Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 254.

• Βοήθεια σε φίλο

dzav - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “προς το παρών να μην δίνει σημασία στον ota updater , στην επόμενη θα δουλεύει σωστά η εφαρμογή” Σε ευχαριστώ πολύ φίλε tora33.Αυτό του είπα και εγώ.Προς το παρών αφού όλα του δουλεύουν άψογα με τη rom που έβαλε θα το δούμε, μαζί με τη βοήθεια τη δική σας, αργότερα. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι φίλε tora33.

• Βοήθεια σε φίλο

dzav - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Τελικά το τσακάλι την έκανε μόνος του την αναβάθμιση, με τις παραπάνω οδηγίες. Όλα καλά μου είπε με τη συγκεκριμένη rom. Μου είπε επίσης ότι του ήρθε στον OTA να κατεβάσει και να εγκαταστήσει μια καινούρια rom αλλά όταν πήγε να τη βάλει του έβγαλε τα εξής: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/1887/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/1886/ Τι παίζει;για βοηθήστε λίγο παίδες.Αύριο το πρωί θα βρεθούμε να γνωριστούμε και να δω και εγώ πως μπορώ να βοηθήσω.

• Προβληματισμός

dzav - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα στη παρέα.Θέλω τη βοήθεια σας στο πρόβλημα που με απασχολεί. Θέλω να αγοράσω 4 ταμπλετ από το merimobiles για κάτι δωράκια που θέλω να κάνω και σκέφτομαι πως να κάνω τη παραγγελία.να τη κάνω ξεχωριστά για το καθένα;να τις κάνω διαφορετικές μέρες ώστε να μη τα στείλουνε μαζί;δε θέλω να τη πατήσω πάλι στο τελωνείο.Για πείτε γνώμες.

• Βοήθεια σε φίλο

dzav - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “να συμπληρώσω , αν και καλύφθηκες αν την περάσεις εσύ , έχεις εμπειρία , δεν τα χρειάζεσαι , αν το κάνει μόνος του , για να μην σε ζαλίζει Να αγοράσω το Mi3 ; να κάνει πρώτα backup τις εφαρμογές του ” Σε ευχαριστώ πολύ φίλε tora33.Θα το κάνουμε μια φορά μαζί, ώστε να καταλάβει πως γίνεται και μετά θα είναι κομπλέ.

• Βοήθεια σε φίλο

dzav - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Εγω θα έλεγα GTV-4.10.26. Κράτα και ενα backup πρώτα αν χρειαστεί να το "γυρίσεις" πίσω..” Και εγώ αυτή έλεγα.Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Bodai.

• Βοήθεια σε φίλο

dzav - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Αφου βρε το κατέχεις το "'άθλημα"!!! gamer” Χαχαχαχ σε ευχαριστώ πολύ που μου δίνεις κουράγιο.Ποια από τις 2 παραπάνω rom που έχω βάλει να κατεβάσω;

• Βοήθεια σε φίλο

dzav - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Ποια από τις δύο rom θα κατεβάσω;[Stable 17]Xiaomi MI 3 (GTV-3.13) (Kit Kat) ή [4.10.24] Xiaomi MI 3 (GTV-4.10.26) Ευχαριστώ πολύ παίδες. Ακούγεται πολύ εύκολο και δε νομίζω να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα. Αν βρω τα σκούρα επανέρχομαι.

• Βοήθεια σε φίλο

dzav - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Πήγαινε στο download στο πανω μέρος του φόρουμ επιλογή το mi3 wcdm και κατεβάζεις το αρχείο, όταν τελειώσει το μετονομάζεις σε update. Μετά το πετάς στο κινητό αφού συνδεθεί στο H\Y. Επόμενο βήμα πατάς το volume up + power και θα μπεις σε λειτουργία recovery και θα επιλέξεις το instal θα βρεις το αρχείο update.zip και πατάς το μπουτόν power, τέλος.” Αυτό είναι;σε ευχαριστώ πολύ φίλε spiderman.Το αρχείο το πετάω χύμα;όπως έκανα και εγώ με το δικό μου; Σε ευχαριστώ πολύ γι…

• Βοήθεια σε φίλο

dzav - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παίδες καλησπέρα. Ένας φίλος από Λάρισα αγόρασε το MI 3 και θέλει να περάσει την ελληνική rom. Η έκδοση που έχει αυτή τη στιγμή στο τηλέφωνο είναι η παρακάτω. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/1877/ Κουμπί Updater δεν έχει το τηλέφωνο. Πείτε μου λίγο τι μπορώ να κάνω για να τον βοηθήσω καθώς δεν το πολυκατέχει το θέμα. Όχι ότι εγώ είμαι κανένας expert αλλά θα μπορέσω να τον βοηθήσω αν μου υποδείξετε τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσω. Περιμένω τη βοήθεια σας για αν βοηθήσω έναν ακόμη…

• Παράθεση από Bodai: “Ωραία τώρα να βρούμε και ένα roller coaster να το δοκιμάσουμε....” Χαχαχαχαχαχ ωραία ιδέα.

• Την επωνυμία της επιχείρησης:geekbuying Την Διεύθυνσή της (URL):Buy Cheap & New Electronics Online From China Electronics Store - GeekBuying Tι ακριβώς αγοράσατε:Xiaomi Redmi Note 4G Την ημερομηνία αγοράς:15/09/2014 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε:1 μήνα από τη μέρα παραγγελίας και 25 ημέρες από την ημέρα αποστολής.(Δε φταίει το εν λόγω site αλλά η μεγάλη παραμονή του δέματος μου στο τελωνείο, 14 ημέρες για την ακρίβεια) Την αξιολόγησή σας για το …

• Έκανα και ένα calibration στο accelerometer.Δε ξέρω βέβαια αν χρειάζεται αλλά το έκανα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/1843/

• Παράθεση από Bodai: “Αν θυμάμαι καλά ο proximity είναι αισθητήρας πίεσης όχι φωτός. Αλλά πάλι μπορεί να κάνω και λάθος.. :D” Λες;ο αισθητήρας μετράει απόσταση αφού όταν πηγαινοφέρνω το δάχτυλο μου κοντά του, τότε αυξομειώνεται και η απόσταση του δαχτύλου μου από αυτόν.

• Διάφορες Απορίες για το Mi3

dzav - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Μια και μιλάμε για θερμοκρασίες έχω δει το τηλέφωνο να φτάνει και 60, έτσι έλεγε τουλάχιστον, όταν ο μικρός έπαιζε παιχνίδια για κανένα δίωρο. Υπάρχει περίπτωση να μας πάθει τίποτα το τηλέφωνο;

• Redmi Note GPS

dzav - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Καλημέρα στη παρέα. Κάποια στιγμή, δε θυμάμαι σε ποιο ακριβώς θέμα κάποιος φίλος με είχε ρωτήσει αν κλειδώνει δορυφόρους το GPS. Παρακάτω η απάντηση.Σε μερικά δευτερόλεπτα κλειδώνει αρκετούς. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/1842/

• Παράθεση από MIUI_ART: “Ένα νέο αστέρι γεννιέται. Σε λίγο θα παραδίδεις και μαθήματα.... hail Απλά μπράβο σου, για την μεθοδολογία και το σκεπτικό που καταθέτεις.” Παράθεση από Bodai: “Τρέμεται ΔΑΣΚΑΛΟΙ και ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ!!! hail” Χαχαχαχαχ σας ευχαριστώ πολύ παίδες για τα καλά σας λόγια.Θα το ξαναπώ ότι χωρίς τη βοήθεια σας δε θα είχα καταφέρει τίποτα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.Το καλιμπράρισμα πρέπει να γίνει στο φως της μέρας;μπορεί να γίνει βράδυ στο σπίτι;ρωτάω γιατί έχω δει διαφορές στις τιμές…

• Χθες το βράδυ όταν με πήρανε κάποια στιγμή τηλέφωνο μου έκανε πάλι το ίδιο, δηλαδή η οθόνη μετά από λίγη ώρα έσβησε. Όταν πήγα να τσεκάρω τον sensora και απομάκρυνα το δάχτυλο μου από αυτόν δεν έβλεπα κάποια αλλαγή και έτσι τον ξανακαλιμπράρισα. Σήμερα το πρωί όμως είδα κάτι που δεν το είχα σκεφτεί.Επάνω στο τηλέφωνο έχω ακόμη τη ζελατίνα την οποία έχει το τηλέφωνο από τότε που μου το στείλαν και σε ένα σημερινό καλιμπράρισμα είδα ότι η ζελατίνα μου την έκανε τη δουλειά.Έτσι λοιπόν το ξανακαλιμπ…

• Τελωνείο

dzav - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “ dzav εχε υπόψιν σου ότι εντός 6 μηνών αν δεν κάνω λάθος έχεις δικαίωμα να πας στο Α τελωνείο και να ζητήσεις την διαφορά σαν αχρεωστήτως καταβληθέντα δασμό (προσκομίζοντας παραστατικό αγοράς και παραστατικό πληρωμής) Το θέμα είναι αξίζει τον κόπο? και την χρηματική διαφορά?” Για 10-15 ευρώ δεν αξίζει να κάνει κάποιος κάτι.Το θέμα είναι να μην μας πιάνουν κορόιδα και καταπίνουμε ότι μας σερβίρουν. Τώρα πια ξέρω τι θα ζητήσω από τον πωλητή όταν θα ξανά αγοράσω από το το inter…

• Antutu score από τα xiaomi

dzav - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Και μία τελευταία δοκιμή, καλύτερη από τη προηγούμενη. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/1830/

• Το προβληματάκι λύθηκε.Τουλάχιστον στα 2 τηλέφωνα που έκανα δεν το παρατήρησα. Ευχαριστώ πολύ φίλε kalamaris.