάλει TWRP βάζεις την fastboot με το mi fla…
-
Έβαλα τελικά Ινδονησίας και όλα καλά. Μόνο το google play είναι με "device not certified" αλλά έχω την εντύπωση ότι όποια ROM κι αν έβαζα, από τη στιγμή που είναι με ξεκλείδωτο bootloader, έτσι θα βγάζει. Πάντως, όλα τα προγράμματα τραπεζών και το revolut λειτουργούν κανονικά, σαν να είναι stock rom... οπότε, άσε να λέει η google.
-
Σε λίγες ώρες θα έχω με ξεκλείδωτο bootloader, αφού περίμενα 1 εβδομάδα, το Redmi Note 12 4g NFC. Ήμουν έτοιμος να του περάσω xiaomi.eu rom για να έχω ηχογράφηση κλήσης, αλλά από ότι βλέπω δεν θα μπορώ να έχω αυτόματες αναβαθμίσεις αν δεν βάλω TWRP. Θέλω να αφήσω το fastboot, αλλά αν βάλω την fastboot rom, δεν θα έχω αναβαθμίσεις. Ρωτώ λοιπόν... αν βάλω την rom Ινδονησίας, θα έχω αναβαθμίσεις κανονικά; Ή κόβονται για κάποιο λόγο γιατί θα είναι Indonesian rom σε ευρωπαϊκή συσκευή; Ευχαριστώ
-
Πρόβλημα ακουστικού σε note 7
kogos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Ξέρω πως είναι παλαιό thread αλλά αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το redmi note 7 και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Με οδήγησε εδώ η google καθώς έκανα αναζήτηση. Το πήρα μεταχειρισμένο εχθές και με το που το άνοιξα το πρώτο πράγμα που έκανα είναι τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Το κινητό είναι απείραχτο... το είχε άνθρωπος που δεν θέλει να ασχοληθεί με ξεκλειδώματα και custom roms, οπότε είναι όσο το δυνατόν γίνεται σε εργοστασιακή κατάσταση, και γιατί είναι έμπιστο…
-
Έχεις δίκιο... και για να είμαι και σωστός, ούτε εγώ το κάνω, έχοντας πάντα στο μυαλό μου ότι δεν θα μου κάτσει η στραβή... Έχω updates, αν κάποιος ενδιαφέρεται να μάθει το τέλος. Πρώτα από όλα, το Ελληνικό service της xiaomi ποτέ δεν απάντησε στα μηνύματά μου. Αντίθετα, το global απάντησαν αμέσως (όπως έγραψα και παραπάνω), και όχι με ένα τυπικό μήνυμα, αλλά μου ανέθεσαν μία κοπέλα να ασχοληθεί με το θέμα μου. Από εκεί και πέρα άρχισε μία ανταλλαγή από email, που προσπαθούσε να μου λύσει το πρό…
-
Έστειλα τελικά email στο global support και απάντησαν πολύ γρήγορα. Μετά από μία σειρά email και προσπαθιών (τι οποίες είχα κάνει και πριν), όλα τα request γίνονταν αυτόματα rejected. Τελικά μου πρότειναν να το κάνω μέσω του Αμερικάνικου mi.com και να δηλώσω ότι κάποιος άγνωστος έχει πρόσβαση στο account. Χρειάστηκε να κάνω νέο mi account με νέο τηλεφωνικό αριθμό. Η φόρμα μου ζήτησε να δώσω κάποιες πληροφορίες, μία από αυτές ήταν ο αριθμός ταυτότητας (τον οποίο μάλιστα τον βλέπει ως invalid form…
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από kogos: “πρέπει να κάνω αίτημα ξεκλειδώματος από την συσκευή... την κλειδωμένη συσκευή! ” Βάζεις wifi δίκτυοΓυρνάς πίσω να βάλεις τα στοιχεία του λογαριασμού...τον λωδικό βασικά γιατί το account το έχει Σε εκείνο το σημείο δεν έχει δυνατότητα να κάνεις reset password ή κάτι άλλο ? ” Δυστυχώς όχι... σε όλες τις εκδόσεις official rom που το δοκίμασα, δεν έχει τέτοια επιλογή από το τηλέφωνο. Αντί αυτού, σου λέει να μπεις στο id.mi.com να το κάνεις, που όταν το κ…
-
Προσωπικά, δεν έχω δει άλλη εταιρεία που κατασκευάζει κινητά να έχει τέτοια παρέμβαση στο bootloader. Ίσως να πλησιάζει λίγο την apple, αλλά και πάλι όχι τόσο. Ακόμα, η εταιρεία δεν μου λέει ότι χρειάζεται παραπάνω στοιχεία για να αποδείξω ότι είμαι ο νόμιμος κάτοχος. Τα στοιχεία που ζητάει αν έχει ξεχάσει κανείς το password τα έχω και τα δίνω! Αλλά αυτό που μου λέει είναι ότι για να αποδείξω ότι είμαι ο κάτοχος, πρέπει να κάνω αίτημα ξεκλειδώματος από την συσκευή... την κλειδωμένη συσκευή! Με λ…
-
Δεν υπάρχει απόδειξη φυσικά, είναι παλιό το κινητό και από δεύτερο χέρι. Αλλά ακόμα κι αν υπήρχε, δεν υπάρχει κάπου που να μπορώ να την στείλω. Γνωρίζω όμως το κινητό αριθμό που ήταν συνδεδεμένος με αυτό το account ID, πληροφορία που δεν μπορείς να την ξέρεις αν το κινητό ήταν κλεμμένο, καθώς το εμφανίζει με αστερίσκους *****. Άσε που μπορούν να δουν από ότι είδα αν έχει δηλωθεί ως κλεμμένο ή χαμένο... και το status του IMEI δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Αλλά ούτε αυτό το δέχονται. Ο μόνος τρόπος από…
-
προσφέρει επίσης απίστευτο πονοκέφαλο αν κάποιος δώσει μία παρατημένη συσκευή του σε κάποιον άλλο στο μέλλον και έχει ξεχάσει τα στοιχεία του. Άσε καλύτερα, να λείπει... και πάνω που έλεγα να αγοράσω καινούργια συσκευή xiaomi, μακριά. 3 αιτήματα για unlock έχω κάνει, και τα 3 μου λένε ως απάντηση να κάνω το αίτημα από την κλειδωμένη συσκευή και απορρίπτονται. Τώρα, πως κάποιος θα κάνει το αίτημα από μία κλειδωμένη συσκευή που του ζητούν να ξεκλειδώσου... παράνοια.
-
Έκανα αίτημα στο support της xiaomi για unlock και τους εξήγησα την όλη φάση... Και η απάντή τους με άφησε με το στόμα ανοιχτό!!! Η απάντησή τους λοιπόν είναι πως απορρίφθηκε το αίτημα, και αν θέλω να ξανακάνω αίτημα θα πρέπει να το κάνω από την συσκευή που δεν μπορώ ανοίξω γιατί είναι locked:)))) ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!! Αφού είναι locked ρεεεεεεε.... γι'αυτό επικοινωνώ με το support εξ άρχής. πως θα κάνω αίτημα από αυτή τη συσκευή; Πραγματικά τελείως άθλιο σύστημα. Ας έδινε την επιλογή μετά να γίνει b…
-
Καλησπέρα σε όλους, ένας πελάτης μου μου έδωσε ένα παλαιό redmi note 5a prime το οποίο το είχε και καθόταν σε ένα συρτάρι και δεν το θέλει πια. Το πρόβλημα λοιπόν είναι πως είναι locked σε ένα mi account που δεν θυμάται ούτε username ούτε το password. Το μόνο που ξέρουμε είναι ο τηλεφωνικός αριθμός, ο οποίος μάλιστα δεν είναι πια σε χρήση. Επομένως, δεν μπορούμε να πάρουμε SMS εκεί. Μπορώ να το βάλω σε EDL mode, και δοκίμασα να βάλω την τελευταία official με το mi flash tool (με clean all φυσικά…
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΈνας φίλος από εδώ το είχε καταφέρει με SOLOVPN αν δεν κάνω λάθος Στάλθηκε από το Neffos Y5L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΕγώ ενδιαφέρομαι να αγοράσω global rom από Ελληνικό κατάστημα για να μην έχω αναμονή, αλλά να μπορώ να το ξεκλειδώσω στο μέλλον. Οι φίλοι που ξεκλειδωσαν τις global με πιο vpn το έκαναν? Και κάτι ακόμα, αν δεν κουράζω: πέραν των αγγλικών στο κουτί και του meg7, υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να ελενξω κατά την αγορά για να είμαι σίγουρος ότι θα είναι η official global? Ευχαριστώ και καλημέρες σε όλους Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΗ κινεζική ρομ μπορεί να γίνει bind, αλλά είναι κινεζική. Η official global δεν μπορεί ακόμα να γίνει bind με την ελπίδα ότι η xiaomi θα το επιτρέψει να γίνονται bind στο σύντομο μέλλον Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΕίναι πολύ μπέρδεμα η όλη φάση με τις rom... θέλω να αγοράσω από Ελλάδα (γιατί έμεινα από κινητό και βιάζομαι για καινούργιο) και με όλα αυτά που διαβάζω το σκέφτομαι διπλά να πάρω xiaomi... Δύο γρήγορες ερωτήσεις: 1. Όσοι έχουν global rom τελικά θα μπορέσουν ποτέ να το κάνουν unlocked? Δεν είχα ποτέ μου xiaomi, και γι'αυτό δεν ξέρω αν είναι κοινή τακτική να αργεί για λίγο στην αρχή η δυνατότητα unlock. 2. Όλα αυτά που βλέπω στο skroutz με τιμές κοντά στα 200€ που γράφουν Global, τελικά είναι όν…