Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 75.
-
Γιατί θέλει ειδική θήκη; Αφού δουλεύει με τον αισθητήρα δίπλα στο ακουστικό Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τιποτα.απενεργοποιήσα Και το κλείδωμα οθόνης με κωδικό η μοτίβο απενεργοποίησα και το δακτυλικό αποτύπωμα αλλά δεν Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγοράσα μια θήκη τις lenuo με πορτάκι και ενεργοποίησα την λειτουργία έξυπνης κάλυψης αλλά δεν.γνωρίζετε τίποτα; 5e2b36591222950e611db73eda085c46.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ordion: “Με την Ελληνικη ρομ(8.1) παρατηρω οτι gallery χρησιμοποιει πολους πορους και συγκεκριμενα 36-37%.Το greenify δεν το εντωπιζει,τι να κανω ? να την παγωσω και να βαλω αλλο?” Έχεις κανένα θέμα με το greenfy?.το έχω αγορασμένο και το χρησιμοποιούσα παλιότερα σε άλλες συσκευές αλλά φοβάμαι να το βάλω στο κινητό μην γίνει καμιά στραβή. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ παρατηρώ κάτι άλλο.ότι έχει διαφορά όταν κάνεις εναλλαγή φώτο με βίντεο.την ώρα που θες να τραβήξεις κάτι ενώ στην φώτο είναι καθαρά και ζωντανά στο βίντεο υποβαθμίζεται παρόλο που το εχω ρύθμιση σε υψηλή ποιότητα :confused: Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις άνοιξα το κινητό και μου ήρθε και εμένα.Ερώτηση.θα μου σβήσει τίποτα μέσα από το κινητο; b7d6d987cbe0014d7d723d74702bd0c2.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οπότε κάτι υποψιαζόμουν.Ευχαριστώ.και πάλι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχει κάποιος εμπειρία στο Xiaomi του με την εφαρμογή greenify;το είχα στo προηγούμενo κινητo μου στο s3 και έκανε δουλειά.απλά αναρωτιέμαι επειδή έχει το miui εξοικονόμηση ενέργειας μήπως σε συνδυασμό με το greenify έχει κακο παρά καλό αποτέλεσμα.Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi redmi note 3 pro special edition - Προστασία Οθόνης Κινητών | Skroutz.gr Τα lenuo δεν είναι καλά; Στάλθηκε από το ME173X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από makaros_ps: “Στις επιλογές προγραμματίστες στην βελτιστοποίηση μνήμης ήταν στο μέτριο.αν το βάλω στο υψηλή θα είναι καλύτερα; c31af4d171a15b0e541fcce3729bac6a.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τελικά σαν άσχετος ρωτώ.να το βάλω σε υψηλή;θα υπάρχει διαφορά;ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makaros_ps: “Οκ έφτιαξε φίλε μου.αλλά υπάρχει άλλο θέμα Τώρα.πρώτον μέσα από το chat όταν πηγαίνω να τραβήξω μια φωτογραφία δουλεύει κανονικά αλλά όταν πάω να το πατήσω συνεχόμενα για τραβήξω ένα βίντεο εκεί που πάει να κοκκινίσει σταματάει και δεν κάνει τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το πρόβλημα λύθηκε.έχει καινούργιο update το οποίο λύνει το πρόβλημα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στις επιλογές προγραμματίστες στην βελτιστοποίηση μνήμης ήταν στο μέτριο.αν το βάλω στο υψηλή θα είναι καλύτερα; c31af4d171a15b0e541fcce3729bac6a.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν μπορώ να καταλάβω ενώ έχω κάνει εγγραφή στο miui forum από το κινητό με πηγαίνει για δημιουργία ψευδωνύμου αλλά ότι και να βάλω πατάω σύνδεση και.με.πηγαίνει πάλι για δημιουργία ψευδωνύμου 0bdde733c02649d6ce733988e7b0c923.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δηλαδή τη πρέπει να γράφει η ενημέρωση 8,2 για να είμαι σίγουρος ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
3bb013bd0fee6105f776ae71c13328ea.jpgf2de99a8dfaabf9d8aff6d145b445d88.jpg Οπότε υπομονή και θα μας έρθει κάποια στιγμή.εδώ και το link για τις όποιες αλλαγές στην 8,2 MIUI 8.2 Global Stable ROM: Redmi 4A, Redmi 2, Redmi 4 Prime, More Added - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να είναι θέμα της ρομ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχει κανένας άλλος πρόβλημα στην εφαρμογή του messenger στο να τραβήξει βίντεο;Σε kate Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Antutu score.
ΜήνυμαΈκανα ένα τεστ για να δω το σκορ της συσκευής.τι λέτε;είναι το αναμενόμενο; f2139621bada6add58bcd3adc24ec363.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk