Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 162.
-
Activate device... [SOLVED]
Μήνυματο εχω βαλει!!αυτο που μαλλον δεν ειδες ισως ειναι το οτι δεν εχω την δυνατοτητα να ενεργοποιησω το wifi ουτε τα δεδομενα !!! ειναι σε αυτην την οθονη χωρις να μπορω ν κανω κατι αλλ. καμμια αλλη προταση ??
-
Activate device... [SOLVED]
Μήνυμαεχω το ιδιο προβλημα .. με την μονη διαφορα οτι η μπαρα ενημερωσεων δεν κατεβαινει κατω κ δεν μπορω να ενεργοποιησω το wifi !!δεν μπορω βασικα να κανω τπτ!!ειναι μονο η οθονη που ανεβασα κ βλεπεται! φυσικα η καρτα δεν ειναι ενεργοποιημένη γτ δεν μπορω ουτε να βαλω το pin της!! μπηκα ωστόσο κ απο τον λογαριασμο μου στο χιαομι κ στο icloud!! τι να κανω ?? να σας πω οτι η συσκευη ηταν κλειδωμενη κ την ξεκλειδωσα με το xiaomi unlock!!περιμενα 10 μερες κ μου εδωσαν το οκ απο τα κεντρικα κινας με sms …
-
Παράθεση από stamatisv: “@Sofita υπάρχουν οδηγοί για να περάσεις την ελληνική rom αν θέλεις. Για να αναφέρεις οτι έχεις μισά αγγλικά μισά ελληνικά το πιθανότερο είναι να έχεις την unoffical rom που βάζουν τα κινεζομάγαζα για την οποία χρήστες έχουν αναφέρει προβλήματα (ακόμα και malware σε μερικές περιπτώσεις). Δεν λέω οτι θα έχεις κάτι απο τα 2 απαραίτητα, αλλά προσωπικά την άλλαξα με το που έφτασε το κινητό. Μπορείς να ξεκινήσεις να διαβάζεις απο εδώ Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλ…
-
καλησπερα,εχεις κανεις προβλημα συγχρονισμου επαφων στο cloud?εγω εχω προβλημα απο 22/1/17!!..παταω να συγχρονισει κ τπτ!!ολα αοκ εκτος επαφες!!κ προσεξα κ το εξης..προσθεσα επαφη κ το ΜΙ δεν ενημερωνει το γκουγκλ!κ ειμαι 34 επαφες ανευ συγχρονισμου..μηπως φταιει η ROM σε συνδιασμο με το μοντελο?ωστοσο εχω σε αλλα ΧΙΑΟΜΙ που εχει η οικογενεια,redmi1s ειναι ΟΚ ... redmi2 ουτε αυτο συγχρονιζει!! ..μηπως παιζει τπτ παλι με τα κεντρικα Κινας? τυρανιεμαι τσαμπα? εχεις καποις αλλος τετοι0 προβλημα?? .…
-
Πρόβλημα με MI 4C
Μήνυμακαλησπερα .. μαλλον εχω μπρικαρισμενο ΜΙ4c..εκανα την διαδικασια για bootloader k βλεπω αυτα παρακατω.. ωστοσο ειναι κολλημενο στο ΜΙ LOGO δεν κανει κατι αλλο,,, crying.png crying.png crying.png crying.png crying.png
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΚατέβα μία να δεις.. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΑναφερε κ πιο κινητο εχεις.. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΓτ δεν στελνεις την διατύπωση αυτή του προβλήματος στους διαχειριστές του YouTube??? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
εγινε κ ενα κακο με την αναβαθμιση αυτη . εχαα λεξεις που ειχα καταχωρησει στο προσωπικο λεξικο .. κ συν που κολλαει . γραφεις .. κ αυτο περα βρεχει ..πρεπει να το κατεβασεις κατω .. να πατησεις παλι στο σημειο που γραφεις να ξανα ανεβει κ ισωςισως ξεκολησει .. εγω να σημειωσω γραφω με το swipe λεγεται?που περνας το δαχτυλο αππο πανω κ γραφει. το google εχω δεν εχω εγκαταστησει αλλο πληκτρολογιο..
-
Samsung Note II
Μήνυμακαλησπερα εχω το ΝΟΤΕ 2 κ εγω .(του αδελφου μου ειναι βασικα) πως μπορω να περασω μεσα ΜΙUI ?
-
Να πάρουμε όλοι Samsung Χαχαχαχα Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι το κοίταξα κ εγώ πριν πάλι,κ συντονίζει οκ, αλλά λέει σφάλμα... Αφού το βλέπουμε όλοι.. Άρα κάτι τρέχει στην Κινα... Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ααα τότε οκ. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
15781d9602f5e066326d62283bbcfaa4.jpgb10d819048bf94fe158cc76be0ca295f.jpg Γτ ρε γμτ; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi mi4i
ΜήνυμαΓια πρώτη φορά θα γίνει; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλησπερα,το προβλημα λυθηκε!! οποιος φιλος θελει ας αναφερει το προωημα εδω κ ευχαριστος να βοηθησω οπως μπορω.. εδω ειναι η λυση στα σχολια .. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…UNDER-MiUi8-6-9/#comments