Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 176.

• Τιποτα φιλαρακι, το παθαινα συχνα σε προηγουμενες συσκευες και πλεον ειναι στανταρακι. Αν δε δουλευε κι αυτο, θ' ανησυχουσα

• Καταλαβα, αρα αναγκαστικα το στελνω στο μαγαζι που το πηρα και αγιος ο θεος. Μ αρεσει που χαρηκα κιολας με την Info-Quest.

• Δηλαδη αν τυχει κατι χτυπα ξυλο σ' εμας που εχουμε Kenzo, θα φαμε ακυρο απο την Info-Quest; (αγορασμενο απο Ελληνικο μαγαζι λιγο πριν ερθει η αντιπροσωπεια στην Ελλαδα)

• - - - - - - - - - - - - - - Λυση 1: 1. Open Security App. 2. tap on Cleaner option. 3. Here you choose deep clean. 4. Restart your device and try. Λυση 2: 1. Go to Settings ->SIM cards & mobile networks . 2. Choose your SIM card under SIM CARD SETTINGS. 3. Tap on Access Point Names under CELLULAR NETWORK. 4. Here you Get APN lists in GENERAL and MMS section. 5. Tap on Reset option from the bottom. 6. All Set. Done. Λυση 3: ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΗ ΛΥΣΗ!!! Αν παλι δε δουλεψει κατι πηγαινε παλι στην επιλογη …

• Με βαση τα λεγομενα του @pavlidisc μπηκα κι εγω στο τρυπακι ν ασχοληθω με τις ρυθμισεις της FreeDCam. Προφανως δεν ειναι νυχτα αυτη τη στιγμη, αλλα φροντισα να δοκιμασω την εφαρμογη σε κοντρα φως του ηλιου σε εσωτερικο χωρο, εχοντας ως μοντελο το Χριιστουγεννιατικο μας δεντρο. Τα αποτελεσματα μπορειτε να τα δειτε στο παρακατω συγκριτικο. RN3 PRO Camera FreeDCam Βεβαιως ειναι η πρωτη φωτογραφια που τραβαω με την εφαρμογη και δε σκαμπαζω πολλα απο τις ρυθμισεις αλλα σιγα-σιγα θα βρω το δρομο μου

• Brick!!!!!

The_Kostas - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Βασικα στο αναγνωριζει το κινητο απο device manager; Χρησιμοποιεις την πισω θυρα usb; Τα περισσοτερα ειναι θεμα software γι αυτο σε ρωταω. =============== Δεκ 22nd 2016, 12:03pm =============== EDIT: Με προλαβε ο Nas

• Μαμισιο εχω αλλα αφου δε θα δω διαφορα τοτε το αφηνω. Πολυπριζο ασφαλειας εχω οποτε ειμαι κομπλε. Μακρια απο Τ

• Παράθεση από pavlidisc: “Λοιπόν...ανοίχτε ορθάνοιχτα τα ματάκια σας και δείτε. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στον δρόμο προς τον "g@mW το κέρατό μου" - οδοντίατρο. Πριν την ανατριχίλα είπα να σκαλίσω την καλλιτεχνική μου φλέβα. Είναι όλες στάκ-μπάμ φωτογραφίες στο χέρι (χωρίς σταθερά σημεία κλπ). Η μαμά κάμερα στο αυτόματο με κλειστό φλάς ενώ στη Freedcam έπαιξα μόνο με την ταχύτητα κλείστρου και ελάχιστες φορές με το ISO (στις περισσότερες είναι στο αυτόματο). Σε μερικές έχει ξεφύγει η εστίαση (εκ…

• Δοκιμασε και σε αλλη πριζα παντως. Αν δεν μας ελεγες για το S4, θα σκεφτομασταν λογισμικο ή hardware. Αν το ξανακανει και στα 2, λογικα ειναι θεμα της πριζας or something και σιγουρα οχι των smartphones. =============== Δεκ 22nd 2016, 10:46am =============== Να κανω κι εγω μια ερωτηση. Το κινητο υποστηριζει Quickcharge 2.0 ή 3.0; Γενικα αξιζει ν' αγορασω φορτιστη τετοιο ή θα μου βγαλει συντομα προβλημα η μπαταρια;

• Παράθεση από Spank: “Παράθεση από The_Kostas: “Καλησπερα παιδια. Να κανω μια ερωτηση... Ποιον browser τρεχετε στο redmi note 3 pro; Γιατι εχω μια εντυπωση οτι ο μαμα, ειναι λιγο βαρυς ” Τον chrome εχω απο την αρχή που εχω πάρει το τηλέφωνο τώρα οσες καρτέλες και πράγματα να εχω ανοιχτά μεχρι στιγμής δεν εχω παρατηρήσει καποιο κόλλημα ” Παράθεση από studiosakis: “Ειχα τον chrome αλλά μόλις δοκιμασα κατά τύχη τον rocket ,κολλησα. Παναλαφρος και ταχυτατος. ” Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από The_K…

• Καλησπερα παιδια. Να κανω μια ερωτηση... Ποιον browser τρεχετε στο redmi note 3 pro; Γιατι εχω μια εντυπωση οτι ο μαμα, ειναι λιγο βαρυς

• Ακριβως εκει καταληγουμε. Ο πλανητης Γη μπορει ν' αντεξει συγκεκριμενο αριθμο ανθρωπων, διοτι οι ποροι του ειναι περιορισμενοι. Για να ζησουν ολοι χρειαζομασταν 2 και 3 πλανητες, κατι που ακομα δεν ειναι εφικτο. Οποτε, μηπως ν' αφησουμε τη φυση να κανει τη δουλεια της με τις σωστες ομως βασεις; (γιατρεια στις αρρωστιες, βελτιωση ποιοτητας ζωης οσον αφορα το περιβαλλον κτλ)

• Πολυ καλα νεα αυτα. Το θεμα ειναι κατα ποσο θα υπαρχει επιτυχια στην αντιγηρανση σε συνδυασμο με την υγεια. Γιατι αν ο ανθρωπος εχει προβληματα υγειας λογω γηρανσης, ειναι δωρο-αδωρο να γινει λιγο πιο νεος εξωτερικα, αλλα τα προβληματα να παραμενουν. Παντως, η λογικη λεει πως αν γινει καλυτερη η ποιοτητα ζωης μας, τοτε θ' αυξηθει και η διαρκεια της. Αυτο ομως δε βλεπω να συγκινειται κανεις να το διορθωσει, οποτε τα πειραματα αυτα, τα βλεπω μια τρυπα στο νερο.

• sos βοηθεια

Μήνυμα

Αυτο σημαινει πως ειναι σε edl mode αρα λογικα μπορει να φλασαριστει. Δοκιμασε με το MI Flash να δεις αν μπορει να διαβασει την σειριακη εισοδο (COM) του κινητου κι αν ναι, φλασαρε το με τη σωστη ρομ.

• Ειχα παθει κατι αντιστοιχο οταν το ειχα αγορασει πριν λιγες μερες. Ενω επαιρνα ή δεχομουν κληση, οταν το εβαζα κοντα στο αυτι και εσβηνε η οθονη, μετα δεν μπορουσα να την ανοιξω με κανενα κουμπι κι επρεπε να περιμενω να τερματισει ο αλλος την κληση. Μ' ενα restart που εκανα στο κινητο εστρωσε, ομως πιστευω ειναι θεμα software. Αν εχεις unofficial rom καλο θα ειναι να μπεις στην διαδικασια να το φλασαρεις με μια επισημη, διοτι τα bugs (οπως αυτο με τον αισθητηρα), θα εμφανιζονται συχνα. Στειλε μα…

• Καλημερα παιδια. Εχω μια ευλογη απορια. Τραβαω φωτογραφιες με μαμα καμερα με την μπροστινη. Ολα μια χαρα, αλλα οταν μπαινω συλλογη και ανοιγω τη φωτογραφια, χρειαζεται ενα κλικ να τη ζουμαρω ωστε να φανει το αποτελεσμα με πληρη λεπτομερεια. Αν πατησω ν ανοιξει η εικονα, ψιλοφαινεται θαμπα. Γιατι αυτο;

• sos βοηθεια

Μήνυμα

Απο τη στιγμη που μπαινει σε fastboot mode, μηπως να ξαναφλασαρεις με την κανονικη και οχι την λαθος που επελεξες;

• Και κατι τελευταιο... Το flashing εγινε σε Windows 10 32-bit παρακαλω και τελειωσε μπαμ-μπαμ!

• Δε μπαινει πουθενα... Προσπαθω με deep flash cable, αλλιως δε ξερω τι να κανω. Και δε πιανουν και πολυ τα χερια μου. =============== Δεκ 19th 2016, 7:36pm =============== Τελος καλο ολα καλα ευτυχως! Απ' ο,τι ειδαμε, ειχα κατεβασει μια global dev που εγινε flash πανω σε unofficial οποτε και εγινε το κακο. Ευτυχως δεν ηταν hardbrick το κινητο αφου παρ'ολο που δεν εβγαζε λαγουδακι και με το καταλληλο cmd και πατωντας το power button, το διαβασε ως 9008 και χωρις ν αναβει καποιο led. Εδω θα ηθελα ν…