Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 52.
-
Καλησπέρα στην παρεα... Είμαι σε αναζήτηση τηλεφώνου μετα απο το LeEco pro 3 μου.... Μου αρέσει πάρα πολύ το mix 2 και στα χρώματα του είναι απίστευτο.... Το μεγαλο μου θέμα και μείον του το πολύ μεγάλο sar....... Βέβαια είδα και το mix 2 special edition και είναι σε λογικα πλαίσια η τιμή sar.... Υπάρχει κάπου καμία προσφορά στο special? Ευχαριστώ...
-
Λοιπόν έφτιαξα νέο λογαριασμό και όλα καλά συνδέεται κανονικά στο κινητό μου Leeco pro 3... Ευχαριστώ για την βοήθεια...
-
Στον λογαριασμό μου μπαίνω κανονικά από υπολογιστή πως μπορώ να σβήσω τα δεδομένα του λογαριασμού μου γιατί τον χρειάζομαι που είναι συνδεδεμένος στον τηλεφωνικό αριθμό μου...
-
Δεν μπορώ να το εξηγήσω.... Σήμερα θα πάω στον φίλο να συνδεθώ από το κινητό του αλλά από το δικό μου λογαριασμό mi...... =============== Μαρ 28th 2017, 6:40pm =============== Λοιπόν ήρθα στον φίλο έκανα σύνδεση με το δικό του κινητό τον δικό του λογαριασμό mi και όλα καλά... Κάνω unpair το ρολογακι και απόσύνδεση του λογαριασμού του mi και βάζω τα στοιχεία του δικού μου λογαριασμό mi και δεν συνδέεται....... Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.....
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από petran07: “Παράθεση από maddoctor: “Αφού συνδέθηκε σε άλλο κινητό, δεν φταίει το mi band, αλλά το κινητό σου. Δες ρυθμίσεις ΒΤ, σβύσε την εφαρμογή από το κινητό σου, τρέξε τον καθαρισμό της MIUI, μπες σε recovery και τρέξε clean cache/dalvnik και σας ύστατη λύση κάνε καθαρισμό δεδομένων στο MiHome (μία λέξη με ένα κόκκινο εικονίδιο). Κάποιο απ' όλα αυτά θα σου ξεμπλοκάρει το κινητό και θα συνδεθεί με το mi band σου.=============== Μαρ 28th 2017, 3:00pm =====…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από petran07: “Παράθεση από petran07: “Λοιπόν πήγα σε ένα φίλο που έχει το Redmi note 3 και έκανα εγκατάσταση την εφαρμογή από το playstore και δούλεψε κανονικά....... Λοιπόν μόλις συνδέθηκε έκανε ενημέρωση λογισμικού και όλα καλά..... Το θέμα είναι ότι πήγα στο δικό μου αφού έκανα unpair από του φίλου και δεν συνδέεται και πάλι ενώ έχω κάνει εκκαθάριση δεδομένων απεγκατασταση την εφαρμογή και ξανά εγκατάσταση.... Δοκίμασα και την εφαρμογή Mi Fit 2.2.9 for firmw…
-
Παράθεση από petran07: “Λοιπόν πήγα σε ένα φίλο που έχει το Redmi note 3 και έκανα εγκατάσταση την εφαρμογή από το playstore και δούλεψε κανονικά....... Λοιπόν μόλις συνδέθηκε έκανε ενημέρωση λογισμικού και όλα καλά..... Το θέμα είναι ότι πήγα στο δικό μου αφού έκανα unpair από του φίλου και δεν συνδέεται και πάλι ενώ έχω κάνει εκκαθάριση δεδομένων απεγκατασταση την εφαρμογή και ξανά εγκατάσταση.... Δοκίμασα και την εφαρμογή Mi Fit 2.2.9 for firmware downgrade only και πάλι δεν συνδέεται... Τι ά…
-
Λοιπόν πήγα σε ένα φίλο που έχει το Redmi note 3 και έκανα εγκατάσταση την εφαρμογή από το playstore και δούλεψε κανονικά....... Λοιπόν μόλις συνδέθηκε έκανε ενημέρωση λογισμικού και όλα καλά..... Το θέμα είναι ότι πήγα στο δικό μου αφού έκανα unpair από του φίλου και δεν συνδέεται και πάλι ενώ έχω κάνει εκκαθάριση δεδομένων απεγκατασταση την εφαρμογή και ξανά εγκατάσταση.... Δοκίμασα και την εφαρμογή Mi Fit 2.2.9 for firmware downgrade only και πάλι δεν συνδέεται... Τι άλλο μπορώ να κάνω? Κανει…
-
Παράθεση από maddoctor: “Εάν δεν το έχεις δώσει αλλού, πάρε όλα τα κινητά σου που έχουν μέσα το mi fit και πάτα unpair/αποσύνδεση. ” Λοιπον το προβλημα μαλλον ειναι οτι πριν το ειχα συνδεση σε ενα lg g2 που ειχα αλλα μου επαθε ζημια και δεν ανοίγει ουτε το wifi ουτε το bluetooth!!!! το θεμα ειναι το τι θα κανω τωρα!!!
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από petran07: “Δεν συνδέεται με τιποτα και σε κανενα κινητο!!!Υπαρχει τροπος να κανω ενα reset!!!! ” Έκανες αυτό που σου είπα? Δοκίμασε να κάνεις unpair από την εφαρμογή, απεγκατέστησέ την μετά, κάνε καθαρισμό μέσα από την ασφάλεια, ώστε να καθαρίσει ότι υπόλοιπο μπορεί να υπάρξει, εγκατάσταση πάλι της εφαρμογής, ανοίγεις BT και μέσα από την εφαρμογή ΜΟΝΟ, προσπαθείς να κάνεις pair. Reset ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις. Εάν δεν πιάσει αυτό που λέω, δοκίμασε με fi…
-
please πως κανουμε unpair !!!
-
Πως μπορω να κανω unpair ?
-
Δεν συνδέεται με τιποτα και σε κανενα κινητο!!!Υπαρχει τροπος να κανω ενα reset!!!!
-
Κάπως ετσι η αληθεια ειναι οτι αλαξα rom και δεν μπορεσα να ξανα συνδεθω!!! Το θεμα ειναι οτι δεν μου δουλευουν και η καρδιακη παλμοι!!!ενω αναβει το πρασινο λαμπακι παντα βγαζει χ...
-
Εχω το miband 2 περιπου 4 μηνες και το χρησιμοποιω περιπου μια φορα την εβδομαδα!! πριν περιπου 10 μερες δεν μπορω να το συνδεσω με κανενα κινητο και δεν μου βγαζει τους καρδιακους παλμους!!!! δεν ξερω τι να κανω !!!! Καποια βοηθεια?????
-
Παράθεση από giorgiog13: “Παράθεση από petran07: “Καλησπερα σε ολους σας!!!! θελω την βοηθεια σας !! ειμαι σε αναζητηση νεας συσκευης και θελω να ρωτήσω κατι για την συγκεκριμενη συσκευη!! 1 απο θεμα μπαταριας πως παει!! 2 καμερα πως ειναι σε φωτηνο περιβαλον αλλα και σε νυχτερινες ληψεις? 3 απο που μπορω να το αγορασω αμεσα σε καλη τιμη? ” @petran07 Μπορω με βεβαιοτητα και μετα λογου γνωσεως να σου εγγυηθω για το 1. Η μπαταρια του με φουλ χρηση (χαρτες, gps, μονιμως σε 3G/4G, ανοιχτο wifi, συνδ…