Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 103.
-
Καλη τυχη σε ολους!
-
Καλησπερα!Παρελαβα σημερα το mi5s plus ξεκλειδωσα bootloader περασα την 7.2.9 ολα καλα! Οταν εβαλα τις sim cosmote kai vodafone ειδα οτι δεν δουλευουν τα δεδομενα της cosmote σε καμια απο τις 2 θεσεις ,η vodalone δουλευει κανονικα.Πριν απο το mi5s plus ειχα το mimax και επαιζαν τα δεδομενα της cosmote.Καμια ιδεα τι γινεται?
-
χωρις να ξαναπερασω ρομ?
-
Παράθεση από geoanto555: “Πολύ πιθανόν να έχει "ξεμείνει" στην ρομ αυτο... Μπες και φλάσαρε το δικό μας μέσω fastboot. ” Κοιτα πως εχει η κατασταση φλασαρω μεσω fastboot το TWRP που εχει στο οδηγο, περναω την XTRV 6.12.1 σεταρω το κινητο και οταν μπαινω στο recovery ολα καλα. Οταν κανω ακριβως την ιδια διαδικασια και περναω την stable 8.0.6.0 και μετα μπαινω στο recovery μου βγαζει αυτο.....
-
λοιπον ξέρει κάποιος γιατί μου βγάζει κινέζικο TWRP?
-
Παράθεση από gkalen: “Κάτι δεν μου φαίνεται σωστό .. Αν έχεις το Kenzo , πως έβαλες Stable GTV 8.0.6.0 ??? Ή κάτι μου διαφεύγει .. ” Omega εχω ισως δεν εγραψα κατι σωστα
-
Καλησπερα!Ειχα την XTRV/GTV_6.12.1 MIUI V8 .Οταν περασα την GTV-8.0.6.0 μου εβγαλε το TWRP στα κινεζικα. Γιατι εχω κανει κατι λαθος?
-
Καλησπερα!Εχω το redmi pro φοραει Thunder 6.10.27.Εχω προβλημα με το PC και τους drivers.Ακολουθησα τις οδηγιες 1. Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64 2. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi pc suite 3. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του MiPhone (MI Flash Tool v20151028) από εδώ 4. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi Flash Tool "MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip 5. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του adb universal drivers από εδώ 6. …